beoordelingen Filament
Beoordeling over camping Filament
Regio Languedoc Roussillon Thoiras
  04.66.85.20.52
8.6
/10
van 41 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Dompel jezelf onder in het hart van het Cevennengebergte en ga voor groen! Hier is alles vredig... Geniet van de rivieroever aan de voet van de camping. Op deze camping zijn er twee watergebieden: één bedoeld voor kinderen en de andere gereserveerd voor volwassenen die een beetje rust willen :)

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 41 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

32 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
6.2
/10
Beoordeling van Pruissen V.
Startdatum verblijf : 19/08/2023
Resort Top Presta Placette Sam/Sam

Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 26/08/2023
Avis du camping Filament 1
9.1
/10
Beoordeling van Arno V.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Sun Top presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
-Fijne omgeving -Mooie faciliteiten -Voor kinderen (met name Franstalige) veel te doen -Camping ruim opgezet (al is het Y-veld te dicht aan de weg) -Erg vriendelijk personeel -Leuk aan klein riviertje -Winkeltje voor kleine boodschappen -Geweldige pizza's om af te halen of ter plekke te eten.
Wat we kunnen verbeteren :
-Beloof je op de website 4 of 5 springkussens, dan moet je deze wel plaatsen. Nu waren er voor veel kinderen maar 2 springkussens -Maak een voetbalveldje -Er zijn twee locaties met zwembaden - minder handig met kinderen van diverse leeftijden -Knap de boel op en maak de camping nog wat netter
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Filament 2
8.9
/10
Beoordeling van Martijn R.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Callisto 4 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede, niet te grote camping met alle faciliteiten
Wat we kunnen verbeteren :
Meer Engels sprekende medewerkers. Iets meer bedden bij zwembaden. Meer keuze stokbrood
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Filament 3
9.9
/10
Beoordeling van Lamoen V.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Callisto 4 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleine camping maar met heel veel faciliteiten voor de kids! Personeel vriendelijk en enthousiast!
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Filament 4
8.8
/10
Beoordeling van Luciel R.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi weer en mooie omgeving. Anduze is een hele leuk levendige plaats, leuke markt
Wat we kunnen verbeteren :
Animatieprogramma ook in het Engels aanbieden.
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Filament 5
9.2
/10
Beoordeling van Natasja H.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Filament 6
9.1
/10
Beoordeling van Mildred K.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontspannen sfeer, kleinschalig met voldoende voorzieningen
Wat we kunnen verbeteren :
Betere communicatie bij een last minute (de dag voor aankomst geboekt, dan krijg je een bedankt voor je reservering), daarom gebeld met Capfun , pas helemaal definitief als camping bevestigd, dat gebeurde niet. Camping gebeld. ‘Stress’ over betaling. Heel onduidelijk allemaal.
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Filament 7
9.9
/10
Beoordeling van Erij S.
Startdatum verblijf : 17/07/2023
Raoul Top Presta 4 pers Placette Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleine camping in een mooie groene omgeving tussen de bergen. Leuk en gezellig personeel. Genoeg te doen in de omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Misschien iets meer Engelstalig.
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Filament 8
8.4
/10
Beoordeling van Damiet T.
Startdatum verblijf : 16/07/2023
Sun Top presta Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie locatie, beekje aan de camping, goede faciliteiten, goed restaurant Camping niet te groot en niet te klein, prima
Wat we kunnen verbeteren :
Info ook EN/NL Grond om caravan beter Besjes op grond van bomen opruimen (stank) Schaduw bij jeu d boule banen Keuken inhoud matig; bv maar 1 bakpan en onderzetter Buitenstoelen zaten niet lekker, gelukkig ligbed gekregen na vragen Info website beter over type caravans Klein 2p bed
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Filament 9
9.3
/10
Beoordeling van Marc V.
Startdatum verblijf : 09/07/2023
Habana Top Presta Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aangenaam en vriendelijk personeel Mooie zwembaden
Wat we kunnen verbeteren :
Zwemactiviteiten bij de rivier
Echte beoordeling van 24/07/2023
Avis du camping Filament 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 15/04/2024 07:44:23