beoordelingen La Citadelle de Loustic
Beoordeling over camping La Citadelle de Loustic
Regio Basse-Normandie Hermanville sur Mer
  02 31 97 09 62
8.6
/10
van 134 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Met zijn rode "fun dose" en glijbanen zul je de tijd van je leven hebben! De stacaravans zijn gloednieuw, dus je verblijft in topcomfort! Bewonder de geschiedenis van de landingsstranden van D-Day in de buurt van de camping. Het historische centrum van Caen ligt op minder dan 20 km!

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 134 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

104 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.3
/10
Beoordeling van Tom V.
Startdatum verblijf : 20/08/2023
Habana Top TV 4 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 1
8.8
/10
Beoordeling van Johanna B.
Startdatum verblijf : 19/08/2023
Raoul Tip Top Presta 6 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kindvriendelijk. Ruim opgezette zwembaden. Vriendelijk personeel
Wat we kunnen verbeteren :
Efficiëntie bij ontvangst kan beter, sneller. Moesten erg lang wachten op de fietsen die we hadden gehuurd.
Echte beoordeling van 26/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 2
9.8
/10
Beoordeling van Petra L.
Startdatum verblijf : 13/08/2023
Habana Top TV 4 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, prima camping, schone accommodatie. Veel animatie, helaas alleen in volledig Frans, maar wel zeer goed verzorgd
Wat we kunnen verbeteren :
Misschien eens nadenken over animatie in Nederlands of Engels, maar de animatie zag er over het algemeen heel goed uit
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 3
9
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 12/08/2023
Habana Top TV 4 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 4
9
/10
Beoordeling van Angela Z.
Startdatum verblijf : 12/08/2023
Resort Tip Top TV 6/8 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
veel activiteiten. mooi zwembad. mooi park
Wat we kunnen verbeteren :
bij de schuimparty zou het mooi zijn als de liedjes engelstalig zijn, niet vertaald wordt naar het frans. zelfde met het duo dat de engelse liedjes in het frans gaat zingen.
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 5
8.7
/10
Beoordeling van Michelle B.
Startdatum verblijf : 12/08/2023
Raoul Tip Top Presta 6 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie stacaravan, comfort, van veel gemakken voorzien Caravans ruim uit elkaar geplaatst - veel privacy Auto parkeren bij staplek Fijn zwembad voor kinderen
Wat we kunnen verbeteren :
Betere cafetaria. Wellicht iets bij het zwembad, waarbij je het zwembad niet hoeft te verlaten - wat met overenthousiaste peuters bijna onmogelijk is. De openingstijden waren erg onhandig en ze gingen regelmatig zelfs eerder dicht. Engelssprekend personeel en graag ook wat aardiger
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 6
9.8
/10
Beoordeling van Nienke M.
Startdatum verblijf : 12/08/2023
Super Family Tip Top Presta 8 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke gezellige camping met goede faciliteiten en activiteiten
Wat we kunnen verbeteren :
Ik kan niets bedenken
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 7
9.6
/10
Beoordeling van Kim R.
Startdatum verblijf : 06/08/2023
Resort Tip Top TV 6/8 pers DiM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met veel faciliteiten. In de omgeving is genoeg te doen voor een dagje weg. Het animatie team was erg enthousiast.
Wat we kunnen verbeteren :
Bij de bar zorgen voor meer capaciteit tijdens de drukke momenten (vooral rond etenstijd in de avond). Er was op die momenten te weinig personeel en te weinig ruimte achter de bar. Animatie ook in Nederlands/Engels zodat het ook voor kinderen/ouders die geen Frans spreken te volgen is.
Echte beoordeling van 20/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 8
9.2
/10
Beoordeling van Yvonne B.
Startdatum verblijf : 06/08/2023
Raoul Tip Top Presta 4 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuke camping, genoeg animatie en gewoon ideaal met kinderen van 3 en 5!
Wat we kunnen verbeteren :
ik miste een beetje een klein winkeltje voor een snelle boodschap.
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 9
8
/10
Beoordeling van Joffrey I.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Resort Tip Top TV 6/8 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zou deze vakantiebestemming aanraden voor de omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Ook zorgen dat er voor de kinderen van 12 tot 15 in het Nederlands animatie is als er heel veel Nederlanders zijn. Nu werd alleen in het Frans verteld.En een veldje waar je een balspel kan spelen zou ook wel fijn zijn voor deze leeftijdsgroep.
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Citadelle de Loustic 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 15/04/2024 07:46:09