beoordelingen De Rotonde
Beoordeling over camping De Rotonde
Regio Gelderland Enspijk
  0031 345 651 315
8.6
/10
van 358 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

De Rotonde is een camping omringd door water, dus aan waterpret geen gebrek met zowel een zwemvijver als een visvijver! En erg leuke en sportieve activiteit in het water! Verder ligt de camping op een zeer gunstige locatie in de Betuwe, met steden als Den Bosch en Utrecht binnen handbereik.  


★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 358 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

139 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.2
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 24/08/2023
Kim Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het glijbanen park is top. Evenals het water gebeuren, parcours. Restaurant is prima, lekker op het terras of binnen, bediening erg vriendelijk.
Wat we kunnen verbeteren :
De aankleding rondom de huisjes, was een wildgroei van onkruid en zand. Waterkoker in het huisje hebben wij echt gemist, evenals wat meer nld tv zenders. Het warme water was snel ontdaan van zijn warmte, wij waren met zn 3e in een 6 persoons huisje. Verder helemaal prima en netjes !!
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping De Rotonde 1
9.9
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Jasmijn Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontzettend leuke camping met animatie voor jong en oud, dus ook voor tieners.
Wat we kunnen verbeteren :
Het enige wat ik minder vond was de netheid van het huisje. Ik heb bij de eindschoonmaak dingen schoongemaakt die duidelijk niet eerder een schoonmaakdoek hadden gezien (bovenop de kasten bijv).
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping De Rotonde 2
8.8
/10
Beoordeling van Damme V.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
goed en vriendelijk personeel
Wat we kunnen verbeteren :
beter het groen bij houden dweil stok in de stacaravan te zetten
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping De Rotonde 3
8.9
/10
Beoordeling van Nadine T.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Super Family Top TV 8 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke combi van splash en zwemwater, optimaal gebruik gemaakt van zwemmeer. Veel animatie, fijne speeltuin aan het huisje.
Wat we kunnen verbeteren :
Niets!
Echte beoordeling van 24/08/2023
Avis du camping De Rotonde 4
10
/10
Beoordeling van Elteren V.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 7 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping De Rotonde 5
9.2
/10
Beoordeling van Jonge D.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Super Family Top TV 8 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping, kids hoeven zich met mooi weer niet te vervelen. Leuke omgeving met veel activiteiten bezienswaardigheden.
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping De Rotonde 6
8.5
/10
Beoordeling van Michiel V.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 5 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schoon vriendelijk
Wat we kunnen verbeteren :
Inhoud keuken. We grepen regelmatig mis. Glaswerk bestek, kinder servies (we hadden een kinderaccomodatie Speelveld was niet af, dit was het enige speelveld overigens. Echter hadden wij er wel onze bestemming
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping De Rotonde 7
7.8
/10
Beoordeling van Duin V.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor de kids was de animatie top! Hele leuke en “aparte” dingen.
Wat we kunnen verbeteren :
Schoonmaak/tijd aankomst
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping De Rotonde 8
8.6
/10
Beoordeling van Rianne B.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 7 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is veel te doen voor de kinderen. Het is een gemoedelijke camping. Vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Iets meer activiteiten voor kinderen die wat jonger zijn vanaf 4 jaar.
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping De Rotonde 9
10
/10
Beoordeling van Cyrilla S.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping De Rotonde 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 20/04/2024 07:48:57