beoordelingen Les Dauphins Bleus
Beoordeling over camping Les Dauphins Bleus
Regio Loirestreek GIVRAND
  02.51.55.59.34
8.9
/10
van 22 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Deze camping heeft misschien wel het allergaafste waterpark van alle Capfuncampings (en dat zegt wat)! Waterratjes en fans van spectaculaire glijbanen: deze camping is voor jullie. Daarnaast heeft de camping op het droge een heleboel gave animatie te bieden.

★ De mening van onze klanten

82 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 22 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

44 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
7.7
/10
Beoordeling van Tom N.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Moon Duo SAM

Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Dauphins Bleus 1
8.8
/10
Beoordeling van J.f. B.
Startdatum verblijf : 16/08/2020
Habana Top Presta DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Dauphins Bleus 2
9
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Habana Top Presta SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 01/09/2020
Avis du camping Dauphins Bleus 3
8.5
/10
Beoordeling van M. V.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Habana SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette en leuke familiecamping. Leuk zwembad net geweldige glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren :
Alles is franstalig. Personeel spreekt bijna geen engels, animatie is in het Frans en zelfs het programma is alleen in het frans beschikbaar. Het zou fijn zijn als er meer info in het Engels zou komen.Daarnaast hebben wij ca 8 mnd van te voren geboekt en gevraagd om een zonnige plek en niet gekregen
Echte beoordeling van 01/09/2020
Avis du camping Dauphins Bleus 4
8.6
/10
Beoordeling van Maartje L.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Raoul 4 SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
De WiFi was heel erg slecht zelfs in onze caravan met een eigen wifipunt.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Dauphins Bleus 5
9.7
/10
Beoordeling van Dieke Z.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Resort Top Presta DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een super mooie camping! Super zwembaden. De kinderen waren dan ook veelal aan het zwemmen.
Wat we kunnen verbeteren :
Nederlandse animatie zou leuk zijn. Wij wisten dat dit er niet was, dus voor ons niet erg. Maar het zou de camping verreiken!
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Dauphins Bleus 6
9.7
/10
Beoordeling van Ronald T.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Habana Top Presta SAM

Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Dauphins Bleus 7
8.7
/10
Beoordeling van Femke T.
Startdatum verblijf : 17/08/2019
Resort SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/09/2019
Avis du camping Dauphins Bleus 8
9.8
/10
Beoordeling van Saskia R.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Resort Top Presta DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel te doen voor kinderen. Wel alleen maar in het Frans. Animatieteam spreekt wel redelijk Engels. Leuke camping met een mooi zwembad. Goede toezicht. Jammer dat er niet een echt restaurant is waar eten en drinken geserveerd wordt. Wij hebben het erg naar ons zin gehad en raden deze camping andere
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou leuk zijn als er een echt restaurant zou zijn. Eten wordt geserveerd maar drankjes dien je zelf te halen aan de bar.
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping Dauphins Bleus 9
9.5
/10
Beoordeling van Dieuwertje B.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Habana Top Presta DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Dauphins Bleus 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics