Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Vikings
Reserver au camping Vikings

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Vikings
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.8/10
Berekend op basis van 44 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Vikings
Camping Vikings
1556808 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleine overzichtelijke camping met zeer moderne en comfortabele accomodaties op loopafstand van het strand. 2 volwaardige supermarkten op pakweg 5 km. bakker op camping is aan te raden alsook het restaurant
Wat we kunnen verbeteren...
Een betere bevoorrading van de winkel met vriendelijkere prijzen

Camping Vikings
1550535 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Vikings
1523698 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping. veel activiteiten en kort bij zee.
Wat we kunnen verbeteren...
Wifi was dramatisch. en werd verteld dat wij het nummer moesten bellen wat op het bonnetje stond van de wifi code, maar daar stond je alleen maar in de wacht. het gewone netwerk is niet toereikend dus ben je eigenlijk verplicht om wifi te kopen!!! en dan kun je nog geen filmpje openen.

Camping Vikings
1523557 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Dat weggooi beddengoed is echt een verschrikking om tussen te liggen en hoewel het huisje superschoon was hadden we in de avond last van ongedierte op het plafond.waarschijnlijk de ectobius vittiventrus of ectobius pallidus. niet schadelijk maar toch.

Camping Vikings
1522717 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping ligt bij het strand
Wat we kunnen verbeteren...
Ga de kantine en de bar maar eens grondig aanpakken vond het zeer armoedig ,doden planten in de bakken overal verf afgebladderd ,animatie was zo niet van deze tijd .patat was voor 4,50 zeer veel en zeer goed aanrader !!!caravan was zeer mooi en schoon daar aanbrak niks aan .camping zag er schoon uit

Camping Vikings
1502034 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping schoon fijne activiteiten warm zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
De camping winkel was slecht bevoorraad en extreem duur

Camping Vikings
1500654 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vanwege de mooie natuurlijke omgeving en stranden
Wat we kunnen verbeteren...
Meer activiteiten en spelmogelijkheden voor kinderen. in de omgeving is weinig tot niks te doen en kinderen zijn op de camping aangewezen waar je naar enkele dagen alles wel gezien hebt.

Camping Vikings
1522793 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Dutchbox???

Camping Vikings
1501979 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een nette camping vriendelijk en lekker dicht bij het strand
Wat we kunnen verbeteren...
Een pad naar je huisje via de weg naar je huisje is zand blubber na regenval of gras dat neem je allemaal je huisje mee in dat zou beter kunnen

Camping Vikings
1501457 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit is een prachtige camping met vriendelijk personeel en veel kinderanimatie. schoon en netjes, alle faciliteiten zijn aanwezig. ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, veilig en netjes.
Wat we kunnen verbeteren...
De kinderanimatie startte te laat dat had beter 20:30 gekund en daarna nog meer animatie voor ouders van de kids. de bar ging wel vroeg dicht. verder hebben wij ons super vermaakt met de animatie en hun hoge inzet! prima en super gezellige vakantie gehad.

Camping Vikings
1523596 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 3.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie voor kids verbeteren (meer en gevarieerder), speelfaciliteiten zsm repareren (beide trampolines en spellen ik plaza wekenlang kapot), zwembad vergroten, vermaak aanbieden bij slecht weer, kinderdisco vervroegen (nu 20.30). personeel wel vriendelijk en lekker verse broodjes elke dag.

Camping Vikings
1477783 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi nette camping. leuke animatie!
Wat we kunnen verbeteren...
Betere kussens

Camping Vikings
1477300 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Vikings
1477930 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en schone camping met erg vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hadden totaal geen privacy met de buren naast ons. er zaten geen boompjes tussen waardoor we bij elkaar in de caravan konden kijken.

Camping Vikings
1478144 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige camping
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie was alleen in frans, waarom niet iets nederlands er tussen door met zoveel nl kinderen. winkel belachelijk hoge prijzen


camping joncal
Joncal
Calvados
camping havre_bernieres
Havre de bernières
Calvados
camping haras
Haras de Deauville
Basse-Normandie
camping chateau_arvid
Château d'Arvid
Calvados

Calvados
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Vikings
Avis du camping Vikings
Avis du camping Vikings
Avis du camping Vikings
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Vikings