Beoordelingen Camping La Régnière etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Isère - Rhone Alpes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping La Régnière
Reserver au camping La Régnière

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping La Régnière
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
87 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.0/10
Berekend op basis van119 recensies in 2019 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping La Régnière
Camping La Régnière
1699434 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, altijd wel wat te doen. super zwembad, lekker eten, vriendelijke mensen. alleen jammer dat alles in het frans (ook niet klein beetje engels) waardoor de animatie programma’s niet goed te volgen zijn.
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien de animatie half engels/frans te doen.

Camping La Régnière
1700105 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De sfeer is relaxed en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hebben oorspronkelijk de boomhut geboekt. bij aankomst bleek dat de plafonds van de boomhut erg laag zijn. als je groter bent dan 1,60 meter stoot je voortdurend je hoofd. ook is er geen enkele ruimte voor je baggage en de zitplaatsen zijn te krap voor een gezin met drie personen van > 1,60.

Camping La Régnière
1736105 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping La Régnière
1676272 Startdatum verblijf: 19/07/2020 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
La régnière is een leuke, kleine camping en wij hebben genoten van de avondanimatie. de camping ligt in een mooie omgeving voor diverse uitstapjes op korte afstand, zoals miribel jonage (meer), les grottes la balme, plateau la larina, kanovaren op de l'ain, stadiontour ol en de notre-dame van lyon.

Camping La Régnière
1676607 Startdatum verblijf: 19/07/2020 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping La Régnière
1632284 Startdatum verblijf: 03/07/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping La Régnière
1535679 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontzettend leuk en energiek animatieteam en leuke activiteiten incl avondprogramma. omdat het een vrij kleine camping is (her)kent het animatieteam je (kinderen) ook snel.
Wat we kunnen verbeteren...
Een supermarkt op de camping

Camping La Régnière
1535327 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie overzichtelijke camping vriendelijke mensen, mooi zwembad en leuke speeltoestellen. ook een fijn huisje, top presta!
Wat we kunnen verbeteren...
Een winkeltje zou fijn zijn. en nederlandse animatie, of engels sprekend.

Camping La Régnière
1535431 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Het koelkastje had geen thermostaat, daardoor bevroor mijn drank en voetsel

Camping La Régnière
1523526 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleine camping met goede animatie (helaas alleen in het frans) kinderen hebben zich goed vermaakt. helaas is er in de omgeving weinig te beleven.
Wat we kunnen verbeteren...
Onze stacaravan was om 1600 helaas niet klaar. daarna hadden we beddengoed wat niet paste. dit werd wel geregeld maar daarna kregen we alsnog te kleine lakens en hebben we de lakens geruild met onze buren. helaas waren de gasflessen leeg en deze zijn rond 1900 vervangen.

Camping La Régnière
1523446 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet al te grote camping in de buurt van lyon waar genoeg te doen is. leuk en enthousiast animatieteam. mooi zwembad, zeker niet te druk, hoewel de fransen heel goed kunnen 'handoekje leggen'. verhouding nl/fr 25/75%. mooie afgebakende plaatsen met veel groen.

Camping La Régnière
1502013 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs kwaliteit in verhouding. veel,leuk, (alleen franstalig) animatie. stacaravan prima. zwembad, glijbanen leuk (1 glijbaan wel wat gevaarlijk)
Wat we kunnen verbeteren...
Er is geen winkeltje. 1 glijbaan gevaarlijk, te weinig toezicht bij de glijbanen. personeel bij de bar/restaurant had wat vriendelijker gekund. nemen niet echt de moeite zich verstaanbaar te maken met een beetje engels. s'middags kan je bv niet spontaan even een bordje patat halen voor de kinderen.

Camping La Régnière
1523472 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel, mooie ligging en prima accommodatie
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie programma graag in engels publiceren.

Camping La Régnière
1523018 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige camping, ontzettend leuk voor kinderen.

Camping La Régnière
1523755 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is perfect maar is erg gericht op alleen maar fransen. totaal geen rekening gehouden met andere toeristen. erg jammer!
Wat we kunnen verbeteren...
Denk aan alle toeristen!! niet alleen frans gericht.



Drome
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping La Régnière
Avis du camping La Régnière
Avis du camping La Régnière
Avis du camping La Régnière
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
La Régnière
Adres: 23 Chemin des Eglantiers, 38280 VILLETTE D'ANTHON, France
Regio : Rhone Alpes

Telefoon: + 0033 (04.78.31.25.26)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 45.80891,5.125163

Copyright Capfun 2020 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping La Régnière