Beoordelingen Camping Stoetenslagh etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Overijssel - Overijssel
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Stoetenslagh
Reserver au camping Stoetenslagh

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Stoetenslagh
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van 53 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Stoetenslagh
Camping Stoetenslagh
1596971 Startdatum verblijf: 28/08/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een heerlijke plek. het meer is groot en schoon en wordt keuring bijgehouden en er is de hele dag toezicht.

Camping Stoetenslagh
1597329 Startdatum verblijf: 26/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldige camping met een ontzettend leuk animatie team. de lieve mascotte was er altijd, hoe warm het ook was. de discos waren leuk en ook de activiteiten waren geweldig! kom hier zeker nog is weer!

Camping Stoetenslagh
1597327 Startdatum verblijf: 23/08/2019 Score op 10: 8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi chalet basic hadden wij. wel klein maar prima. netjes en schoon. leuk speeltuintje op het veld. wel een beetje ver lopen naar de horeca en zwembad met een klein kindje van 3. maar we hebben een hele leuke vakantie gehad.

Camping Stoetenslagh
1596970 Startdatum verblijf: 19/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super kindvriendeiljk. super camping/vakantiepark met kinderen… veel activiteiten

Camping Stoetenslagh
1597330 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Samen met mijn vrouw en 2 kinderen ( 6 en 15 ) hier 2 geweldige weken gehad! voor de kleinste was er elke ochtend een knutsel en elke avond een mini disco! deze werden begeleid door een leuk en gevarieerd animatieteam! wij hebben deze weken echt geluk gehad met het weer, dus weinig tot geen gebruik gemaakt van het zwembad. we hadden een plek geboekt voor onze caravan. uitgegaan van een plek die kleiner was en tot onze verbazing was dit echt een een grote en ruime plek! 2 x gegeten in het tapas restaurant en het was echt heerlijk! de oudste had direct sinds dag 1 een leuke en hechte vriendengroep. we hebben haar praktisch alleen gezien met ontbijt, lunch en avondeten. heerlijk! kortom een geweldige vakantie! echt een aanrader!

Camping Stoetenslagh
1597328 Startdatum verblijf: 16/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Iedereen op het park is vriendeljjk, de activiteiten voor de kinderen waren altijd goed geregeld en leuk!??

Camping Stoetenslagh
1597331 Startdatum verblijf: 16/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor het 2e jaar op rij de zomer doorgebracht met onze caravan. kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in en rondom de recreatieplas. vriendelijke medewerkers en leuke activiteiten! winkel mag iets uitgebreider en binnenzwembad aan kleine kant met slecht weer.

Camping Stoetenslagh
1597334 Startdatum verblijf: 16/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wat een super leuke gezellige en mooie camping. we hadden met onze 4 kinderen een strandchalet aan het water. wat een prachtige accommodatie en uitzicht. lekker water voor de deur en wateractiviteiten. echt een aanrader voor andere

Camping Stoetenslagh
1596973 Startdatum verblijf: 15/08/2019 Score op 10: 8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een plezierige vakantie voor het hele gezin, ondanks het iets tegenvallende weer op enkele dagen, konden we ons op het park prima vermaken.

Camping Stoetenslagh
1596972 Startdatum verblijf: 13/08/2019 Score op 10: 8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het waren 2 heerlijke weken met 2 kids van 9 en 12

Camping Stoetenslagh
1597332 Startdatum verblijf: 12/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben een super weekje gehad, het was erg rustig op de camping, maar het personeel was heel vriendelijk, het animatieteam deed enthousiast, de disco vonden ze leuk, lekker knuffelen met joepie de kikker, wat later op de avonden lekker meegezongen met de karaoke! ook hebben we er lekker gegeten, de toiletgebouwen waren netjes! al met al een geslaagde vakantie, we komen zeker nog eens weer!

Camping Stoetenslagh
1597333 Startdatum verblijf: 12/08/2019 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Is echt prachtige omgeving je ben in nederland wel afhankelijk van het weer. wij hadden een strand chalet met mooi weer. mooi vakantie park, schoon vriendelijk.geen geluidsoverlast in de avond. in de avond veel te doen

Camping Stoetenslagh
1597337 Startdatum verblijf: 12/08/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijk genoten,super veel leuke avonden meegemaakt in happy beach heerlijk gegeten, qua camping super schoon sanitair, echt compliment vóór,mooie ruime plekken, alles lopende goed te doen. wij hebben genoten!! als de jeugd zich hier niet vermaakt ....ligt het aan hun zelf...alleen bij slecht weer buiten, voor t mooie zwembad te klein..

Camping Stoetenslagh
1597335 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele vriendelijke mensen , mooi zwem meer mooi ruime plekkenvoor caravan en tent wij stonden aan het meer helemaal top

Camping Stoetenslagh
1597336 Startdatum verblijf: 09/08/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele mooie camping! alles is keurig verzorgd en met het mooie weer hebben onze kinderen zich geweldig vermaakt in het meer met glijbanen en een groot springkussen. personeel heel aardig en in de happy fun elke avond entertaint. echt een leuk park voor wanneer je liever niet heel ver wilt rijden maar toch op een mooie camping wilt zitten. wij gaan misschien zelfs wel volgend jaar weer terwijl we normaal wel naar een nieuwe camping gaan.



Overijssel
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Stoetenslagh
Avis du camping Stoetenslagh
Avis du camping Stoetenslagh
Avis du camping Stoetenslagh
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Stoetenslagh
Adres: Elfde wijk 42 , 7797 HH Rheezerveen - Hardenberg, Pays Bas
Regio : Overijssel

Telefoon: + 0033 (0031 (0)20 721 9350)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 52.586781, 6.5308677

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Stoetenslagh