Beoordelingen Camping Roumingue etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Gironde - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Roumingue
Reserver au camping Roumingue

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Roumingue
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
95 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.0/10
Berekend op basis van 19 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019

avis carabouille

Maak een dagtrip naar de lange zandstranden aan de Atlantische Oceaan, op ongeveer 20km van de camping.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Roumingue
Camping Roumingue
1478784 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige ruime camping met veel zwemgelegendheden zowel zwembad als zoutwaterbad
Wat we kunnen verbeteren...
Aan de paden op het park kan wel wat verbeterd worden veel gaten in de weg, en het horeca personeel laat mensen veel te lang wachten om te bestellen

Camping Roumingue
1432766 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Alleen voor de zwembaden, deze zijn goed verwarmd en de glijbanen zijn leuk!!
Wat we kunnen verbeteren...
Deze camping is heel frans georiënteerd, niet aan te raden voor nederlanders.

Camping Roumingue
1454932 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was erg netjes, en alle faciliteiten heeft de camping!
Wat we kunnen verbeteren...
Parasols bij het zwembad en meer nederlanders trekken. wij hebben maar 2 nederlandse gezien. wij hadden meer vakantie gehad als ons zoontje mee kon doen met de animatie dus volgende keer gaan wij echt voor een dutchbox.

Camping Roumingue
1414325 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Graag doorgeven om meer personeel in te zetten voor de aankomst van mensen-zeker bij grote aankomst- wij hebben meer dan twee uren gewacht om de sleutel te krijgen. tip: waterkoker in de bungalow, was helaas niet aanwezig.

Camping Roumingue
1236990 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping was schoon en het personeel vriendelijk. zoals altijd bij capfun zat er weer een geweldig zwembad bij. hier hebben onze kids zich prima vermaakt het is een drukke omgeving vooral gericht op franse toeristen dus houd rekening met wat langere reistijd.
Wat we kunnen verbeteren...
Geen opmerkingen.

Camping Roumingue
1214369 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is allemaal franstalig gericht, voor kinderen met een nederlandse afkomst zijn de activiteiten niet te volgen ivm taalbarriere. personeel doet niet de moeite om uberhaupt ander talige kinderen te betrekken. wordt nauwelijks engels gesproken. animatie is voor een niet frans persoon te begrijpen
Wat we kunnen verbeteren...
Leer het personeel engels voor bij de receptie. neem ook nederlands personeel aan.

Camping Roumingue
1196942 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleinere camping met fantastisch zwembad en zoutwaterbad met strandje.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij kregen de indruk dat jullie her en der aan het opbouwen zijn...dus jullie zijn al druk aan het verbeteren 😃

Camping Roumingue
1197253 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een sfeervolle camping met veel ruimte en goed bereikbaar. de camping is niet te groot en heeft veel activiteiten voor de kinderen in de omgeving. we hebben diverse caravans gezien, dus voor eenieder iets passends. onze caravan was heel schoon en goed onderhouden.
Wat we kunnen verbeteren...
Het waternet kan verbeterd worden, er stond niet altijd voldoende druk op de waterleiding om de geiser te activeren. daarnaast was de animatie alleen in het frans, wat voor onze kinderen te moeilijk was. overigens spraken de animatoren wel engels.

Camping Roumingue
1198050 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Roumingue
1216427 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie schone camping
Wat we kunnen verbeteren...
Meer mensen die engels of duits spreken

Camping Roumingue
1157162 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Roumingue
1177655 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Personeel animatie probeerde er wat van te maken! top. eigenaar camping probeerde zijn best te doen voor ons. ons appartement, eco lag goed qua ligging. camping was netjes. personeel winkel erg vriendelijk.
Wat we kunnen verbeteren...
Sommige van receptie spraken slecht engels. sommigen gaven ons het gevoel van die nederlanders met een klacht, behalve de eigenaar die deed erg zijn best. ons appartement, een eco huisje was oud, dat wisten we maar het was niet fijn binnenkomen. inventaris slecht en bed was slaapbank.

Camping Roumingue
1157227 Startdatum verblijf: 14/07/2018 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie accommodatie met voldoende ruimte er omheen. prima faciliteiten en mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer engelstalig personeel. volledige camping is franstalig inclusief ontvangst brochure. de manager sprak zeer goed engels en was 24/7 voor ons beschikbaar!

Camping Roumingue
960604 Startdatum verblijf: 28/07/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Roumingue
913476 Startdatum verblijf: 16/07/2017 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer fijne camping! netjes verzorgd, accomodatie en zwembad uitstekend, vriendelijk personeel. goed eten op de camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer engels praten. maar dit was absoluut niet storend... we konden ons toch redden. iedereen deed wel enorm zn best en was heel vriendelijk.



Gironde
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Roumingue
Avis du camping Roumingue
Avis du camping Roumingue
Avis du camping Roumingue
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Roumingue
Adres: 61 Avenue de la Libération, 33138 LANTON, France
Regio : Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05 56 82 97 48)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.705991, -1.046782

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Roumingue