beoordelingen Le Carpe Diem
Beoordeling over camping Le Carpe Diem
Regio Provence-Alpen-Côte d'Azur VAISON LA ROMAINE
  04.90.36.02.02
8.9
/10
van 250 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 250 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

398 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.6
/10
Beoordeling van Mathijs Z.
Startdatum verblijf : 23/08/2020
Sun Top Presta 4/6 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping om naartoe te gaan met kinderen, genoeg te doen in de omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Ik vond het huisje niet goed schoon, de gordijnen waren kapot en het zitcomfort was ook niet erg fijn. De bedden lagen redelijk goed, op 1 doorgezakt 1 pers bed na.. ook vond ik de matrassen niet echt schoon.. verder was alles buiten ons huisje om erg goed geregeld..
Echte beoordeling van 03/09/2020
Avis du camping Carpe Diem 1
9.6
/10
Beoordeling van Paul R.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Resort 6/8 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping in een meer dan prachtig gebied. Veel te doen in de omgeving (wandeling gorges de toulouranc, kajakken op diverse rivieren, wij zijn voor de 32km op de Ardeche gegaan) met leuke markten in de plaatsen om Vaison heen. Ook de fietser kan zijn hart ophalen, zowel de MTB-er als de Racer.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor een Top-presta gekozen maar bleek dubbel geboekt, dus kregen een resort aangeboden. Hierdoor geen airco en helaas zelf afwassen. Caravan was oké, maar bij aankomst misten we het lakenpakket, er was geen koffiezetapparaat, geen afwasrek etc. Een x of 4 naar receptie gemoeten. Alles snel opgelost
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Carpe Diem 2
9.6
/10
Beoordeling van Sander S.
Startdatum verblijf : 16/08/2020
Sun Top Presta 4/6 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 25/08/2020
Avis du camping Carpe Diem 3
8.5
/10
Beoordeling van Kleij V.
Startdatum verblijf : 16/08/2020
Habana 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
meer parasols en meer ligbedjes de ligbedjes zijn ook aan vervanging toe, ze zijn allemaal doorgezakt. de bedden liggen zo slecht. Verlichting op de camping. Ook is er op heel de camping geen verschoning ruimte voor baby s wat ik erg raar vind want de doelgroep is gezinnen met kinderen.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Carpe Diem 4
10
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Raoul 4 pers sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 08/09/2020
Avis du camping Carpe Diem 5
8.7
/10
Beoordeling van Henriëtte V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Sun Top Presta 4/6 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembaden zijn fantastisch! Mijn meisjes van 5 en 2 jaar hebben zich hier super vermaakt.
Wat we kunnen verbeteren :
Bij aankomst in de brandende zon wachten, stacaravan was erg laat schoon. Ben je aan de beurt, spreekt de mevrouw aan de balie geen woord Engels. Met corona werd met minidisco, zwembad en andere animatie geen rekening gehouden. Iedereen erg dicht op elkaar. Minidisco mag ook in andere talen.
Echte beoordeling van 08/09/2020
Avis du camping Carpe Diem 6
6.3
/10
Beoordeling van Ginkel V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Resort Top Presta 6/8 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Is een erg leuke camping met prachtige zwembaden en een mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
De schoonmaak was 1 aanfluiting zelf de hele caravan van voor naar achter schoon kunnen maken. en dat in coronatijd! ook vind ik dat regels bij het zwembad beter gehandhaafd moet worden.even als de mondkapjesregel! is in dit geval echt schijnveiligheid als je met de avondanimatie op elkaar zit.
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Carpe Diem 7
3.9
/10
Beoordeling van Angela O.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Resort Top Presta 6/8 Sam

Animation Bien Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Carpe Diem 8
9.3
/10
Beoordeling van Marcel M.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Habana 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, groene camping met geweldige zwembaden voor zowel kleuters als tieners en volwassenen. Zeer veel privacy en prachtige omgeving met veel natuur en historie. Lidl, Aldi en Super U (grote supermarkt die ook non-food artikelen verkoopt) op enkele minuten rijden.
Wat we kunnen verbeteren :
Ons chalet was erg klein, heel weinig bewegings- en opslagruimte. Entertainment uitsluitend in het Frans (ondanks dat er een NL animatrice aanwezig was). In het zwembad en bij het entertainment soms vreselijk druk ondanks corona. Als je hoger op de camping zit is het een flinke klim. Slechte bedden.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Carpe Diem 9
8.7
/10
Beoordeling van Gert S.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Habana 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige ligging met vele uitval mogelijkheden waaronder uiteraard de Mont Ventoux. Prachtig zwembadcomplex. Vaison la Ronaine is op twee minuten afstand en daar vind je ook alle supermarkten en een gezellig centrum! Door de Corona was het awat beperkter maar wij hebben het prima gehad! Bedankt!👍
Wat we kunnen verbeteren :
Ons chalet 4 persoons Habana vonden wij erg klein. Vooral de beenruimte bij de bedden is erg smal. Misschien een wat groter type aanbieden tegen een 4 persoons prijs......
Echte beoordeling van 25/08/2020
Avis du camping Carpe Diem 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics