beoordelingen Les Vignes d\'Or
Beoordeling over camping Les Vignes d\'Or
Regio Languedoc Roussillon Serignan
  04.67.32.37.18
8.4
/10
van 8 beoordelingen
3 Algemene indruk vakantie
3
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
3 Zwembaden
3
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 8 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Toegekend cijfer
Type accommodatie
Periode
Taal van de vakantieganger

18 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.2
/10
Beoordeling van Sousa D.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Sun 4/6 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Receptie 👍🏽 Sprak NL Leuke camping met stacaravans onder de bomen (dus schaduwrijk) wat wij als zeer prettig ervaarden. De stacaravan heeft ook een overdekte houten veranda waar je lekker kan zitten, eten etc. De camping heeft meerdere leuke glijbanen bij het zwembad, leuk voor jong en oud.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie was er volop, maar alleen in het Frans, dus daar hadden we niks aan. Als je iets wilde eten moest je dat dag van te voren bestelen (van stokbrood tot een patatje in de middag) Er was ook geen klein supermarktje op de camping aanwezig.
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Vignes d'Or 1
8.9
/10
Beoordeling van Bas G.
Startdatum verblijf : 14/07/2019
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, niet te groot, vriendelijke personeel / animatieteam.
Echte beoordeling van 31/07/2019
Avis du camping Vignes d'Or 2
8.3
/10
Beoordeling van Johan V.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping in prijsverhouding ( met korting geboekt) leuke vakantie gehad met gezin.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor ons was het een fijne vakantie! We mochten zelfs gebruik maken van alle faciliteiten van de andere Capfun camping iets verder op.
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping Vignes d'Or 3
8.8
/10
Beoordeling van Lukas M.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Resort Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping Vignes d'Or 4
9.4
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 06/07/2019
Resort Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 22/07/2019
Avis du camping Vignes d'Or 5
7.9
/10
Beoordeling van Hilst V.
Startdatum verblijf : 06/07/2019
Sun Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping Vignes d'Or 6
7.3
/10
Beoordeling van Truus K.
Startdatum verblijf : 19/08/2018
Resort Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Wat we kunnen verbeteren :
Service bij technische mankementen. Staat van de caravan.
Echte beoordeling van 11/09/2018
Avis du camping Vignes d'Or 7
9.8
/10
Beoordeling van Walter K.
Startdatum verblijf : 12/08/2018
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldige sfeer en beleving, alles is er op gericht je een onvergetelijke vakantie te bezorgen door het personeel
Echte beoordeling van 20/08/2018
Avis du camping Vignes d'Or 8
9
/10
Beoordeling van Winkel T.
Startdatum verblijf : 05/08/2018
Chalet Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Taal cursus voor personeel. Iig engels
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie aanbieden in meerdere talen Het 2 persoons bed in de chalet is aan vervanging toe...
Echte beoordeling van 28/08/2018
Avis du camping Vignes d'Or 9
9.7
/10
Beoordeling van Klaas L.
Startdatum verblijf : 04/08/2018
Resort Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 27/08/2018
Avis du camping Vignes d'Or 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics