Beoordelingen Camping Roca d amour etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Lot - Midi Pyrénées
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Roca d amour
Reserver au camping Roca d amour

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Roca d amour
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
86 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van 78 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Roca d amour
Camping Roca d amour
1501417 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, kinderen zichzelf prima vermaakt in het zwembad en speeltuin.
Wat we kunnen verbeteren...
Caravan up to date maken; gordijnen en vloer waren kapot, keuken erg onpraktisch/klein en te weinig stopcontacten in de caravan. de gewassen kleding van personeel ophangen om te drogen in het restaurant is niet gastvrij. ook het sanitair "wat bij het restaurant hoort" is echt vies en vervallen.

Camping Roca d amour
1502122 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is stil op de camping na 23.00uur

Camping Roca d amour
1455619 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij houden van deze streek en je hebt hier écht een weekje vakantie. kids hadden het prima naar hun zin. zwembad op le parc is prima. de pizza's zijn ook top!!
Wat we kunnen verbeteren...
Een badmeester die toezicht houdt zou een goed idee zijn. ook is de camping wel aan wat onderhoud toe. parasols bij het zwembad is ook geen overbodige luxe, nu is er echt nergens schaduw.

Camping Roca d amour
1455960 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie omgeving waar veel te doen is. het zwembad met glijbanen is erg leuk voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
De douches bij het zwembad (le parc) waren erg slecht onderhouden en niet hygienisch. wat ons betreft onbruikbaar. gelukkig hadden we in onze stacaravan een fijne en schone douche :-)

Camping Roca d amour
1478267 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé

Camping Roca d amour
1477140 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Roca d amour
1432698 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We zaten in het deel met het grote zwembad. ruim opgezet. genoeg te doen in de omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel in restaurant niet of weinig engelstalig. geen animatie voor tieners.

Camping Roca d amour
1433076 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou de camping alleen aanraden voor gezinnen met jonge kinderen tot maximaal 8/10jaar die van camperen houden want dat is ook nodig voor verblijf in een stacaravan. geen engels sprekende mensen bij de receptie die je met je problemen kunnen helpen
Wat we kunnen verbeteren...
Zorgen voor een fatsoenlijke caravan. van de 4 gaspitten werkt er maar 1. bed kun je niet op liggen want dan vallen de latten van de lattenbodem eruit, met 7 tegelijk! dus bedden op de veranda en op de grond geslapen. 6-8 persoons caravan met z'n vijven is niet te doen je kunt je kont niet keren.

Camping Roca d amour
1236996 Startdatum verblijf: 18/08/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie rustige camping. wij verbleven wel in een stacaravan.
Wat we kunnen verbeteren...
Een overkapping op het terras van de stacaravan zou heel fijn zijn.

Camping Roca d amour
1235404 Startdatum verblijf: 18/08/2018 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zit je in deel 2 dan heb je een groot zwembad voor je huisje. leuke glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren...
Stacaravan was vies bij aankomst. nodig aan onderhoud toe.

Camping Roca d amour
1235566 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping! super zwembad. prima stacaravans. mooie veranda bij de caravan. veel te zien en te doen in de omgeving.

Camping Roca d amour
1216198 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping. heerlijk rustig. mooi zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Het zou fijn zijn als er bij het zwembad iets van een bar zou zijn voor een hapje en drankje.

Camping Roca d amour
1197004 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, maar kleine, mobil home in een prachtige omgeving. veel leuke uitstapjes en bezienswaardigheden in de buurt. leuk zwembad op roca 2.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij zaten op roca 2 en hier waren naast het zwembad een klimtoestel en een pingpong tafel nauwelijks faciliteiten. zwembad was erg leuk, maar je kon er bijvoorbeeld geen drankje bestellen oid. afstand tussen roca 1 en 2 is vrij groot. de kinderen konden dit niet zelf lopen.

Camping Roca d amour
1176579 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping in een mooi stukje frankrijk, rocamadour en grot van paridac zijn echt aanraders. rustig na 2300 uur, vinden wij erg lekker. mobilehome ruim en proper, niets op aan te merken.
Wat we kunnen verbeteren...
Beide zwembadeb liggen ver uit elkaar.

Camping Roca d amour
1174714 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé



Dordogne
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Roca d amour
Avis du camping Roca d amour
Avis du camping Roca d amour
Avis du camping Roca d amour
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Roca d'Amour
Adres: lieu dit Mathieu, 46500 PADIRAC, France
Regio : Midi Pyrénées

Telefoon: + 0033 (05 65 33 65 54 )
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.852644, 1.744358

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Roca d amour