beoordelingen De Pekelinge
Beoordeling over camping De Pekelinge
Regio Zeeland Oostkapelle
  0031(0)118 582 820
9
/10
van 1 110 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Een pareltje op slechts 3 km van de zee. Geniet van een actieve vakantie met fietsen, klimmen, zwemmen, spetteren en glijden. Op De Pekelinge hoef je je geen moment te vervelen! 

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 110 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

728 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Sanne B.
Startdatum verblijf : 17/06/2022
Jasmijn Tip Top Presta 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 1
9.4
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 17/06/2022
Max Top TV 6 pers vrij

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne nette camping met voldoende vermaak voor kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
Bewegwijzering op het park: Graag wat meer bordjes met waar je iets kunt vinden. Activiteiten aanbod is leuk, maar vakkundige begeleiders daarbij is zeer gewenst...
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 2
8.7
/10
Beoordeling van Ben S.
Startdatum verblijf : 17/06/2022
Resort Top TV 6 pers vrij

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij komen al 15 jaar met een vriendengroep op de camping. Er is van alles voor jong en oud. Geen omkijken naar de kinderen, die vermaken zich geweldig.
Wat we kunnen verbeteren :
Het was nu wel moeilijk om 6 chalets te reserveren op hetzelfde veldje, terwijl dit voor ons het belangrijkste uitgangspunt is en nog nooit een probleem is geweest. In september gereserveerd voor een weekend in juni en een week voordat we zouden komen, kregen we pas de bevestiging dat het goed was.
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 3
9.6
/10
Beoordeling van Weele V.
Startdatum verblijf : 17/06/2022
Max Top TV 6 pers vrij

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 4
8.4
/10
Beoordeling van Lange D.
Startdatum verblijf : 13/06/2022
Kids Top TV 5 pers vrij

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige sfeer, ideale caravan voor de kleintjes .
Wat we kunnen verbeteren :
Bij aankomst was het niet schoon. En met ons zoontje van 10 maand vinden wij het extra belangrijk dat het wel schoon is , dus hebben zelf alles nog schoongemaakt .
Echte beoordeling van 23/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 5
9.2
/10
Beoordeling van Beek V.
Startdatum verblijf : 13/06/2022
Tribu Kids Top TV 11 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie camping, ruim opgezet en netjes. Er zijn veel mogelijkheden voor de kinderen om zich te vermaken.
Wat we kunnen verbeteren :
Tijdens ons verblijf was er van de horeca niets open waardoor het niet mogelijk was om ergens een ijsje te halen of een fatsoenlijke bak koffie.
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 6
8.4
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 13/06/2022
Kids Tip Top Presta 5 pers vrij

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden, ligging is perfect, prachtige huisjes en prima camping! Goed vermaakt.
Wat we kunnen verbeteren :
De bedden waren erg hard. Weinig animatie en horeca in juni.
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 7
10
/10
Beoordeling van Saskia F.
Startdatum verblijf : 13/06/2022
Kids Top TV 5 pers vrij

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 8
8.9
/10
Beoordeling van Danny L.
Startdatum verblijf : 11/06/2022
Kids Tip Top Presta 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou de Pekelingen zeker aanraden, heerlijke tijd gehad!
Echte beoordeling van 21/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 9
9.6
/10
Beoordeling van Petra M.
Startdatum verblijf : 11/06/2022
Habana Top TV 4 pers vrij

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, goed gelegen, diversiteit aan verhuur, mooie kampeerplaatsen. Genoeg gelegenheid in de omgeving voor fietstochten etc.
Wat we kunnen verbeteren :
Geen idee.
Echte beoordeling van 22/06/2022
Avis du camping De Pekelinge 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics