Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Temps Libre
Reserver au camping Temps Libre

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Temps Libre
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
84 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.1/10
Berekend op basis van 351 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Temps Libre
Camping Temps Libre
1556685 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie nette camping. stacaravan zag er keurig uit. zwemcomplex echt super, zeker voor de kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Mag iets mee ruimte of begroeiing tussen stacaravans. veranda van buren zat erg dicht op die van ons.

Camping Temps Libre
1535166 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Temps Libre
1556929 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Temps Libre
1535520 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik heb deze camping gekozen omdat het goed te rijden was 950 km. maar ik ga niet terug naar deze camping. ik zou hem niet aanraden
Wat we kunnen verbeteren...
Ingangsweg die is slecht en je ziet niet van de buitenkant dat er een camping zit. de weg op de camping zelf erg slecht. miste een camping winkel en dat de camping best ver weg ligt van allemaal leuke activiteiten trein of chocolade musea bezoeken.

Camping Temps Libre
1523067 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke camping! zwembad ruim opgezet!!! je kan lekker eten naast het zwembad prijs en kwaliteit is prima!
Wat we kunnen verbeteren...
Het avond eten in het restaurant niet eerst laten bestellen en dan na een half uur of uur pas ophalen! met kleine kinderen is dat heel vervelend. en niet iedereen eet op zijn frans zoals wij hollanders ;))

Camping Temps Libre
1522977 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad met leuke glijbanen. restaurant is prima
Wat we kunnen verbeteren...
Klein winkeltje voor de dagelijkse producten zou erg handig zijn. meer aandacht voor nederlandse kinderen bij miniclub. mini disco was niet leuk, want er werd enkel frans gesproken.

Camping Temps Libre
1523802 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad niet al te grote camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Prima vakantie gehad vriendelijke mensen en een mooi zwembad.

Camping Temps Libre
1523465 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 3.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Regelmatig als camping zijnde toch echt zelf een keer de stacaravan schoonmaken. deze was echt niet schoon bij aankomst

Camping Temps Libre
1500640 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden, vriendelijke personeel en leuke animatie. mooie plekjes op de campings.
Wat we kunnen verbeteren...
Evt ligbedden bij het zwembad en verlichting op de camping.

Camping Temps Libre
1501880 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige kleine familiecamping met leuke animatie en team.
Wat we kunnen verbeteren...
Steentjesvloer aan zwembad voor velen klein beetje irritant. toegangsweg naar camping wat smal 😁

Camping Temps Libre
1523468 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Betere kwaliteit en smaak van het eten in het restaurant. animatie in het nederlands deze was totaal niet aanwezig

Camping Temps Libre
1477933 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping goed prima zwembaden en voldoende activiteiten
Wat we kunnen verbeteren...
De medewerkers waren vriendelijk maar praten niet of nauwelijks engels. alles ging in het frans, ook de animatie. hier zouden jullie meer diversiteit in mogen aanbrengen. de activiteiten op het voetbalveldje waren zeer beperkt.

Camping Temps Libre
1477983 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden met veel glijbanen. perfecte ligging in een mooie omgeving. vooral om te fietsen.
Wat we kunnen verbeteren...
De accommodaties verder uit elkaar zetten of een schermpje aan de zijkant van de veranda. ligbedden bij het zwembad. er is genoeg plaats en plek voor.

Camping Temps Libre
1478044 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad is geweldig. stacaravan is erg fijn, veel bomen voor beschutting.
Wat we kunnen verbeteren...
De heg bij de stacaravan weg halen die was echt dood. verlichting bij speeltuin richting zwembad doet het niet allemaal erg donker.

Camping Temps Libre
1501785 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé


camping sagittaire
Sagittaire
Drôme
camping jantou
Jantou
Vaucluse
camping oursiere
Oursière
Vercors
camping grand_lierne
Grand Lierne
Drome

Rhone Alpes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Temps Libre
Avis du camping Temps Libre
Avis du camping Temps Libre
Avis du camping Temps Libre
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Temps Libre