beoordelingen De Scheepsbel
Beoordeling over camping De Scheepsbel
Regio Gelderland Doornspijk
  0031 525 661 422
8.4
/10
van 773 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Camping de Scheepsbel bevindt zich middenin de veluwe. Je kunt hier fijn wandelen en genieten van de natuur. De camping wordt namelijk omringd door bossen, heide en een zandverstuining met dieren. Daarnaast heeft de Scheepsbel een mooie indoorspeeltuin. Vanaf Hemelvaart heeft de Scheepsbel 2 nieuwe zwembaden van in totaal 490 m2. Dat is twee keer zo groot als voorheen! 

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 773 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

350 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, fijn opgezet park met veel speeltuintjes tussen de stavaravans door. En een mooie centrale speelplaats.
Wat we kunnen verbeteren :
Er was mininale animatie aanwezig, restaurant / bar was dicht op een vertrek en/of aankomstdag. Voor een verblijf middenin de meivakantie hadden wij hier meer van verwacht.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 1
9.8
/10
Beoordeling van Lieke B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Kids Top TV 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig park, zeer vriendelijk personeel en genoeg te beleven voor de kinderen. Schoon en nieuw huisje (speciaal kids huisje). Huisjes zijn prima opgezet, niet te dicht op elkaar. Speelgelegenheid voor de deur.
Wat we kunnen verbeteren :
Eten en drinken is prijzig. Geen winkeltje waar eerste levensbehoeften te koop zijn.
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 2
9.7
/10
Beoordeling van Silvia T.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie nette camping, mooie indoorspeeltuin, nette en schone huisjes
Wat we kunnen verbeteren :
Meer animatie in de meivakantie
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 3
9.9
/10
Beoordeling van Lotte H.
Startdatum verblijf : 02/05/2024
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super fijn verblijf, ruim opgezet , leuke speelplekken voor kinderen en een fijn verwarmd overdekt zwembad
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 4
8.6
/10
Beoordeling van Manon B.
Startdatum verblijf : 01/05/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie camping, het zwembad met de glijbanen is heel leuk. Kinderen vermaken zich goed.
Wat we kunnen verbeteren :
De prijzen bij de snackbar mogen wel wat lager. ?3,50 voor een blikje drinken en ?4,75 voor een sunday ijsje vind ik erg aan de prijs. Ook zou het fijn zijn als je bij het buitenzwembad wat eten en drinken kan kopen.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 5
10
/10
Beoordeling van Jolien W.
Startdatum verblijf : 01/05/2024
Jasmijn Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 6
9.4
/10
Beoordeling van Van H.
Startdatum verblijf : 30/04/2024
Kampeerplaats met Privé sanitair

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuk gezellig vriendelijk mooi zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
het restaurant open in de mei vakantie
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 7
8.2
/10
Beoordeling van Kampen V.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Habana Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Horeca was heel duur Er niet meer toezicht zijn bij het zwembad en dan vooral de coneglijbaan. In de trechter blijven de kinderen/jeugd hangen en dat zorgt voor gevaarlijke situaties.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 8
9.9
/10
Beoordeling van Beja W.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een leuke camping midden in de bossen! Leuk zwembad voor de kinderen zowel binnen als buiten.
Wat we kunnen verbeteren :
De website zou wat overzichtelijker kunnen.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 9
9
/10
Beoordeling van Ariadne B.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping,niet te massaal. Voor de kinderen de gehele dag wat te doen en te beleven. Lekker in de bossen, in en om je huisje ruimte om lekker te zitten.
Wat we kunnen verbeteren :
Het schoonmaken en ventileren in de chalet kan wel wat beter. Een kleine supermarkt is ook wel fijn om te hebben op het park.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping De Scheepsbel 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 28/05/2024 08:13:50