Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Pinèdes <br> du Luberon
Reserver au camping Pinèdes <br> du Luberon

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Pinèdes <br> du Luberon
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van 75 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Pinèdes <br> du Luberon
Camping Pinèdes
du Luberon
1547759 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Iedereen wel heel vriendelijk, jammer niks van nederlandse vertaling
Wat we kunnen verbeteren...
Huisjes gepast van groote. enkel niet ideaal buiten met kleine kindjes. naar het terras moet je 4 trapjes doen en dit khb je niet afsluiten , wij geweest met een kindje die net kan stappen en dit is redelijk gevaarlijk. ook de omheining van de terassen rond de huisjes zijn niet ideaal hiervoor.

Camping Pinèdes
du Luberon
1523261 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Pinèdes
du Luberon
1535750 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, op een hele mooie locatie onder de dennenbomen, ontzettend leuke animatie gehad! fijn dat er overal wel een klein woordje engels gesproken werd. erg leuk zwembad, iets kleiner maar mooi overzichtelijk! genoeg te beleven in de buurt! eten op de camping was ook erg lekker!
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembad mag wel iets groter, voor ons was het goed met een dochter van 7 en een avontuurlijk zoontje van 2😁

Camping Pinèdes
du Luberon
1500863 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie streek, mooie stacaravan, vriendelijk personeel
Wat we kunnen verbeteren...
Meer ligbedden aan het zwembad.

Camping Pinèdes
du Luberon
1478175 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hadden een mooie plek met prachtig uitzicht. personeel op de camping was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wat we kunnen verbeteren...
Het is een echte franse camping. het is praktisch wanneer dit duidelijk op de site vermeld staat. voor onze jongens waren er geen speel kameraadjes. dat vonden ze erg jammer

Camping Pinèdes
du Luberon
1478378 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede locatie, kleinschalig en ideaal voor een vakantie met kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Het beddengoed en het handdoeken pakket

Camping Pinèdes
du Luberon
1502400 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleinschalige camping
Wat we kunnen verbeteren...
Beter engels sprekend personeel alleen frans animatie

Camping Pinèdes
du Luberon
1485690 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Pinèdes
du Luberon
1456140 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De huurtenten staan op een mooie plek met veel schaduw.de huurtenten zijn goed ingericht.personeel handelt goedbijehbo voor kleine kinderen is er genoeg ruimte om te spelen bij de verschillende speeltuintjes. het gratis gebruik van midgetgolfspullen en basketballen was ook fijn.goede schoonmaak.goe
Wat we kunnen verbeteren...
Er worden veel activiteiten georganiseerd dit is alleen op fransen gericht. voor onze kinderen was het daardoor niet zo interessant en was er minder aansluiting. de sanitaire voorzieningen zijn verouderd.

Camping Pinèdes
du Luberon
1198179 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede uitvalsbasis om de regio te bezoeken. vlakbij aix en provence.
Wat we kunnen verbeteren...
Het zwembad is veel te klein voor een camping van deze omvang. je kan bijna niet zwemmen, maar meer in het water staan om wat af te koelen. tevens was 1 bad tijdens een groot gedeelte van ons verblijf afgesloten voor gebruik. eén winkel met groter assortiment zou fijn zijn.

Camping Pinèdes
du Luberon
1197808 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 3.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Met de camping verder was niet veel mis behalve dat het zwembad veel groter lijkt op het internet dan dat het er in het echt uitziet. het personeel is vriendelijk en gezellig. bij aankomst in onze mobile home miste we heel veel spullen echter werd dit door de receptie medewerker wel snel gebracht.
Wat we kunnen verbeteren...
Het huisje was vies en smoezelig en stonk naar schimmel. het huisje viel bijna uit elkaar veel dingen waren kapot. het was zo vies dat wij 2 dagen eerder weg zijn gegaan naar huis. veel verbeterpunten dus je krijgt absoluut niet waarvoor je betaald en dat is erg jammer.

Camping Pinèdes
du Luberon
1216355 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 6.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
De staat van de toilet en douche zijn onder nederlands niveau. men deed wel haar best om het schoon te houden en dat lukte over het algemeen ook wel echter de basis was niet van cap-fun-formaat. erg zonde. het zwembad was op drukke dagen ronduit smerig. water stonk. onhygienisch

Camping Pinèdes
du Luberon
1216161 Startdatum verblijf: 01/08/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige niet al te grote camping. veel leuke speeltuintjes en leuke animatie. er hangt een prima sfeer en de camping ligt op een leuke locatie.
Wat we kunnen verbeteren...
Toiletten schoon, maar wel oud, dingen stuk etc.

Camping Pinèdes
du Luberon
1157606 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Pinèdes
du Luberon
1157317 Startdatum verblijf: 15/07/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...


camping plan_fernuy
Plan du Fernuy
Haute
camping aubredes
Aubrèdes
Var
camping marina_aleria
Marina d'Aléria
Corse
camping arbois_du_castellet
Arbois du castellet
Var

Var
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Pinèdes <br> du Luberon
Avis du camping Pinèdes <br> du Luberon
Avis du camping Pinèdes <br> du Luberon
Avis du camping Pinèdes <br> du Luberon
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Pinèdes
du Luberon