beoordelingen Les Forges
Beoordeling over camping Les Forges
Regio Loirestreek Avrille
  02 51 22 38 85
9
/10
van 88 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Camping Domaine des Forges is één van de mooiste campings in de Vendée. De comfortabele stacaravans staan op ruime plaatsen. Er is een enorme Spacebowl-glijbaan naast de zwembaden. Op deze camping ben je verzekerd van een fijne vakantie!

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 88 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

145 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.3
/10
Beoordeling van Michiel N.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Resort Top Presta 6/8 Pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping , animatie in het Frans is lastig om te volgen voor de kinderen . Verder gezien bar restaurant prima , camping winkel is heel summier opgezet.
Wat we kunnen verbeteren :
Camping winkel zou iets uitgebreider mogen . Uitleg van stacaravan , bv van bed zou handig zijn , na een aantal dagen kwamen we er achter dat er een vouwbed in de bank zat . Voor de kinderen gewoon de bank gebruikt ging prima want met bed uitgeklapt kun je dan de tafel en stoelen slecht kwijt .
Echte beoordeling van 14/08/2022
Avis du camping Forges 1
9.8
/10
Beoordeling van A. E.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Habana Top Presta Bord d'étang 4 Per Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele mooie camping, geweldig voor de kinderen, veel animatie, schuimparty en poolparty waren de hoogtepunten voor onze oudste zoon (8 jaar). Personeel is vriendelijk en probeert zoveel mogelijk Engels te spreken. Accommodatie was schoon en degelijk.
Wat we kunnen verbeteren :
Niets, blijf zo doorgaan!
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Forges 2
9.8
/10
Beoordeling van Eric H.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Sun TV 4/6 sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel, mooie camping, en zwembaden, ruim van opzet
Wat we kunnen verbeteren :
Voor de animatie bijv.een Nederlandse stagiaire aangezien er veel Nederlandse kinderen zijn, alles in het Frans...
Echte beoordeling van 12/08/2022
Avis du camping Forges 3
9.6
/10
Beoordeling van Eelco D.
Startdatum verblijf : 09/07/2022
Raoul Top Presta Placette 4 pers sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een mooie camping die gericht is op kinderen. Overal waar je kijkt zijn er kleine speeltuintjes.
Echte beoordeling van 08/08/2022
Avis du camping Forges 4
9.6
/10
Beoordeling van Geest V.
Startdatum verblijf : 09/07/2022
Habana Top Presta Bord d'étang 4 Per Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping, goede zwembaden en glijbanen, vriendelijk personeel (ook als je geen Frans spreekt)
Echte beoordeling van 26/07/2022
Avis du camping Forges 5
9.7
/10
Beoordeling van René H.
Startdatum verblijf : 03/07/2022
Raoul Top Presta Placette 4 pers dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig zwembad, vriendelijk personeel en mooi verblijf. Schoon en netjes
Wat we kunnen verbeteren :
Diversiteit menukaart en kwaliteit van het eten was voldoende maar kan beter.
Echte beoordeling van 19/07/2022
Avis du camping Forges 6
9.9
/10
Beoordeling van Hemelen V.
Startdatum verblijf : 02/07/2022
Raoul Top Presta Placette 4 pers sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 26/07/2022
Avis du camping Forges 7
9
/10
Beoordeling van Jeroen K.
Startdatum verblijf : 21/08/2021
Raoul Top Presta 6 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette gezellige familiecamping
Wat we kunnen verbeteren :
Misschien ook programma voor Nederlandse kids
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping Forges 8
9
/10
Beoordeling van Sonja V.
Startdatum verblijf : 14/08/2021
Habana Top Presta 4 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aardig personeel
Wat we kunnen verbeteren :
Nederlandse gasten. Dat vinden mijn kinderen jammer want ze spreken geen frans. Alle animatie was ook in het Frans. Er was veel muzieklawaai waardoor we minder goed sliepen
Echte beoordeling van 26/08/2021
Avis du camping Forges 9
8.4
/10
Beoordeling van Marinus N.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Resort Top Presta 6/8 Pers Sam

Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad! Met veel glijbanen! Kinderen kunnen hier zich prima vermaken.
Wat we kunnen verbeteren :
Het supermarktje op camping, verkoopt vrijwel niks! Alles is Franstalig, incl de animatie. Vrijwel niemand spreekt Engels. Wij zaten zonder stroom de gehele nacht en ochtend. Het noodnummer waar je naar toe kan bellen was onbereikbaar. De golf karretjes incl personeel rijden hard over de camping.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Forges 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics