Beoordelingen Camping Sud Land etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Landes - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Sud Land
Reserver au camping Sud Land

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Sud Land
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 17 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Sud Land
Camping Sud Land
1502103 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Netjes en correct
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie, in het nederlands en engels , nu alleen frans georiënteerd.

Camping Sud Land
1477728 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben een fantastische vakantie gehad en zou het zeker een ander ook aanraden ,heerlijk rust gehad
Wat we kunnen verbeteren...
Op dit moment geen verbeteringen nodig ,misschien een extra wasmachine ;)

Camping Sud Land
1477462 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Sud Land
1479162 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede camping, wel frans. nette accommodatie.

Camping Sud Land
1432819 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping bien placé, excellente ambiance, logement propre et agréable, personnel acceuillant
Wat we kunnen verbeteren...
Commentaire sur le partenaire pochoir-tatoo. durée de vie du tatouage 1 jour alors qu'il devait durer de 5 à 7 jours même après utilisation de la piscine. aucune réponse à mes mails jusqu'à présent. je déconseille cette activité.

Camping Sud Land
1236795 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige, fijne camping dichtbij water park, klimbos en strand. lekker restaurant en leuk zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Het slechte slapen door de slechte bedden was voor ons echt een min punt voor onze vakantie. lig bedden bij het zwembad zou fijn zijn.

Camping Sud Land
1197245 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dichtbij de zee, mooie mobiel home, goede voorzieningen
Wat we kunnen verbeteren...
Ligstoelen en parasols in het zwembad zetten. het zwembad nog wat uitbreiden.

Camping Sud Land
1176191 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging goede faciliteiten kindvriendelijk prachtige mobilhome
Wat we kunnen verbeteren...
Niet nodig

Camping Sud Land
1158453 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie camping. het is op loopafstand van de zee. in de buurt kun je goed fietsen. wij hadden een toppresta accommodatie. echt super. het zag er goed en verzorgd uit.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hadden bij reserveren gevraagd voor een huisje ver bij de animatie vandaan. dit konden wij helaas niet meer boeken en wij werden achter de animatie geplaatst. de muziek van de animatie was tijdens de avond evenementen erg hard en (voor ons doen) tot laat.

Camping Sud Land
1178019 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad en veel uitstapjes in de.buurt
Wat we kunnen verbeteren...
Meer engels sprekend personeel.

Camping Sud Land
968719 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is netjes echter staan sommige chalets erg dicht op elkaar. strand is perfect, schoon en op loopafstand. animatie kan een stuk beter............... verder een fijne 2 weken gehad:)

Camping Sud Land
931703 Startdatum verblijf: 24/07/2017 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging dichtbij zee.
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat er nauwelijks nederlanders op de camping verblijven. en dat alle activiteiten op de franse toeristen gericht zijn. hierdoor was er weinig te doen voor onze kinderen.

Camping Sud Land
931445 Startdatum verblijf: 23/07/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dichtbij de zee en een leuke omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Het buitenzwembad is verouderd en ziet er wat onverzorgd uit. het overdekte zwembad is heel netjes.

Camping Sud Land
932754 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 6.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nee want wij hebben niet goede mobile home getroffe, het was een gesleten mobilehome en vlekken op het bed.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij zijn gewend aan de franceloc accomodatie en de capfun was oud en niet goed onderhouden helaas. gelijk trekken aan de franceloc kwaliteit.

Camping Sud Land
912910 Startdatum verblijf: 08/07/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping met alle faciliteiten die nodig zijn. dicht bij strand, genoeg te doen in de buurt. vriendelijk personeel, schone accomodatie. prima plek.
Wat we kunnen verbeteren...
Alles is gericht op franse gasten, als buitenlander heb je verder weinig aansluiting. zwembad is erg druk ook door de animatie. maar gelukkig is er aan de overkant een leuk water park!



Landes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Sud Land
Avis du camping Sud Land
Avis du camping Sud Land
Avis du camping Sud Land
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Sud Land
Adres: 60 avenue de l'océan, 40530 Labenne-Océan, France
Regio : Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05 59 45 42 02)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.5952177,-1.4568653

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Sud Land