beoordelingen Les Forges
Beoordeling over camping Les Forges
Regio Loirestreek Avrille
  02 51 22 38 85
9
/10
van 82 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Camping Domaine des Forges is n van de mooiste campings in de Vende. De comfortabele stacaravans staan op ruime plaatsen. Er is een enorme Spacebowl-glijbaan naast de zwembaden. Op deze camping ben je verzekerd van een fijne vakantie!

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 82 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

192 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9
/10
Beoordeling van Jeroen K.
Startdatum verblijf : 21/08/2021
Raoul Top Presta 6 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette gezellige familiecamping
Wat we kunnen verbeteren :
Misschien ook programma voor Nederlandse kids
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping Forges 1
9
/10
Beoordeling van Sonja V.
Startdatum verblijf : 14/08/2021
Habana Top Presta 4 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aardig personeel
Wat we kunnen verbeteren :
Nederlandse gasten. Dat vinden mijn kinderen jammer want ze spreken geen frans. Alle animatie was ook in het Frans. Er was veel muzieklawaai waardoor we minder goed sliepen
Echte beoordeling van 26/08/2021
Avis du camping Forges 2
8.4
/10
Beoordeling van Marinus N.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Resort Top Presta 6/8 Pers Sam

Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad! Met veel glijbanen! Kinderen kunnen hier zich prima vermaken.
Wat we kunnen verbeteren :
Het supermarktje op camping, verkoopt vrijwel niks! Alles is Franstalig, incl de animatie. Vrijwel niemand spreekt Engels. Wij zaten zonder stroom de gehele nacht en ochtend. Het noodnummer waar je naar toe kan bellen was onbereikbaar. De golf karretjes incl personeel rijden hard over de camping.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Forges 3
8.9
/10
Beoordeling van Gessel V.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Resort Top Presta 6/8 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 16/08/2021
Avis du camping Forges 4
9.4
/10
Beoordeling van Gerda K.
Startdatum verblijf : 17/07/2021
Habana Top Presta Bord d'?tang 4 Per Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 03/08/2021
Avis du camping Forges 5
9.9
/10
Beoordeling van Mark V.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Confort 4 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ruime camping met voldoende speeltuinen en zwembaden
Wat we kunnen verbeteren :
De tafels staan en erg dicht op elkaar bij het restaurant. Verdeel deze meer over de binnenplaats
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Forges 6
8.2
/10
Beoordeling van Gooijer D.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Resort Top Presta 6/8 Pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima uitvalsbasis naar de stranden in de buurt. Veel zwembaden.
Wat we kunnen verbeteren :
Caravan's zijn verouderd en aan vernieuwing toe. De glijbanen zijn oud met veel ribbels. Snellere afhaalservice bij het restaurant.
Echte beoordeling van 14/08/2020
Avis du camping Forges 7
8.5
/10
Beoordeling van Patrick K.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Resort Top Presta 6/8 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Forges 8
7.8
/10
Beoordeling van Christa K.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Sun Life Top Presta 4/6 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met veel animatie en leuke glijbanen. Speeltuin is groot.
Wat we kunnen verbeteren :
mijn partner is mindervalide en kon niet met zijn scootmobiel in het zwembad komen want dan moet je door een laagje water heen lopen en dat vind de scootmobiel niet fijn. Ook kom hij niet bij de receptie en in het restaurant komen want daar waren geen voorzieningen voor.ook was er geen nl animator.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Forges 9
9.1
/10
Beoordeling van Jeroen A.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Resort Top Presta 6/8 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Forges 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics