Beoordelingen Camping Temps Libre etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Isère - Rhone Alpes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Temps Libre
Reserver au camping Temps Libre

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Temps Libre
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
91 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van205 recensies in 2019 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Temps Libre
Camping Temps Libre
1752956 Startdatum verblijf: 09/08/2020 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke, niet al te grote camping. de stacaravans zijn geplaatst op terrassen. kinderen vermaken zich prima in het zwembad. gezellig terras voor in de avond.

Camping Temps Libre
1727534 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Temps Libre
1728076 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 6.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden. wij gaan al jaren naar capfun, maar deze viel erg tegen. slecht ontvangst bij aankomst, lange rijen bij de receptie in de hitte en je broodjes smorgens vanaf 9 uur pas beschikbaar bij de receptie. dan staat dus weer iedereen in de rij buiten.
Wat we kunnen verbeteren...
De ontvangst bij aankomst. kleine parkeerplaats en dan allemaal in de rij bij de receptie in de hitte! bij andere capfun campings staat de medewerkers bij de poort en wordt dit vanuit je auto geregeld. ook de broodjes pas beschikbaar vanaf 9 uur smorgens! doe dit eerder, zoals op andere campings.

Camping Temps Libre
1753054 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 2.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad was voor de kinderen erg leuk. dit was ook het enige
Wat we kunnen verbeteren...
Bij het zwembad mocht niet gedronken of gegeten worden. ik merkte dat wij niet voldoende gedronken hebben bij 38 graden. er waren ook geen ligbedden. in de avond was er weinig verlichting op de camping. de camping zag er niet aantrekkelijk uit, zoals het terras naast het zwembad of het restaurant

Camping Temps Libre
1698699 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping net heerlijk zwembad en glijbanen

Camping Temps Libre
1699948 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping geschikt voor families
Wat we kunnen verbeteren...
Het zou fijn zijn als er bij de animatie ook iemand is de engels duits of nederlands spreek voor de toeristen.

Camping Temps Libre
1700147 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldig mooie camping le temps libre, een echte aanrader!
Wat we kunnen verbeteren...
Eigenlijk niks, maar een dutchbox zou hier ook aan te raden zijn.

Camping Temps Libre
1698947 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie schone stacarvan gehuurd , fijne schone camping en mooie speeltuin en zwembaden voor de kinderen. met onze kinderen in de leeftijd van 5&2 jaar een hele leuke vakantie gehad op camping le temps libre. ook het eten en drinken bij het zwembad was goed van smaak en keus genoeg.
Wat we kunnen verbeteren...
Alles van het animatie team wordt in het frans gedaan. niet in het engels dit was wel storend omdat we niet wisten wat er gezegd of gedaan werdt ook het animatie rooster was in het frans en niet in het engels te vinden. dit was jammer en kan nog verbeterd worden

Camping Temps Libre
1675542 Startdatum verblijf: 12/07/2020 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima zwembad. mooie, redelijk moderne caravans.leuke speeltuin. personeel als altijd bij capfun: zeer vriendelijk en behulpzaam!
Wat we kunnen verbeteren...
camping winkel werd erg gemist. brood uitgifte erg laat in de ochtend, pas vanaf 9.00 uur. restaurant weinig sfeervol, toiletten er onder, en speelhal waren ronduit bouwvallig! camping was voldoende. miste wat uitstraling en sfeer.

Camping Temps Libre
1675914 Startdatum verblijf: 12/07/2020 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, rustig gelegen groene camping. mooi ruim plaats rond de caravan. goed zwembad met voldoende (makkelijke) stoelen. tecnische dienst reageert goed en adequaat op vragen en kleine probleempjes. security goed zichtbaar aanwezig ‘s avonds, waardoor geen overlast. vriendelijk, behulpzaam personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Restaurant, toiletvoorzieningen zijn klein, minimaal. toiletvoorzieningen bij ingang niet netjes, achterstallig onderhoud. geen winkel aanwezig, enkele producten zoals water en drankjes te verkrijgen. is wel een gemis. brood moet dag van tevoren besteld worden, kan pas om 9.00 uur opgehaald worden.

Camping Temps Libre
1676609 Startdatum verblijf: 11/07/2020 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Temps Libre
1648917 Startdatum verblijf: 11/07/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Om wat te doen moet je kilometers maken maar dan is er keuze genoeg. zwembad was fantastisch voor onze kinderen. als ouder kon je goed op alle baden hebben. speeltuin was ook goed. camping was verder prima en schoon. ondanks dat we er niet aan meegedaan hebben was er volop animatie.
Wat we kunnen verbeteren...
- informatieverstrekken over de regio en faciliteiten (oa tijden en broodjesservice) op de camping;

Camping Temps Libre
1675567 Startdatum verblijf: 11/07/2020 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor het 2de jaar op rij een uitstekende vakantie gehad.
Wat we kunnen verbeteren...
Airco in r7 was stuk. heeft van zaterdag tot donderdag geduurd voordat deze gerepareerd was. daar zouden we een compensatie voor krijgen. verder was het wifi signaal erg slecht bij de raoul accomodaties! vaak niet of nauwelijks ontvangst terwijl dit wel bij de accomodatie inbegrepen is.

Camping Temps Libre
1676641 Startdatum verblijf: 11/07/2020 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft voldoende schaduwplekken en een mooi zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Camping moeilijk te vinden en erg smalle ingang. de stacaravan was niet onderhouden en enorm vies. (spinnenplagen nesten in slaapkamer en badkamer en veel defecte spullen in de chalet. dit is gemeld maar deels opgelost. erg jammer en hadden we niet verwacht

Camping Temps Libre
1649052 Startdatum verblijf: 04/07/2020 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruime camping met een groot zwembad, ideaal voor kinderen. veel activiteiten door het animatie team, daarnaast zijn er ook regelmatig voorstellingen van artiesten op de camping. waar je wel rekening mee moet houden, is dat de camping gericht is franse bezoekers (meeste personeel spreekt wel engels)
Wat we kunnen verbeteren...
De vloer bij het zwembad, dit zijn kleine steentjes en is een beetje pijnlijk aan de voeten (dit zorgt er wel voor dat je niet snel uitglijdt). zoals ik zie op foto's is dit op alle capfun campings zo, klein min puntje.



Vercors
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Temps Libre
Avis du camping Temps Libre
Avis du camping Temps Libre
Avis du camping Temps Libre
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Le Temps Libre
Adres: 580 Route de Fond Rozier, 38150 BOUGE CHAMBALUD, France
Regio : Rhone Alpes

Telefoon: + 0033 (04.74.84.04.09)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 45.324921,4.900852

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Temps Libre