Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Sagittaire
Reserver au camping Sagittaire

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Sagittaire
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
95 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.1/10
Berekend op basis van 455 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Sagittaire
Camping Sagittaire
1557095 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke camping, kleinschalig en met grote service. mooie zwembaden in een prachtige omgeving. fijn chalet met goede bedden, airco en vaatwasser. gastvrije engels sprekende medewerkers. goed restaurant en erg leuke entertainment. was gewoon genieten dus wij komen zeker terug!
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien ook wat onderdelen entertainment in het nederlands aanbieden.

Camping Sagittaire
1535326 Startdatum verblijf: 18/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wat een top sfeer en wat een leuke animatie.
Wat we kunnen verbeteren...
De staat van de accommodatie en de hygiëne in het zwembad

Camping Sagittaire
1556814 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Sagittaire
1535335 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Sagittaire
1535519 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Beste emilie, de camping is erg mooi, in een hele mooie omgeving. cabin was erg fijn en luxe (sun van raoul) en we hadden een mooie schaduwrijke plek. zwembad was erg mooi en verveelde niet.
Wat we kunnen verbeteren...
Aanschaf van betere matrassen! ze waren zo hard als een plank. de dutchbox reclame op de website in de praktijk waarmaken, waarop wij deze camping hadden uitgezocht voor de kids. totaal niets nederlands, behalve het programma overzicht. engels had ook gewaardeerd geweest. badmeesters niet consequent

Camping Sagittaire
1557124 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldige zwembaden/strandje. schaduwrijke plekken. vriendelijke engelssprekende receptiemedewerkers. prima campingwinkel met normale prijzen. prachtige omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Caravan 4 pers was oud, muf, viezig, krakkemikkig en echt heel erg aan vervanging toe. zeer dicht op elkaar; ons bed was op < 2 meter afstand van het terras van buren. ‘dutchbox’ betekent helaas niets meer dan dat de telegraaf wordt verkocht en dat er 1 (superlieve) nlse animator aanwezig is.

Camping Sagittaire
1501532 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembad is zeker aan te raden. mooi groot en genoeg ligbedden
Wat we kunnen verbeteren...
Prima accommodatie. twas niet al te schoon dus zelf nog even schoongemaakt. aantal keukengerei niet in orde wat ik de volgende zelf zou meenemen zoals waterkoker, scherpe messen, evt extra pan.

Camping Sagittaire
1501887 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie locatie. prachtige zwembaden. top camping!
Wat we kunnen verbeteren...
Geen 1dag-bezoekers meer in het zwembad. veel te druk over de middag. handdoekenbeleid aan het zwembad verstrengen. verplichte t-shirt in het restaurant. mini disco voor de kinderen elke avond.

Camping Sagittaire
1522815 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super camping mooi en netjes. en geweldig zwembad.

Camping Sagittaire
1523084 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super vakantie gehad.. zwembaden, accommodatie en animatie was top.
Wat we kunnen verbeteren...
Geen verbeterpunten alles was top..

Camping Sagittaire
1523620 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie locatie. netjes verzorgd. vriendelijk personeel. goed zwembad. goede incheck en uitchick procedure. voldoende ruimte rond de caravan.
Wat we kunnen verbeteren...
Onderhoud caravan en spullen. wij hadden een defect wasrek, een defecte stoel, geen parasol en een kapotte douchekop. allemaal snel opgelost, maar met een beetje goede check waren de eerste 3 te voorkomen geweest.

Camping Sagittaire
1502407 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gasten verbieden bedden te reserveren dmv handdoeken neer te leggen en in het hoogseizoen geen daggasten van buiten toelaten
Wat we kunnen verbeteren...
Gasten verbieden bedden te reserveren dmv handdoeken neer te leggen en in het hoogseizoen geen daggasten van buiten toelaten

Camping Sagittaire
1513197 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een zeer aangename camping met voor ieder wat wils. heerlijk zwembad en strand het restaurant is een echte aanrader. heel lekker gegeten
Wat we kunnen verbeteren...
Het verbieden van zwemshorten is echt niet meer anno 2019.

Camping Sagittaire
1501087 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer goede camping,kindvriendelijk en correct. veiligheid op de camping, bewaking bij nacht en afgesloten, voldoende redders bij het zwembad die de regels consequent opvolgen.
Wat we kunnen verbeteren...
Het aantal eendagstoeristen voor de zwemaccommodatie beperken in aantal. mensen van de camping zelf, hadden vaak geen plaats aan het zwembad (vooral op zondag en donderdag)

Camping Sagittaire
1502266 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij komen al jaren naar deze camping 2012-2015-2016-2017-2018 en 2019. voor iedere leeftijd is er wat te beleven, kwaliteit van de animatie was ook heel goed dit jaar. ik vind er de ontspanning terug die ik zoek. alsook heb ik de voorbije jaren steeds de chalet gekregen die ik wenste.
Wat we kunnen verbeteren...
Nog meer parasols voorzien bij het zwembad?opletten dat de kwantiteit niet de bovenhand neemt op kwaliteit.nieuwe chalets worden nu wel heel dicht op elkaar geplaatst,dus blijf het familiale karakter bewaken!deze camping moet geen massa toerisme worden!avondfilms graag aanbieden in originele taal.


camping plantas
Plantas
Ardèche
camping jantou
Jantou
Vaucluse
camping le_merle_roux
Merle Roux
Ardèche
camping plan_fernuy
Plan du Fernuy
Haute

Rhone Alpes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Sagittaire
Avis du camping Sagittaire
Avis du camping Sagittaire
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Sagittaire