beoordelingen De Bongerd
Beoordeling over camping De Bongerd
Regio Noord-Holland Tuitjenhorn
  0031 (0)226 391 481
9.2
/10
van 1 558 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Prachtige camping! Favoriet bij onze gasten. Ruim opgezet met een leuk waterpark en gave speeltuinen. En ideaal gelegen: de badplaats Callantsoog en de bekende Schoorlse Duinen liggen op slechts 20 minuten rijden. De accommodatie Max Top Presta is echt een aanrader: ruim en met airco en een vaatwasser, wat een luxe! Ik kan de camping alleen maar aanraden! 

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 558 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

1 225 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Mitchel G.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Resort Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben een geweldige vakantie gehad op Camping de Bongerd, de verschillende zwembaden zijn geweldig zowel voor jongere kindjes als voor de oudere kinderen. Ook de animatie is geweldig, iedere dag is er weer opnieuw veel leuks te doen. Met huilende kinderen op de achterbank weer richting huis..
Wat we kunnen verbeteren :
Misschien het beddengoed dat zou wat beter kunnen, de rest is perfect!
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 1
9.6
/10
Beoordeling van Juul C.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Tribu Top TV 10 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben met twee gezinnen een heerlijke week op camping De Bongerd gehad. De camping is supernetjes, het personeel uitermate vriendelijk en de zwembaden met glijbanen zijn helemaal top.
Wat we kunnen verbeteren :
Camping De Bongerd is een echte aanrader voor gezinnen met kinderen in de leeftijd tot en met 12 jaar. Voor kinderen in de puberleeftijd valt er 's avonds wat minder te beleven.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 2
9.9
/10
Beoordeling van Anouk S.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Kids Top Presta 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor alle leeftijden wat te doen. Echt een top camping! Vele glijbanen, speeltuinen, binnenspeeltuin, gezellige veldjes, mooie accomodaties, sfeervol terras? komen heel graag eens terug!
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 3
9.8
/10
Beoordeling van Hove T.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Pizza ook verkopen in restaurant, in de avond ook terrassen open met muziekje
Wat we kunnen verbeteren :
Pizza verkoop ook in restaurant
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 4
9.8
/10
Beoordeling van Lubette O.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Jasmijn Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
veel te doen, zwembaden zijn top
Wat we kunnen verbeteren :
prijs is best hoog
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 5
9.9
/10
Beoordeling van Patricia W.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Boomgaard Lodge TV 5 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een leuke accommodatie veel te doen voor kinderen.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 6
10
/10
Beoordeling van Hanneke W.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Jasmijn Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 7
9.5
/10
Beoordeling van A R.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Super Family Top TV 8 Pers ma

Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping en zeker heel leuk als je kleine kinderen hebt. Mooi zwembad en goed restaurant.
Wat we kunnen verbeteren :
Stoelen buiten zitten echt niet lekker, een comfortabele stoel op een terras is een must vind ik. WIFI verbinding bij de caravan is slecht.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 8
8.9
/10
Beoordeling van Theo S.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Jasmijn Top TV 4 pers ma

Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 9
9.1
/10
Beoordeling van Graaf D.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Kim Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Bongerd 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics