beoordelingen Les Coquelicots
Beoordeling over camping Les Coquelicots
Regio Poitou Charentes Royan
  05 46 38 23 21
8.7
/10
van 5 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 5 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

10 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van R B.
Startdatum verblijf : 09/08/2020
Habana Top presta 4 pers -Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/09/2020
Avis du camping Coquelicots 1
9.8
/10
Beoordeling van Ruud M.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Habana 4 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Perfecte nette goed geregelde camping! Medewerkers en Manager, iedereen werkt er hard en zijn allemaal even vriendelijk. Echt top
Wat we kunnen verbeteren :
Geen kritiek, maar als tip folders, uitleg en regels in het NL Publiceren. Capfun heeft genoeg NL campings dus gezamenlijke borden of folders moeten te regelen zijn. Verder echt een top camping
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Coquelicots 2
8.8
/10
Beoordeling van Inne V.
Startdatum verblijf : 05/07/2020
Habana Top presta 4 pers -Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, dicht bij leuke strandjes. Goede regio. Tof zwembad. Leuke speeltuin
Wat we kunnen verbeteren :
De stacaravans staan heel dicht bij elkaar.
Echte beoordeling van 20/07/2020
Avis du camping Coquelicots 3
9.2
/10
Beoordeling van Kris J.
Startdatum verblijf : 29/06/2019
Tribu + Top Presta 10/12pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden met zeer leuke glijbanen. Nette en aangename en voldoende ruime caravan met zeer leuk terras. Veel ruimte voor buitenactiviteiten zoals speeltuintjes, voetbalveldje, petanquebanen, minigolf, ...
Wat we kunnen verbeteren :
Groter of meer zwembaden. Temperatuur van het douchewater in de caravan schommelde heel sterk en was moeilijk te regelen. Winkeltje met voedingswaren misten we wel.
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping Coquelicots 4
9.4
/10
Beoordeling van Silke M.
Startdatum verblijf : 05/08/2018
Habana 4 pers - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer geschikt voor jonge kinderen
Wat we kunnen verbeteren :
Het jammeren was dat er geen Nederlandse animatie was en er ook maar door 1 personeelslid Engels werd gesproken
Echte beoordeling van 13/08/2018
Avis du camping Coquelicots 5
8.7
/10
Beoordeling van Maarten G.
Startdatum verblijf : 05/08/2018
Habana 4 pers Top presta-Dim

Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Echte Franse camping met een goed animatieprogramma, leuk zwembad en mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Helaas is het echt een Franse camping. Alles is in het Frans en het personeel spreekt slecht Engels. Onze kinderen konden niet deelnemen aan de (overigens prima) animatie, omdat alles in het Frans was.
Echte beoordeling van 23/08/2018
Avis du camping Coquelicots 6
8.9
/10
Beoordeling van Helena K.
Startdatum verblijf : 21/07/2018
Habana 4 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping ruime plaatsen
Wat we kunnen verbeteren :
Mini winkel erbij
Echte beoordeling van 30/07/2018
Avis du camping Coquelicots 7
8.8
/10
Beoordeling van Mirella K.
Startdatum verblijf : 21/07/2018
Habana 4 persTop Presta-Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige camping met schone nette mobilehknes
Wat we kunnen verbeteren :
Meertalige animatie.
Echte beoordeling van 09/08/2018
Avis du camping Coquelicots 8
9.7
/10
Beoordeling van Rene B.
Startdatum verblijf : 15/07/2018
Resort 6/8 Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijk rustige en groene camping!
Wat we kunnen verbeteren :
Ligbedjes bij de accomodatie.
Echte beoordeling van 08/08/2018
Avis du camping Coquelicots 9
8.8
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 07/07/2018
Mini Villa Top Presta 4/6. sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping als je bijvoorbeeld wilt surfen op zee. Wij hadden een minivilla geboekt, een aanrader wat ons betreft.
Wat we kunnen verbeteren :
De glijbanen van het zwembad zijn niet erg snel, onze jongens van 15 en 17 hadden liever wat meer vaart gezien :)
Echte beoordeling van 23/07/2018
Avis du camping Coquelicots 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics