beoordelingen Atlantique Parc
Beoordeling over camping Atlantique Parc
Regio Poitou Charentes Les Mathes / La Palmyre
  05 46 02 17 17
9
/10
van 23 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 23 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

18 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.7
/10
Beoordeling van Vries D.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
HABANA TOP PRESTA sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Atlantique Parc 1
8.8
/10
Beoordeling van Kroon D.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
SUN TOP PRESTA sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
👍👍
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Atlantique Parc 2
9.5
/10
Beoordeling van Hattum V.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
SUN TOP PRESTA dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De lagune vonden wij echt een aanrader. Verder is het op de camping netjes en schoon, leuke speeltuinen voor kinderen.
Echte beoordeling van 08/08/2020
Avis du camping Atlantique Parc 3
8.1
/10
Beoordeling van Christian R.
Startdatum verblijf : 11/07/2020
BIZOUQUET sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer geschikt voor kleine kinderen tot ongeveer 12 jaar
Wat we kunnen verbeteren :
Echt alles in Frans. Niemand spreekt haast Engels. Als je dit ook aan "buitenlanders" verkoopt moet je ook zorgen dat er iemand aanwezig is die Engels spreekt. Animatie was er zeker genoeg maar alles in het frans.
Echte beoordeling van 21/07/2020
Avis du camping Atlantique Parc 4
8.9
/10
Beoordeling van Susy B.
Startdatum verblijf : 05/07/2020
RAOUL 6 dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 13/07/2020
Avis du camping Atlantique Parc 5
9.4
/10
Beoordeling van Annemieke P.
Startdatum verblijf : 17/08/2019
HABANA TOP PRESTA sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 28/08/2019
Avis du camping Atlantique Parc 6
9.4
/10
Beoordeling van Gwynn B.
Startdatum verblijf : 17/08/2019
RESORT DE RAOUL sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig lagune zwembad. Mooie omgeving, Goede sfeer en netjes verzorgd. Goed onderhouden huisjes en park
Wat we kunnen verbeteren :
Meer Engels /Duits en of Nederlands sprekend personeel.en of activiteiten. Dit met name voor de niet Franstalige jeugd. Voor de jeugd is het nu namelijk erg lastig mengen en meedoen
Echte beoordeling van 02/09/2019
Avis du camping Atlantique Parc 7
8.4
/10
Beoordeling van Kouteren V.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
EMPLACEMENTS CAMPING 15JUIL / 15AOUT

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping Atlantique Parc 8
8.9
/10
Beoordeling van Fijter-van D.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
HABANA TOP PRESTA dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede ligging, heel fijn zwemmeertje, rustig op de camping,
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie ook Engelstalig
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping Atlantique Parc 9
9.8
/10
Beoordeling van Rolinde T.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
SUN TOP PRESTA sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping Atlantique Parc 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics