Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Zagarella
Reserver au camping Zagarella

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Zagarella
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
95 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.0/10
Berekend op basis van 593 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019

avis carabouille

Let op: er zijn twee campings met de naam Le Zagarella in de Vendée. Die van Capfun ligt in Longeville sur Mer. Kijkt u dus goed dat u de juiste reserveert, en dat u bij vertrek ook de juiste adresgegevens invoert! ;-)

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Zagarella
Camping Zagarella
1554560 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Zagarella
1556707 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie stacaravan met voldoende ruimte, fijn zwembad met verschillende glijbanen. uitgebreid animatie-aanbod waar je vrijblijvend aan kan deelnemen. enthousiaste animatoren.
Wat we kunnen verbeteren...
Het geluid bij de avondanimatie stond soms erg luid.

Camping Zagarella
1522730 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke sfeer voor kinderen en volwassenen
Wat we kunnen verbeteren...
Ik vind eigenlijk alles goed!

Camping Zagarella
1523053 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super vriendelijk personeel dat alles zal doen om je te helpen. nog een dikke merci aan de mensen van het onthaal die sprongen om ons huisje klaar te maken ook al waren we veel te vroeg! merci!
Wat we kunnen verbeteren...
Zaal voor avondshows is te klein en ik mis een muziekje en drankje aan zwembad

Camping Zagarella
1523315 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ongelooflijk vriendelijke medewerkers. niets leek hen teveel. voldoende mogelijkheden voor de kindjes om te spelen. wij waren er met 2 kids van 4 en 6. veel animatie, maar je wordt er ook niet in gedwongen. ieder doet waar hij zin in heeft. super leuk zwembad!
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hadden een huisje aan de kinderspeeltuin. jammer dat de hondeneigenaars dit ‘s ochtends aanzien als plasweide. kan daar geen verbodsbord geplaatst worden? of een aparte weide voorzien worden voor honden? het aanbod in het winkeltje mocht uitgebreider qua verse voeding (charcuterie,...)

Camping Zagarella
1501415 Startdatum verblijf: 09/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Zagarella
1501281 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele gemoedelijke camping, er hangt fijne sfeer. plaatsen zijn redelijk ruim.
Wat we kunnen verbeteren...
De dutchbox scheelt al wel wat maar 's avonds voel je je toch wel buitengesloten ;).

Camping Zagarella
1501306 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met veel activiteiten voor de kinderen. zwembad met glijbanen waren heel leuk
Wat we kunnen verbeteren...
Veel lawaai na 2100 uur. de deur van de bar staat veel open tot 23:30 uur, ook al is dat niet de afspraak. volgende keer een verzoek om niet bij de bar en podium ingedeeld te worden. wij hebben bijna elke avond last gehad van het geluid 's avonds.

Camping Zagarella
1501480 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs/kwaliteit is goed in verhouding

Camping Zagarella
1523324 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Zagarella
1523532 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Zagarella
1500559 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Zagarella
1501766 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met een mooi zwembad, leuke activiteiten en speelmogelijkheden voor kinderen. we hebben een heerlijke vakantie gehad.
Wat we kunnen verbeteren...
De bar en het gedeelte waar de activiteiten gehouden worden kan een opknapbeurt gebruiken. ruimte binnen is te klein voor de hoeveelheid mensen en om shows goed te kunnen zien. de ruimte buiten heeft te weinig zitplaatsen bij shows.

Camping Zagarella
1502205 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat er te weinig werd gedaan voor nederlandstaligen. savonds was alles in frans niet zo leuk voor onze kids die nederlands praten. gelukkig waren er twee animators die nederlands spraken.

Camping Zagarella
1523103 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Minder stacaravans per m2.


camping domaine_des_forges
Forges
Vendée
camping ecureuils
Ecureuils
Vendée
camping dauphins_bleus
Dauphins Bleus
Vendée

Vendée
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Zagarella
Avis du camping Zagarella
Avis du camping Zagarella
Avis du camping Zagarella
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Zagarella