beoordelingen De Pekelinge
Beoordeling over camping De Pekelinge
Regio Zeeland Oostkapelle
  0031(0)118 582 820
9.1
/10
van 1 281 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Een pareltje op slechts 3 km van de zee. Geniet van een actieve vakantie met fietsen, klimmen, zwemmen, spetteren en glijden. Op De Pekelinge hoef je je geen moment te vervelen! 

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 281 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

920 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Eric U.
Startdatum verblijf : 05/08/2022
Hotellodge 2/4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De hotellodge was fantastisch! Vriendelijk personeel! Goede faciliteiten. We komen zeker terug!
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 1
8.4
/10
Beoordeling van Erwin R.
Startdatum verblijf : 05/08/2022
Jasmijn Tip Top Presta 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Locatie en zwembaden
Wat we kunnen verbeteren :
Aftimmeren/afwerking van de stacaravans, onderhoud groenvoorzieningen, rommel rondom de caravans, meer ligbedden rondom zwembad.
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 2
10
/10
Beoordeling van Fred H.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Jasmijn Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke activiteiten, en leuk animatie team. Alle voorzieningen prima in orde.
Echte beoordeling van 10/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 3
8.3
/10
Beoordeling van Twillert V.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Max Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De kamping ziet er netjes en verzorgd uit.
Wat we kunnen verbeteren :
Op het terras een windscherm en aan de zijkant een zonnescherm bij de ingang van het chalet.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 4
8.5
/10
Beoordeling van Nelleke V.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Lodge Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben geslapen in een charlet Super mooie plek dichtbij het zwembad en het centrum. En voor ons Charles hadden we een leuke speeltuin voor de kindjes. Er wordt veel georganiseerd voor de kinderen. Voor kleine kinderen maar ook zeker voor wat oudere kinderen. Ook veel te doen in omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zwembad binnen en buiten vonden wij persoonlijk wat klein voor zo'n grote camping. En het 2 persoonsbed was het matras wel erg hard.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 5
9.7
/10
Beoordeling van Elene C.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Hotellodge 2/4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De Hotellodge was echt super! Goed schoon en goeie airco! De ligging was ook ideaal, rustig, mooi uitzicht en goed rekening gehouden met elkaars privacy. Hier gaan wij zeker naar terug!
Wat we kunnen verbeteren :
Geen verbeterpunten!
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 6
9.6
/10
Beoordeling van Anco D.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Jasmijn Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met veel vermaak voor de kinderen. Ook in de omgeving is genoeg te doen.
Wat we kunnen verbeteren :
De WiFi mag wel wat beter. Deze viel steeds weg en tegenwoordig is dit niet meer weg te denken en mag je hier toch wel iets meer van verwachten. Dat was ook het enige minpuntje.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 7
9.4
/10
Beoordeling van Irosha K.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Hotellodge 2/4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 8
8.3
/10
Beoordeling van Hove T.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Kids Tip Top Presta 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, veel te doen. We jammer dat er op vrijdag en zaterdag geen animatie is in de ochtend . Leuke speeltuinen
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel dat Nederlanders spreekt. Jullie vragen om te dweilen dus een dweil zou handig zijn, nu 2 bezems. Toezicht bij het zwembad raar dat er niemand zit.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 9
8.3
/10
Beoordeling van N.
Startdatum verblijf : 01/08/2022
Lodge TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vlakbij de Zee.. Binnen en buitenzwembad. Kindvriendelijk tot 12 jaar. Fijne supermarkt, elke ochtend verse broodjes, croissants.
Wat we kunnen verbeteren :
Helaas hadden wij te maken met een douche die niet langer dan 3/4 minuten warm water gaf. Werd duidelijk uitgelegd dat het kwam te weinig waterbuffers . Hoop dat ze dit wel gaan aanpassen. Je betaalt veel huur voor zo'n lodge. Minder animatie dan andere jaren.
Echte beoordeling van 10/08/2022
Avis du camping De Pekelinge 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics