Beoordelingen Camping Zeumersehof etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Gelderland - Gelderland
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Zeumersehof
Reserver au camping Zeumersehof

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Zeumersehof
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
98 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van110 recensies in 2019 en 2020

avis carabouille
Gelegen naast de prachtige Veluwe. Camping Zeumersehof is een zeer mooie camping, met een perfecte ligging. De plaatsen zijn groot en ruim, de stacaravans zijn zeer modern ingericht en nieuw. Geniet van de gloednieuwe zwembaden met waterspeeltuin voor de kleintjes.
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Zeumersehof
Camping Zeumersehof
1802377 Startdatum verblijf: 23/08/2020 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was een prima park met veel te doen voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Een winkel op het park zou fijn zijn.

Camping Zeumersehof
1802185 Startdatum verblijf: 22/08/2020 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met prima verblijf
Wat we kunnen verbeteren...
We missen een winkel en een terras waar je een ijsje kan halen of een biertje

Camping Zeumersehof
1802354 Startdatum verblijf: 22/08/2020 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen hebben ze echt veel en het is een leuke.park en lekker rustig en gezellig
Wat we kunnen verbeteren...
Achter de balie zit een oudere vrouw met blond haar die mag wel curcus vriendelijkheid volgen en de andere personeels zijn vriendelijk volgende keer gaan wij naar.capfun rakelbos benieuwd hoe het daar is

Camping Zeumersehof
1802506 Startdatum verblijf: 22/08/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping. buitenzwembad heerlijk ook bij minder weer. schone chalet met zeer schone bedden/beddengoed. ook erg ruim. we hebben genoten! tijdslot voor zwembaden was makkelijk aan te vragen via link.
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat er geen klein winkeltje/eetgelegheid was.

Camping Zeumersehof
1802214 Startdatum verblijf: 22/08/2020 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aardig personeel , nette camping
Wat we kunnen verbeteren...
Je mist een gemakswinkeltje. ik had een chalet voor vier personen.. maar helaas lag ons chalet in een hoek tussen de bewoners van de camping. dus wat afgelegen. water van het schip erg koud. geen overkapping helaas . maak dan het water wat warmer. animatie laatste week matig.

Camping Zeumersehof
1802179 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie camping en heel leuk buitenzwembad

Camping Zeumersehof
1802255 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Zeumersehof
1802393 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Privacy, rust
Wat we kunnen verbeteren...
Toiletten bij het buitenzwembad, kleintjes kunnen niet helemaal terug lopen naar de caravan.

Camping Zeumersehof
1802190 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé

Camping Zeumersehof
1802196 Startdatum verblijf: 21/08/2020 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Alsnje van rust , fietsen en veluwe houd dan is dit een goede plek.
Wat we kunnen verbeteren...
Dat er een bar of kleine restaurant of winkeltje bij het park komt. een bak koffie of een ijsje halen voor de kids zou leuk zijn :-)

Camping Zeumersehof
1779775 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping, het is echter wel een aanrader een bar/winkeltje te openen. het personeel is heel vriendelijk.
Wat we kunnen verbeteren...
Chalets kunnen iets schoner opgeleverd worden, toilet was niet goed schoon, daar waren we niet zo blij mee, zeker niet in coronatijd. de schoonmaak kosten zijn toch € 90,00 en hier mag dan ook een verwachting tegenover staan.

Camping Zeumersehof
1779779 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gemoedelijke camping
Wat we kunnen verbeteren...
-

Camping Zeumersehof
1779924 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Supermarkt , of brood winkeltje.

Camping Zeumersehof
1779899 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Zeumersehof
1780021 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé



Gelderland
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Zeumersehof
Avis du camping Zeumersehof
Avis du camping Zeumersehof
Avis du camping Zeumersehof
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Zeumersehof
Adres: Kieftveen 30 , 3781 PP Voorthuizen, Pays Bas
Regio : Gelderland

Telefoon: + 0033 (0031 (0)342 47 19 45)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 52.191932,5.662018

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Zeumersehof