beoordelingen Les Forges
Beoordeling over camping Les Forges
Regio Loirestreek Avrille
  02 51 22 38 85
9
/10
van 93 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Camping Domaine des Forges is één van de mooiste campings in de Vendée. De comfortabele stacaravans staan op ruime plaatsen. Er is een enorme Spacebowl-glijbaan naast de zwembaden. Op deze camping ben je verzekerd van een fijne vakantie!

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 93 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

152 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.8
/10
Beoordeling van Egeraat V.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Resort Top Presta 6/8 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super animatie. Veelzijdig programma en altijd vrolijk en vriendelijk. Camping goed opgezet met voldoende vertier voor jong en oud.
Wat we kunnen verbeteren :
De bediening in het restaurant mag wat meer zijn. De 2 dames die er liepen waren te druk om iedereen goed te bedienen. Misschien dat ik kwam omdat we aan het einde van het seizoen waren, maar dat viel ons wel op.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Forges 1
8.5
/10
Beoordeling van Berkel V.
Startdatum verblijf : 20/08/2022
Resort Top Presta 6/8 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/09/2022
Avis du camping Forges 2
9.7
/10
Beoordeling van Bart W.
Startdatum verblijf : 07/08/2022
Tribu Villa Top Presta 8 Pers dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Forges 3
8.6
/10
Beoordeling van Wydo H.
Startdatum verblijf : 31/07/2022
Bizouquet Top Presta Placette 5 pers dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping met veel activiteiten. De kinderstacaravan was top en er is een mooi zwembad. Ook het opblaaspak was top.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer personeel met kennis van de Engelse taal. Het activiteiten programma graag ook in het Engels. De trappen naar glijbanen is erg krap en mijn inziens zelfs gevaarlijk. De vloer rond het achterste zwembad wordt tijdens hete dagen erg heet. Bijna niets doen op blote voeten.
Echte beoordeling van 22/08/2022
Avis du camping Forges 4
9.7
/10
Beoordeling van Kahina O.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Habana Top Presta 4 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Forges 5
9.9
/10
Beoordeling van Rabenswaay V.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Sun Top Presta 4/6 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 22/08/2022
Avis du camping Forges 6
9.5
/10
Beoordeling van Robert B.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Resort Top Presta 6/8 Pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kindvriendelijk
Wat we kunnen verbeteren :
Besteld eten van restaurant was niet lekker
Echte beoordeling van 22/08/2022
Avis du camping Forges 7
9.3
/10
Beoordeling van Michiel N.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Resort Top Presta 6/8 Pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping , animatie in het Frans is lastig om te volgen voor de kinderen . Verder gezien bar restaurant prima , camping winkel is heel summier opgezet.
Wat we kunnen verbeteren :
Camping winkel zou iets uitgebreider mogen . Uitleg van stacaravan , bv van bed zou handig zijn , na een aantal dagen kwamen we er achter dat er een vouwbed in de bank zat . Voor de kinderen gewoon de bank gebruikt ging prima want met bed uitgeklapt kun je dan de tafel en stoelen slecht kwijt .
Echte beoordeling van 14/08/2022
Avis du camping Forges 8
9.8
/10
Beoordeling van Eric H.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Sun TV 4/6 sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel, mooie camping, en zwembaden, ruim van opzet
Wat we kunnen verbeteren :
Voor de animatie bijv.een Nederlandse stagiaire aangezien er veel Nederlandse kinderen zijn, alles in het Frans...
Echte beoordeling van 12/08/2022
Avis du camping Forges 9
9.8
/10
Beoordeling van A. E.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Habana Top Presta Bord d'étang 4 Per Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele mooie camping, geweldig voor de kinderen, veel animatie, schuimparty en poolparty waren de hoogtepunten voor onze oudste zoon (8 jaar). Personeel is vriendelijk en probeert zoveel mogelijk Engels te spreken. Accommodatie was schoon en degelijk.
Wat we kunnen verbeteren :
Niets, blijf zo doorgaan!
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Forges 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics