Beoordelingen Camping Teorix etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Hérault - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Teorix
Reserver au camping Teorix

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Teorix
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 156 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Teorix
Camping Teorix
1500771 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie,kleinschalige camping. nette en fijne accomodatie
Wat we kunnen verbeteren...
Helaas is standaard alleen frans de gesproken taal bij activiteiten. door ook de boodschap in het engels te geven snappen anderstalige gasten ook de bedoeling...

Camping Teorix
1523095 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met een geweldige ligging tov zee, boulevard met restaurants en winkeltjes, supermarkten en parc d’attraction, en een prachtig zwembad, wij zijn al 6 jaar capfun fan
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie, weinig vernieuwend zoals mamma mia en ietwat onprofessioneel en goedkoop, uitzondering de vuurshow van frere lumière, meer van dit soort shows, en zeker meer variëteit zou de kwaliteit vd de camping ten goede komen

Camping Teorix
1522442 Startdatum verblijf: 23/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Aangezien er meer nederlanders komen proberen met meerdere talen animatie. prima vermaakt en was vooraf bekend. het is maar een idee. en kei leuke shows, muziek mag als tip wel zachter.

Camping Teorix
1479470 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een heerlijke campimg dicht bij het strand en de winkels
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien kijken of er ook engels of nederlandstalige animatie kan komen

Camping Teorix
1477407 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kindvriendelijk
Wat we kunnen verbeteren...
Iets van nl animatie zou wel fijn zijn... al is het maar 1 liedje tijdens de mini disco

Camping Teorix
1479468 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleinschalige kindvriendelijke camping
Wat we kunnen verbeteren...
De vloer van het zwembad. deze is vrij stug. hierdoor gemakkelijk schaafwonden

Camping Teorix
1455053 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
De naden van de glijbanen sluiten niet goed meer aan, meerdere mensen haalden hun ellebogen open. moet echt gerepareerd worden.

Camping Teorix
1442000 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Uitstekende kleinschalige camping
Wat we kunnen verbeteren...
Niets

Camping Teorix
1214234 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Afhandelen van een klacht, nacontrole van de schoonmaak is er niet

Camping Teorix
1236887 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De caravan was schoon en netjes dit was echt een pluspunt. daarnaast twee weken geslapen in een goed bed.
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie is alleen in het frans, dit is voor jonge kinderen erg jammer. het animatie team toont geen interesse in nederlandse kinderen. hierdoor is het ook niet uitnodigend om mee te doen aan activiteiten. nogal een tegenvaller voor de kinderen.

Camping Teorix
1157493 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De kleine camping is prima maar ten opzichte van een heleboel andere capfun campings niet bijzonder. vooral de ligging is heel goed op loopafstand van het mooie strand. de boulevard met winkels en restaurants is top en ook de kermis voor de deur is leuk voor kinderen. mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Een winkeltje op de camping zou fijn zijn

Camping Teorix
1177084 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super gelegen,midden in leuk centrum. je kan gebruik maken van de faciliteiten van camping stukje verderop. strand op loopafstand.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer parasols bij zwembad omdat bij zwembad te weinig schaduwplekken zijn. voor badmeester ehbo cursus omdat zoonlief kin open was gevallen en badmeester pleister erop wilde plakken, terwijl we naar het zkh moesten om te laten plakken.

Camping Teorix
1140239 Startdatum verblijf: 14/07/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ondanks het feit dat deze camping in een drukke buurt ligt, is het er altijd rustig.
Wat we kunnen verbeteren...
De kwaliteit van de wifi is ondermaats. ik heb 30 euro betaald voor een week wifi. de manier van connecteren (via browser) is echt vervelend. soms werkt de connectie helemaal niet en als de connectie goed was, is er maar een bedenkelijke snelheid. je kan voor hulp niet terecht bij mensen van teorix.

Camping Teorix
1157191 Startdatum verblijf: 14/07/2018 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping ok lekker te ontspannen.
Wat we kunnen verbeteren...
Helaas geen nederlandse animatie, als dit nog kon was het helemaal top!

Camping Teorix
1158016 Startdatum verblijf: 14/07/2018 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
A very good camping for families with children. plenty of trees provide good shade. the animation staff was very motivated and engaged, you could see they liked their work. the technical staff was also very engaged, they took pride in keeping the camping clean and neat
Wat we kunnen verbeteren...
The caravans are quite close together: great for the children to meet freinds, slightly less if you want some privacy. guests were >85% french speaking, we had hoped for more languages. this was quite different from earlier capfun



Aude
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Teorix
Avis du camping Teorix
Avis du camping Teorix
Avis du camping Teorix
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Téorix
Adres: 2, Chemin du Gourg de maffre, MARSEILLAN PLAGE, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04.67.37.83.31)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.316707,3.545177

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Teorix