beoordelingen Filament
Beoordeling over camping Filament
Regio Languedoc Roussillon Thoiras
  04.66.85.20.52
8.8
/10
van 16 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 16 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

32 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Laar-de V.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Sun Top presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke kinderrijke camping, met geweldige zwembaden en glijbanen. De camping is niet een grote camping, maar heeft alles en de Cevennen is prachtig! Wij vonden dat de camping super verbeterd was na 4 jaar. Complimenten hiervoor! Leuk team en probeerden allemaal Engels te praten 👍🏼 Top!
Wat we kunnen verbeteren :
Nvt
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Filament 1
9.5
/10
Beoordeling van Paul P.
Startdatum verblijf : 30/07/2020
Chalet 6 Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met heerlijke lekkere zwembaden in een prachtige natuurlijke omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor de kinderen vanaf een jaar of 8 zou er iets meer te doen mogen zijn op de camping. Er is nog zat ruimte voor een sportveldje of iets dergelijks. Voor de echte kleintjes is er wel genoeg te doen en tennis is er overigens ook (voor de liefhebbers).
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Filament 2
9.9
/10
Beoordeling van Dieter G.
Startdatum verblijf : 04/07/2020
Resort Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer propere camping
Wat we kunnen verbeteren :
Niets. De camping voldeed aan al onze behoeften.
Echte beoordeling van 20/07/2020
Avis du camping Filament 3
9.8
/10
Beoordeling van Bart M.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Resort Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schoon en netjes. Erg leuk voor jonge kinderen. Mooie omgeving.
Echte beoordeling van 14/08/2019
Avis du camping Filament 4
8.5
/10
Beoordeling van Michel P.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping Filament is een mooie rustige camping, maar wel centraal gelegen en ideaal als uitvalsbasis. Na een dag weg geweest te zijn even heerlijk een duik in 1 van de 2 zwembaden. De kinderen (7&9 jaar) hebben zich uitermate goed vermaakt op de camping.
Wat we kunnen verbeteren :
Openingstijden van het zwembad zouden wat ruimer mogen. Meer zorgen voor naleving van de maximale snelheid op de camping. Leek nu op sommige momenten een circuit.
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Filament 5
8.9
/10
Beoordeling van Marloes C.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige camping met twee leuke zwembaden en glijbanen. Geen handdoekje leggen. Het restaurant was prima! Niet duur en lekker. Leuk riviertje erbij waar je kan vissen en kikkervisjes kan vangen. Er is vanalles te doen in de buurt (30 min rijafstand). Voldoende grote supermarkten in de buurt.
Wat we kunnen verbeteren :
De animatie is alleen in het frans. De eerste week ( eind juli) was het prima qua drukte. De tweede week bijna alleen maar fransen op de camping en werd het zwembad ( voor ons met kleine kinderen) soms iets te druk. De bediening in het restaurant had het soms te druk waardoor het wat langer duurde.
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping Filament 6
9.8
/10
Beoordeling van Roberto P.
Startdatum verblijf : 24/07/2019
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Filament 7
8.3
/10
Beoordeling van Fenna B.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Resort Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een kleinschalige camping met 2 leuke zwembaden. Er zijn stoelen en bedjes genoeg bij de zwembaden en het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. op de meeste plaatsen voldoende schaduw.
Wat we kunnen verbeteren :
Er hing op de camping af en toe een enorme riool lucht, dat was in de 2e week gelukkig wat minder omdat meerdere mensen hebben geklaagd over de lucht. De animatie is alleen in het frans, meerwaarde zou zijn als er ook NL animatie is.
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping Filament 8
9.4
/10
Beoordeling van Rutger V.
Startdatum verblijf : 28/07/2018
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne, schone camping. Mooie omgeving. Schone huisjes
Wat we kunnen verbeteren :
Meer producten voor kleinere prijs in de campingwinkel
Echte beoordeling van 07/08/2018
Avis du camping Filament 9
8.9
/10
Beoordeling van Kooten V.
Startdatum verblijf : 28/07/2018
Resort Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 21/08/2018
Avis du camping Filament 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics