Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Pinèda
Reserver au camping Pinèda

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Pinèda
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van 26 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Pinèda
Camping Pinèda
1498821 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een propere camping en zeer rustig. mooie zwembaden en voldoende glijbanen. het personeel was zeer vriendelijk. in de omgeving is er vanalles te doen en op max 5 minuten is er een winkel met alles wat je maar nodig hebt (auchan).zeker een aanrader.
Wat we kunnen verbeteren...
Het zou goed zijn als er ook verblijven geboekt kunnen worden voor 10 dagen.

Camping Pinèda
1157783 Startdatum verblijf: 15/07/2018 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Pinèda
932340 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met een leuk uitgebreid zwembad voor jong en oud. in de omgeving zijn genoeg bezienswaardigheden en of attracties dus je hoeft je hier zeker niet te vervelen. de camping is rustig en de huisjes liggen een beetje van elkaar gedraaid zodat je een beetje privacy hebt.
Wat we kunnen verbeteren...
De speeltuin mag wat meer uitgebreid worden.

Camping Pinèda
961058 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het personeel is ontzettend vriendelijk. het is een leuke, kleinschalige camping met een familiair karakter. het zwembad is mooi overzichtelijk en biedt voor iedere leeftijd genoeg vertier. in de buurt is ontzettend veel te doen en je bent overal dichtbij.
Wat we kunnen verbeteren...
De mobilhome kan schoner en niet alles was intact. dit hebben we wel gemeld, maar werd niet (direct) gemaakt.

Camping Pinèda
961915 Startdatum verblijf: 28/07/2017 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft een fijn en mooi zwembad. de toezicht van het badpersoneel is uitstekend. verder is de streek mooi en er is genoeg te doen.

Camping Pinèda
931142 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleine, gezellige en rustige camping, ligt centraal, dicht bij zee (via een bosweg tussendoor, beetje hobbelig maar goed te doen) & meer (bijv. cazaux), evt. het bezoeken van arcachon - dune du pilat - bordeaux. op ca 1 km een supermarkt.
Wat we kunnen verbeteren...
Evt. iets meer verlichting 's avonds, was erg donker op de paden. jammer dat de wasmachines (2) steeds kapot waren.

Camping Pinèda
912939 Startdatum verblijf: 09/07/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met mooie plaatsen. prima en mooi zwembad. we waren alleen de enige nederlanders. onze zoon van 4 vond dit wel jammer, maar het animatieteam betrok hem er wel bij dus dikke pluim. men doet ook z'n best om engels te spreken. er is een leuke speeltuin. fijne vakantie gehad.
Wat we kunnen verbeteren...
Verbetering is het niet, want animatie hoort erbij maar misschien wel handig voor andere toeristen om te weten dat het tot ongeveer tot 23.00 - 23.30 duurt. overigens hebben wij er geen last van gehad en in het weekend is het rustig ivm aankomstdagen. goed geregeld.


camping petit_nice
Petit Nice
Gironde
camping roumingue
Roumingue
Aquitaine
camping talaris_vacances
Talaris Vacances
Gironde

Gironde
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Pinèda
Avis du camping Pinèda
Avis du camping Pinèda
Avis du camping Pinèda
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
La Pinèda
Adres: Boulevard de Cazaux, 33260 CAZAUX, France
Regio : Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05.56.22.23.24)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.554909, -1.150013

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Pinèda