beoordelingen De Bongerd
Beoordeling over camping De Bongerd
Regio Noord-Holland Tuitjenhorn
  0031 (0)226 391 481
9.2
/10
van 2 155 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Prachtige camping! Favoriet bij onze gasten. Ruim opgezet met een leuk waterpark en gave speeltuinen. En ideaal gelegen: de badplaats Callantsoog en de bekende Schoorlse Duinen liggen op slechts 20 minuten rijden. De accommodatie Max Top Presta is echt een aanrader: ruim en met airco en een vaatwasser, wat een luxe! Ik kan de camping alleen maar aanraden! 

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 2 155 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

1 561 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.8
/10
Beoordeling van Rinske S.
Startdatum verblijf : 17/10/2022
Habana Top TV 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
.
Echte beoordeling van 25/10/2022
Avis du camping De Bongerd 1
10
/10
Beoordeling van Hofman N.
Startdatum verblijf : 30/09/2022
Studio TV 2 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping/park, kindvriendelijk. Wordt veel voor de kinderen gedaan door een animatieteam. Zwembaden zijn ook prima. Deze keer verbleven we in een 2pers. studio bij de vijver. Super locatie dichtbij zwembad, restaurant en theater Zeer vriendelijk personeel. We komen zeker volgend jaar weer.
Echte beoordeling van 13/10/2022
Avis du camping De Bongerd 2
9.8
/10
Beoordeling van Wilco M.
Startdatum verblijf : 17/09/2022
Studio TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi aangelegd. Binnenspeeltuin is fantastisch. Zwembad konden we helaas niet in maar ziet er ook heel mooi uit.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer glutenvrije gerechten en producten. Bijvoorbeeld pizza.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping De Bongerd 3
8.3
/10
Beoordeling van Roswitha A.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Tribu Top TV 10 Pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen en met mooi weer is dit een mooie locatie. Vooral het buiten gebeuren
Wat we kunnen verbeteren :
Het binnenzwembad (plons), mag groter. Het overdekte zwembad missen we kleedruimte. Het park is gegroeid, maar de baden zijn dit niet. Zeker met slecht weer is het fijn om binnen locaties te hebben.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping De Bongerd 4
9
/10
Beoordeling van Bjorn O.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Max Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kindvriendelijk, mooie accomodatie, mooi park
Wat we kunnen verbeteren :
Een tip: kinderservies en kinderbestek in de accomodaties
Echte beoordeling van 21/09/2022
Avis du camping De Bongerd 5
9.9
/10
Beoordeling van Barbara M.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Jasmijn Top TV 4 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel te doen op het park! Zeker voor kleine kinderen
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping De Bongerd 6
8.8
/10
Beoordeling van Hanneke S.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Resort Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping De Bongerd 7
10
/10
Beoordeling van Bas M.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Super Family Top TV 8 Pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Verharde paden aanbrengen richting de parkeerplaatsen. Aangezien wij een weekend lang regen hadden was het nu een grote modderboel en spekglad. Onze jonge dochter ging onderuit en zat dus onder de modder.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping De Bongerd 8
9.3
/10
Beoordeling van Richard P.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Super Family Top TV 8 Pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie plek en ideaal voor kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij zaten in de houten chalet voor 8personen. Prachtig van de buitenkant, helaas niet heel schoon van de binnenkant. Voor ons geen probleem even zelf een snelle schoonmaak en het was prima! Voor de rest alles top. Speeltuintjes overal; voor,achter,naast ons dus dat is met kleine kinderen erg fijn.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping De Bongerd 9
8.6
/10
Beoordeling van Dymphie S.
Startdatum verblijf : 16/09/2022
Super Family Top TV 8 Pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen geweldige speel/ zwemmogelijkheden. Bij slecht weer is het speelparadijs en het zwembad binnen heel erg leuk
Wat we kunnen verbeteren :
Het 8 pers huisje is veel te klein. Slaapkamers te klein, bedden smal, geen loopruimte om de bedden heen. Koffers moeten onder het bed. De woonruimte is te klein, 2 kleine kinderen kunnen geen kant op . Beddenlakens waren niet schoon. 1x teruggegeven, na de 2de keer hoop opgegeven.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping De Bongerd 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics