beoordelingen Château de Boisson
Beoordeling over camping Château de Boisson
Regio Languedoc Roussillon Allègre-les-Fumades
  04 66 24 85 61
8.8
/10
van 21 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Droomt u van een kasteelvakantie? Dan is deze camping voor u gemaakt! De camping ligt rond het prachtige Château de Boisson. Mooi zwembad, fijne accommodaties, in het hart van het bos, toegang tot het dorp direct te voet. Er zijn mooie wandelingen mogelijk in de omgeving. 

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 21 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

10 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.5
/10
Beoordeling van Rob V.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Rose Top Presta 4 pers sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Overzichtelijke camping met een top accomodatie. Daardoor konden onze meiden bij het zwembad vrij bewegen.
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping Château de Boisson 1
8.5
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 14/08/2022
Habana 4p dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne accommodatie, lekker zwembad mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Als je geen Frans spreekt is het lastig te communiceren met personeel. Engels spreken de meeste niet vooral in het horeca gedeelt.
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Château de Boisson 2
9.5
/10
Beoordeling van Hans I.
Startdatum verblijf : 31/07/2022
Habana 4p dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 26/08/2022
Avis du camping Château de Boisson 3
9.6
/10
Beoordeling van Pascal V.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Raoul 4p dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
de aangename rustige sfeer , kleine camping , vooral de animatoren maken het een leuke ervaring alhoewel we niet meededen hadden we er toch van genoten , hun gedrevenheid en humor is top !!! Prachtige omgeving waar nog veel te ontdekken valt
Wat we kunnen verbeteren :
te weinig keukengerief( potten , pannen en borden ) er was maar 1 pan en die was doorbakken , we hadden een "plancha" gereserveerd maar het was eerder een camping-bbq wat niet echt handig en netjes was , jammer genoeg konden we er dan ook niet veel van genieten
Echte beoordeling van 10/08/2022
Avis du camping Château de Boisson 4
10
/10
Beoordeling van Bree D.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Raoul 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 08/08/2022
Avis du camping Château de Boisson 5
8.2
/10
Beoordeling van Maarten J.
Startdatum verblijf : 25/06/2022
Max Top Presta 6 Personnes

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, camping ligt er netjes bij.
Wat we kunnen verbeteren :
Ik snap dat we in Frankrijk zijn, maar de beheersing van Engels is van sommige medewerkers op de camping wel heel zwak, bijvoorbeeld bij de bar. En zorg de volgende keer dat de camping ook klaar is als deze open is voor gasten. Rondom onze accomodatie werd nog aan allerlei stacaravans gewerkt.
Echte beoordeling van 19/07/2022
Avis du camping Château de Boisson 6
9.8
/10
Beoordeling van Staveren V.
Startdatum verblijf : 29/05/2022
Raoul 4p dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie centrale locatie van de camping in een geweldig gebied met vele mogelijkheden.
Wat we kunnen verbeteren :
Plaatsen van prullenbakken en poepzakjes voor de honden. 2 talig personeel bij klantcontacten en publicaties. Bijvoorbeeld Frans en Engels.
Echte beoordeling van 05/07/2022
Avis du camping Château de Boisson 7
9.9
/10
Beoordeling van Jeremiah M.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Raoul 4p sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een rustige camping met mooie zwembad en glijbanen.
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping Château de Boisson 8
10
/10
Beoordeling van Beurs D.
Startdatum verblijf : 02/07/2021
Max Top Presta 4 Personnes

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit is een heerlijke camping waar wij al jaren komen. Voor ons was het nu de eerste keer weer sinds de camping onder Capfun valt. De recensies waren niet erg positief maar wij hebben niets negatiefs te melden. Onze Max Top Prestatie zag er keurig uit en de zwembaden zijn mooi met nieuwe glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor ons niets, wij zijn netjes verwelkomd in het Engels, iedereen van het personeel begroette ons gedurende de dag, wij hadden op het begin geen gas en dat is meteen verholpen. Het was weer ouderwets genieten op deze prachtige camping.
Echte beoordeling van 13/07/2021
Avis du camping Château de Boisson 9
9.6
/10
Beoordeling van De L.
Startdatum verblijf : 05/07/2020
Resort TP 6/8p dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Personeel zeer vriendelijk en fijne sfeer.
Wat we kunnen verbeteren :
de WiFi, met een puber en geen werkende wifi is een uitdaging:-)
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Château de Boisson 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics