beoordelingen La Bastide
Beoordeling over camping La Bastide
Regio Languedoc Roussillon Nîmes
  04 66 62 05 82
8.5
/10
van 35 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Deze echte familiecamping is bereikbaar met de bus vanuit Nîmes. Super praktisch als u mee wilt doen aan de Férias! Wilt u echt even weg van het dagelijkse leven, kies dan één van de leuke Western accommodaties of Nick's saloon om in te verblijven!

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 35 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

47 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Virginie L.
Startdatum verblijf : 07/08/2022
Western Resort TP 6/8 Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Le personnel était très rapide et à l écoute. Grande efficacité et gentillesse. Le chalet très propre, nôtre emplacement était idéal. Les Bbq partagés crées une bonne ambiance. Les piscines sont propres également. Parfaite semaine.
Wat we kunnen verbeteren :
C était parfait ! A refaire!
Echte beoordeling van 26/08/2022
Avis du camping Bastide 1
9.8
/10
Beoordeling van Koot V.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Habana Top Presta 4 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een niet te grote camping en de de accommodatie is voldoende. Het animatieprogramma is heel leuk, vooral voor kinderen. Het zwembad is geweldig, voldoende ruimte en veiligheid.
Wat we kunnen verbeteren :
Wat wij misten was een winkel waar je versprodukten kon kopen, zeker op de dag van aankomst zou dat prettig zijn. Verder vonden wij de douches waardeloos, het water werd steeds of koud of gloeiend heet. Heel gevaarlijk voor kinderen die al zonder toezicht kunnen douchen.
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Bastide 2
9.2
/10
Beoordeling van Koot V.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Sun Top Presta 4/6 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke, overzichtelijke camping met leuke animatie voor kinderen van alle leeftijden!
Wat we kunnen verbeteren :
De temperatuur van de douche is niet stabiel. De keukeninventaris was wat beperkt, een snijplank, schaar en schilmesjes ontbraken.
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Bastide 3
9.7
/10
Beoordeling van H.p.c. B.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Habana Top Presta 4 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel , nette stacaravans en een leuk zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Goede afspraken maken met de camping eigenaar i.v.m. de borg ,want een brief van jullie dat je niet met een creditcard betaald maar met een 1 malige machtiging word deze niet geaccepteerd!! Gelukkig hadden we contant geld bij ons.
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Bastide 4
9.4
/10
Beoordeling van Joke H.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Raoul Top Presta 6 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Bastide 5
8.7
/10
Beoordeling van Ronald K.
Startdatum verblijf : 31/07/2022
Western Resort TP 6/8 Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Wat we kunnen verbeteren :
Heb gekregen waarvoor ik kwam. Zullen altijd verbeter punten zijn maar ik kan ze zo niet opnoemen.
Echte beoordeling van 18/08/2022
Avis du camping Bastide 6
8.7
/10
Beoordeling van Zuidam V.
Startdatum verblijf : 31/07/2022
Western Sun TP 4/6 Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Bastide 7
8
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Raoul Top Presta 6 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden. Veel Fransen op de camping en dus alles in het Frans. Niet echt van deze tijd dus.
Wat we kunnen verbeteren :
Engels praten en animatie in Engels voor de kinderen. Ik wil wel benadrukken dat de service vanuit NEderland uitmuntend was!
Echte beoordeling van 18/08/2022
Avis du camping Bastide 8
9.9
/10
Beoordeling van Sarah L.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Sun Top Presta 4/6 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige camping, nette accomodatie. De animatie deed heel erg zijn best om onze zoons mee te laten doen ondanks de taalbarrière. Vooral Maxim deed het super goed
Wat we kunnen verbeteren :
De ontvangst was niet oke. Tegen half 6 de sleutel pas is echt veel te laat als je vanaf 4 uur mag melden voor de sleutel
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Bastide 9
8.6
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Sun Top Presta 4/6 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De kinderen vonden de glijbanen super. Personeel was vriendelijk. Zwembaden oke maar op tijden best druk. Huisje is prima ingericht.
Wat we kunnen verbeteren :
Jammer dat er geen klein winkeltje op de camping was. Supermarkten zijn niet in de buurt. Het huisje was niet helemaal schoon. Dikke stoflaag op de hoge kastjes en onder het bed.
Echte beoordeling van 28/08/2022
Avis du camping Bastide 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics