beoordelingen De Belten
Beoordeling over camping De Belten
Regio Overijssel Rheeze
  0031 523 262 264
6
/10
van 376 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 376 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

75 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.9
/10
Beoordeling van Robby D.
Startdatum verblijf : 18/08/2023
Chalet 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping De Belten 1
9.6
/10
Beoordeling van Bart S.
Startdatum verblijf : 18/08/2023
Chalet Summerproof 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel in restaurant erg vriendelijk. Maar de bediening is erg traag 2x buiten op terras gezeten en tot 2x toe moest ik zelf maar binnen drinken bestellen want ze liep maar alleen. Daar is het terras te groot voor om alleen te lopen.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping De Belten 2
9.2
/10
Beoordeling van M M.
Startdatum verblijf : 17/08/2023

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
in het nieuwe chalet waar wij zatemn was het heerlijk, alles goed geregeld!
Echte beoordeling van 24/08/2023
Avis du camping De Belten 3
9.6
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 14/08/2023
Tiny Beach house 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie nette camping, prima accommodatie omdat wij nog een kleine baby hebben dus veel gebruik van gemaakt.
Wat we kunnen verbeteren :
Het eten in het restaurant was goed, als jullie er wat beter personeel neerzetten in de bediening hebben jullie het restaurant vol! Het water in het meertje stonk heel erg misschien kunnen jullie daar wat aan doen zodat er wel mensen gaan zwemmen..
Echte beoordeling van 21/08/2023
Avis du camping De Belten 4
9
/10
Beoordeling van Jozias P.
Startdatum verblijf : 14/08/2023

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
nette camping met complete bungalows (wel een beetje klein)
Echte beoordeling van 21/08/2023
Avis du camping De Belten 5
9.2
/10
Beoordeling van Redmer P.
Startdatum verblijf : 14/08/2023
Tiny Beach house 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie nette camping met veel vertier voor jonge kinderen
Wat we kunnen verbeteren :
Lijkt her en der wat ervaren personeel te missen
Echte beoordeling van 21/08/2023
Avis du camping De Belten 6
9.7
/10
Beoordeling van Ruiter D.
Startdatum verblijf : 11/08/2023
Chalet Summerproof 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie summerproof caravan! Lekker met airco, alles mooi schoon en werkte goed! Lekker gezwommen in het binnenbad! Buitenbad ook een paar keer. Goed gegeten bij snackbar, pizzeria & brasserie! Leuke vogelshow en goochelaar!
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie was erg wisselend! Erg afhankelijk van de persoon!
Echte beoordeling van 18/08/2023
Avis du camping De Belten 7
8.7
/10
Beoordeling van Anke E.
Startdatum verblijf : 11/08/2023
Chalet Summerproof 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping is zeer geschikt voor peuters! Vooral het binnenzwembad is een attractie opzich. De summerproof chalet was erg netjes en voldeed aan onze verwachtingen. Ook de kampeerveldjes zagen er gezellig uit. De toiletgebouwen waren erg luxe met een vaatwasser, magnetron en baby- en peuterbadjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Super leuk dat de kinderen opgehaald worden met een tour over het park! Deze tour duurt echter wel lang (45 min.) voor kleine kinderen. Daarnaast zijn bepaalde activiteiten steeds op dezelfde tijd. Jonge kinderen slapen vaak tussen de middag nog, dus wij hebben bepaalde activiteiten steeds gemist.
Echte beoordeling van 18/08/2023
Avis du camping De Belten 8
9.6
/10
Beoordeling van Nando G.
Startdatum verblijf : 11/08/2023
Jasmijn TOP TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een mooie, gezellige camping waar een fijne mix is tussen chalets en staanplekken . Er heerst een fijne sfeer, zijn veel speelplekken en vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
- de campingwinkel mag een meer uitgebreid assortiment krijgen - het buitenzwembad zou meer speelplekken mogen krijgen en/of een extra glijbaan. - de kiosk was gesloten, wat jammer was
Echte beoordeling van 15/08/2023
Avis du camping De Belten 9
9.8
/10
Beoordeling van Ruiter D.
Startdatum verblijf : 11/08/2023
Jasmijn TOP TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 18/08/2023
Avis du camping De Belten 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 15/04/2024 06:31:48