Beoordelingen Camping Stoetenslagh etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Overijssel - Overijssel
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Stoetenslagh
Reserver au camping Stoetenslagh

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Stoetenslagh
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.0/10
Berekend op basis van305 recensies in 2019 en 2020

avis carabouille

Het vakantiepark is recent overgenomen door Capfun. De vorige eigenaren Jan en Janny hebben de camping met zorg en met oog voor details ruim opgezet. Capfun zal dit voortzetten en de camping nog leuker maken! Het thema strandvakantie zie je overal op de camping terugkomen. Bij het indoor strand van 1250m² vind je gezellige horeca, beachvolleybalvelden, een luchtkussen en een groot podium voor diverse animatie! In 2020 wordt het zwemplezier uitgebreid met een Spacebowl en Double-slide! Ook voor vissers is het Stoetenslagh de perfecte plek, door de grote visvijver. 

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Stoetenslagh
Camping Stoetenslagh
1846093 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, met een strandje om de hoek bij vrijwel iedere plek. voldoende te doen, en bij slecht weer kun je gewoon naar binnen bij de fun beach.
Wat we kunnen verbeteren...
Het enige dat ik kan bedenken is dat het soms wat vervelend is dat de fun beach niet altijd beschikbaar is, ivm klaar zetten aankomende animatie. bij slecht weer is het dan wat jammer in je caravan te moeten zitten.

Camping Stoetenslagh
1846144 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Stoetenslagh
1845991 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Met 1 woord “genieten”op deze camping.
Wat we kunnen verbeteren...
In de zomerperiode iets beter schoonmaken!

Camping Stoetenslagh
1846116 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuke camping. gezellig en spontaan personeel. erg leuk voor kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Er zouden wat meer speelmogelijhede mogen zijn voor de allerkleinste in het overdekte zandstrand. het nieuwe gekleurde kasteel is erg leuk, alleen erg lastig om als volwassenen met je kind mee te gaan. dan is het toch wel erg krap 😅

Camping Stoetenslagh
1846105 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is veel te beleven, de ligging rondom het meer is erg leuk. vooral bij mooi weer. zowel voor jongere als oudere kinderen geschikt.
Wat we kunnen verbeteren...
Flexibeler omgaan met verhuur kajaks. er waren nog weinig mensen op het park en alle kajaks waren beschikbaar. toch moesten we een uur wachten tot het volgende tijdenlang.

Camping Stoetenslagh
1846006 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Stoetenslagh
1845986 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, goede (was)voorzieningen en bij mooi weer zeer goed om je te vermaken kwa activiteiten metname voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Ivm corona had de schoonmaak van onze stacaravan iets nauwkeuriger gemogen.

Camping Stoetenslagh
1846089 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
De bank in de stacaravan zat echt vreselijk.

Camping Stoetenslagh
1846083 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een grote en overzichtelijke camping, er is van alles te doen voor jong en oud. wel moet je het treffen met de plek waar je verblijft en met name het weer. de camping is erg ingericht op mooi weer, heb je dat niet is alles wel wat beperkt kwa binnenactiviteiten.
Wat we kunnen verbeteren...
De kwaliteit en omgeving van de chalets. het chalet was ontzettend basic, alles wat je nodig had was er maar dat was niet zoals verwacht. het veld waar we stonden (gamba) was kaal, modderig en er was geen speelgelegenheid. het straalde niets uit ten op zichte van andere leuke velden.

Camping Stoetenslagh
1846124 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met een leuke zwemplas met gave glijbanen. als het mooi weer is is dit een fantastische plek.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie is niet te vergelijken met de animatie op de franse camping waar wij vorig jaar zijn geweest (hautes coutures). de kinderen kregen als "animatie" een kleurplaat om in te kleuren.. niet echt spannend dus. avond animatie was echt onder de maat.

Camping Stoetenslagh
1846036 Startdatum verblijf: 24/08/2020 Score op 10: 6.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Uitgebreid vermaak voor tieners.
Wat we kunnen verbeteren...
De meubels in de safaritent en op het terras mogen wel wat comfortabeler.

Camping Stoetenslagh
1846019 Startdatum verblijf: 22/08/2020 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een hele leuke camping, hebben daar echt een leuke tijd met het gezin gehad en ondanks het weer prima vermaakt
Wat we kunnen verbeteren...
Het inschrijven van de animatie, helaas aan niks mee kunnen doen en konden wij aan iets meedoen werd het zonder dit aan te geven opgeheven terwijl wij ons al gemeld hadden en klaar zaten. toen wij dit aangaven bij het personeel zouden ze dit nog even overleggen maar tot op heden weten we nog niks

Camping Stoetenslagh
1846099 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fantastische camping! zeker bij mooi weer!
Wat we kunnen verbeteren...
Groter zwembad zou fijn zijn!

Camping Stoetenslagh
1846148 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fantastische glijbanen en watertje. ondanks corona met bijbehorende regels, was het toch heel ontspannen.
Wat we kunnen verbeteren...
Graag een dweil in het chalet om nat af te nemen. nu was er alleen een bezem.

Camping Stoetenslagh
1846020 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige camping en super leuk voor tieners!!
Wat we kunnen verbeteren...
Windschermen bij de strandhuisjes.



Overijssel
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Stoetenslagh
Avis du camping Stoetenslagh
Avis du camping Stoetenslagh
Avis du camping Stoetenslagh
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Stoetenslagh
Adres: Elfde wijk 42 , 7797 HH Rheezerveen - Hardenberg, Pays Bas
Regio : Overijssel

Telefoon: + 0033 (0031 (0)523 638 260)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 52.586781, 6.5308677

Copyright Capfun 2020 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Stoetenslagh