beoordelingen De Bongerd
Beoordeling over camping De Bongerd
Regio Noord-Holland Tuitjenhorn
  0031 226 391 481
9.1
/10
van 3 884 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Prachtige camping! Favoriet bij onze gasten. Ruim opgezet met een leuk waterpark en gave speeltuinen. En ideaal gelegen: de badplaats Callantsoog en de bekende Schoorlse Duinen liggen op slechts 20 minuten rijden. De accommodatie Max Top Presta is echt een aanrader: ruim en met airco en een vaatwasser, wat een luxe! Ik kan de camping alleen maar aanraden! 

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 3 884 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

2 865 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.9
/10
Beoordeling van Rene B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Resort Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette huisjes en park, meer dan voldoende speeltuinen en zwembaden om je dagen lang te vermaken met het gezin
Wat we kunnen verbeteren :
De bedden in de stacaravans liggen echt heel erg slecht, na twee nachten geen rug meer over. Kwaliteit van het eten is super, alleen de algemene prijs in de restaurants vonden wij nogal aan de hoge kant
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 1
9.9
/10
Beoordeling van Mj B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Resort Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als je de camping oprijdt word je al blij van de Efteling achtige uitstraling. Er zijn zoveel leuke dingen te doen voor kinderen, een echt kinderparadijs. Niet alleen een vriendelijke uitstraling, maar ook heel vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Ons verblijf (chalet) had een vrij kleine leefruimte ( het is een chalet voor 6 maar met zijn 4 was het al vrij krap, we waren met grotere kinderen) en de bank zou iets prettiger mogen zitten, maar met goed weer ben je toch vooral buiten.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 2
9.7
/10
Beoordeling van Eva V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Top Presta 6 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede service, netjes. Schoon Camping goed onderhouden Heel leuk voor kinderen Leuke zwembaden
Wat we kunnen verbeteren :
Vuilniszakken en wc papier bij aankomst in huisje ontbraken. Bedden beetje te hard. Kwaliteit eten vs prijs in het restaurant niet goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 3
8.7
/10
Beoordeling van Linda W.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kim Top Presta 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 4
10
/10
Beoordeling van Anita N.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Asteria Top Presta 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 5
8.8
/10
Beoordeling van Anouk W.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Boomgaard Lodge TV 5 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kindercamping, veel faciliteiten passend bij diverse leeftijden.
Wat we kunnen verbeteren :
De bedden konden beter en de lodge was niet echt schoon bij aankomst. Ook vonden wij het vrij prijzig, een koffie in de kinderspeeltuin voor ?3,50 en een kan ranja voor ?6,-, eraan verdienen is prima, maar dit moet toch goedkoper kunnen.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 6
9.9
/10
Beoordeling van Nassau V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 7
9
/10
Beoordeling van As V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kids Top Presta 5 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben niet op de camping gezeten, maar het chalet was echt top.
Wat we kunnen verbeteren :
In de chalets n combi magnetron. Helaas konden wij nu de afbakbroodjes niet perfect afbakken. Evenals de pizza die we samen gemaakt hadden was niet gelukt hierdoor waardoor we toch nog extra geld aan pizza moesten uitgeven.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 8
10
/10
Beoordeling van Ricardo B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Super Family Top TV 8 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor ieder wat te doen op het park. Leuke zwembaden, speeltuinen. Lekker gegeten bij het klokhuis
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Bongerd 9
9.8
/10
Beoordeling van Marco D.
Startdatum verblijf : 02/05/2024
Boomgaard Lodge TV 5 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en nette camping, prima chalets.
Echte beoordeling van 10/05/2024
Avis du camping De Bongerd 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 28/05/2024 08:49:04