beoordelingen De Bongerd
Beoordeling over camping De Bongerd
Regio Noord-Holland Tuitjenhorn
  0031 (0)226 391 481
9.2
/10
van 2 155 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Prachtige camping! Favoriet bij onze gasten. Ruim opgezet met een leuk waterpark en gave speeltuinen. En ideaal gelegen: de badplaats Callantsoog en de bekende Schoorlse Duinen liggen op slechts 20 minuten rijden. De accommodatie Max Top Presta is echt een aanrader: ruim en met airco en een vaatwasser, wat een luxe! Ik kan de camping alleen maar aanraden! 

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 2 155 beoordelingen tussen 2022 et 2023
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

650 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.6
/10
Beoordeling van Yvonne Z.
Startdatum verblijf : 11/12/2021
Studio TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk voor jonge gezinnen. Hebben van de camping zelf niet veel mee gekregen ivm slecht weer maar komen graag eens terug met zomerweer
Echte beoordeling van 14/12/2021
Avis du camping De Bongerd 1
8.9
/10
Beoordeling van Petra W.
Startdatum verblijf : 22/10/2021
Studio TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke camping! Leuk zwembad en binnenspeeltuin, geweldig voor de koude dagen of als het regent. Als de zon schijnt is er ook een geweldig kasteel om in te spelen. Top camping om heen te gaan met kleine kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij gingen in de herfstvakantie heel veel was al dicht. Winkel rest van de camping dat vonden wij jammer en klein beetje raar
Echte beoordeling van 02/11/2021
Avis du camping De Bongerd 2
8.7
/10
Beoordeling van A. H.
Startdatum verblijf : 21/10/2021
Studio TV 2 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ideale camping voor gezinnen met kids.
Wat we kunnen verbeteren :
Geen idee.
Echte beoordeling van 02/11/2021
Avis du camping De Bongerd 3
8.8
/10
Beoordeling van Ruth S.
Startdatum verblijf : 29/09/2021
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooi, groot en ruim opgezette camping. Erg veel speelplezier voor de kids. Alles ziet er netjes en schoon uit, aardig personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij vonden de prijzen van het restaurant wat aan de hoge kant voor wat je krijgt.
Echte beoordeling van 06/10/2021
Avis du camping De Bongerd 4
8.8
/10
Beoordeling van Eva G.
Startdatum verblijf : 25/09/2021
Studio TV 2 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is mooi opgezet, rustig en schoon. Voorzieningen zijn goed en op kinderen ingericht. Geeft een relaxed gevoel om daar te verblijven
Wat we kunnen verbeteren :
De winkel is matig uitgerust. Dat kan verbeteren. Ook vond ik de chalet wat muf.
Echte beoordeling van 30/09/2021
Avis du camping De Bongerd 5
8.7
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 24/09/2021
Kampeerlocatie za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 28/09/2021
Avis du camping De Bongerd 6
8.7
/10
Beoordeling van K. B.
Startdatum verblijf : 10/09/2021
Tribu Top TV 10 Pers vr

Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kinderparadijs
Wat we kunnen verbeteren :
Schoonmaak en controle hierop , horren?veel muggen
Echte beoordeling van 14/09/2021
Avis du camping De Bongerd 7
9.6
/10
Beoordeling van Janneke E.
Startdatum verblijf : 10/09/2021
Boomgaard Lodge TV 5 Pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
Om 10u moet je je chalet verlaten hierbij moet je chalet streeploos, bezemschoon, gedweild, koelkast en kasten schoon gemaakt hebben en nog meer. Dit is allemaal prima maar dan de uitcheck tijd verlengen tot 12u. Zodat je met jonge kinderen niet ontzettend moet gaan haasten.
Echte beoordeling van 14/09/2021
Avis du camping De Bongerd 8
8.7
/10
Beoordeling van Peter P.
Startdatum verblijf : 10/09/2021
Jasmijn Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Jonge kinderen hebben hier een geweldige tijd.
Wat we kunnen verbeteren :
We hebben ontzettend veel last van muggen gehad waardoor de kinderen na een lange dag spelen heel slecht geslapen hebben en veel werden gestoken. Het plaatsen van horren zou een volgend verblijf nog aangenamer kunnen maken.
Echte beoordeling van 15/09/2021
Avis du camping De Bongerd 9
9.8
/10
Beoordeling van Merlin M.
Startdatum verblijf : 10/09/2021
Tribu Top TV 10 Pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 14/09/2021
Avis du camping De Bongerd 10
Copyright Capfun 2023 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics