beoordelingen De Pekelinge
Beoordeling over camping De Pekelinge
Regio Zeeland Oostkapelle
  0031(0)118 582 820
9.1
/10
van 1 678 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Een pareltje op slechts 3 km van de zee. Geniet van een actieve vakantie met activiteiten op en buiten de camping. Ga fietsen, wandelen, klimmen, zwemmen, spetteren en glijden. Fans van watersporten kunnen hier hun hart ophalen. Op De Pekelinge hoef je je geen moment te vervelen! 

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 678 beoordelingen tussen 2022 et 2023
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

542 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 30/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping De Pekelinge 1
9.5
/10
Beoordeling van Anita Z.
Startdatum verblijf : 28/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne ruime camping. Ook al is het druk je hebt dit niet door. Genoeg te doen bij zowel goed als slecht weer. Personeel was zeer vriendelijk. Bij de receptie word je snel geholpen. Fijne supermarkt en veel variatie in producten. Stacaravan was van alle gemakken voorzien.
Wat we kunnen verbeteren :
Een paar kleine dingen: haakjes voor de theedoek en de handdoek, het was wat vochtig in de stacaravan in de ochtend. Het tweepersoons bed was erg hard. De eenpersoonsbedden lagen prima.
Echte beoordeling van 01/09/2021
Avis du camping De Pekelinge 2
10
/10
Beoordeling van Anita V.
Startdatum verblijf : 28/08/2021

Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit is een topcamping op een geweldige locatie met een SUPER-TEAM.
Wat we kunnen verbeteren :
Een klein minpuntje bij het schoonmaken van het sanitairgebouw. Waarom in het "spitsuur", ( 9.00 - 9.30) er werd telkens een kwart van de ruimte afgesloten zodat er bij andere ruimtes in het gebouw wachtenden gasten stonden. Maar een compliment voor de schoonmaakploeg.
Echte beoordeling van 01/09/2021
Avis du camping De Pekelinge 3
10
/10
Beoordeling van Natasja S.
Startdatum verblijf : 28/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zaten in de hotellodge. Het was in een woord fantastisch. Mooi, luxe, netjes en prachtige omgeving. Echt een beleving zo met de grote ramen. Een klein mankementje zoals een verstopte wasbak werd direct opgelost. Van alle luxe voorzien en gewoon genieten maar
Wat we kunnen verbeteren :
Bij de heerlijke Bedden, hoorden eigenlijk heerlijke kussens. Maar wij lagen er echt geen van allen goed op. Dus dat zou echt het enige verbeterpuntje zijn wat ons betreft. Verder helemaal top
Echte beoordeling van 01/09/2021
Avis du camping De Pekelinge 4
9.9
/10
Beoordeling van Eef M.
Startdatum verblijf : 27/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 01/09/2021
Avis du camping De Pekelinge 5
8.6
/10
Beoordeling van Judy A.
Startdatum verblijf : 27/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Genoeg te doen voor met name jongere kinderen t/m een jaar of 13/14. Pumptrackbaan ook erg leuk. Leuke camping en enthousiast animatieteam. Goede ligging en afstand tot dorp, strand en uitstapjes. Vriendelijk personeel overal. Mooie stacaravan. Wij hebben het prima naar onze zin gehad.
Wat we kunnen verbeteren :
Water blijft staan op sommige stukken van de camping, na (hevige) regenval. Daar zou wat aan gedaan kunnen worden. Activiteiten voor wat oudere jeugd zou ook leuk zijn (t/m 18 jaar). Zwembad kan meer aandacht gebruiken & leuker worden gemaakt, voor bij minder weer. Fietsenverhuur behoeft aandacht.
Echte beoordeling van 04/09/2021
Avis du camping De Pekelinge 6
9.6
/10
Beoordeling van Willem R.
Startdatum verblijf : 23/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
.
Echte beoordeling van 24/08/2021
Avis du camping De Pekelinge 7
9.7
/10
Beoordeling van Wilco M.
Startdatum verblijf : 23/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Paradijs voor kinderen. Veel te doen. Heel veel spelmogelijkheden.
Wat we kunnen verbeteren :
In de kids club zijn alle spelletjes incompleet en zijn veel knutselspullen op. Dat kan beter.
Echte beoordeling van 24/08/2021
Avis du camping De Pekelinge 8
8.2
/10
Beoordeling van Chantal I.
Startdatum verblijf : 23/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping voor kinderen. Zwembad heeft een heel leuk kinderbad. Ook de buiten water speeltuin is super leuk voor kinderen als het mooi weer is. Wij hadden een chalet en deze was netjes en ruim. Fijn dat er op elk veldje aan de kinderen is gedacht met een aantal speel attributen.
Wat we kunnen verbeteren :
De prijzen in de supermarkt van de camping zijn echt hoog. Maar op 5 minuten fiets afstand zit een supermarkt in het dorp.
Echte beoordeling van 28/08/2021
Avis du camping De Pekelinge 9
8.9
/10
Beoordeling van Cindy S.
Startdatum verblijf : 23/08/2021

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, goede voorzieningen. Mooie dorpjes en het strand nabij.
Echte beoordeling van 24/08/2021
Avis du camping De Pekelinge 10
Copyright Capfun 2023 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics