beoordelingen Eibernest
Beoordeling over camping Eibernest
Regio Gelderland Eibergen
  0031 545 471 268
8.3
/10
van 1 228 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Camping Eibernest ligt tussen Eibergen en Groenlo. De camping heeft een rustige, landelijke ligging tussen de bomen. Een super magische speeltuin met het kasteel van carabouille en wat dacht je van onze nieuwe pumptrackbaan.  Het is een geweldige plek voor een familievakantie. Daarnaast kun je heerlijk komen zwemmen in het nieuwe overdekte zwembad en peuterbad.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 228 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

560 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.8
/10
Beoordeling van Karla B.
Startdatum verblijf : 04/05/2024
Bungalow TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben enorm genoten van het verwarmde zwembad en de glijbanen. Ook de pumptrack was favoriet bij de kinderen. Het is fijn dat je gratis kunt minigolfen. Hier hebben we dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Het huisje is zeer basic, maar prima.
Wat we kunnen verbeteren :
Het aanbod van producten bij de receptie zou iets uitgebreider mogen. Dit zodat er niet direct bij aankomst boodschappen gedaan hoeft te worden.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Eibernest 1
9.9
/10
Beoordeling van Joyce B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top Presta 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima websitw, boeken gemakkelijk, prijs prima, communicatie over boeking prima, camping leuk, leuke huisjes/chalets. Erg leuk voor gezinnen. Geweldig leuke klim en klauter huisjes overal. Zwembad niet erg groot en ook niet erg diep (prima dus voor jonge kinderen). Buiten zwembad glijbanen erg leuk!
Wat we kunnen verbeteren :
Het is ons goed bevallen! Wellicht de dagelijkse vers bestelde broodjes aan huis bezorgen?
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Eibernest 2
8.9
/10
Beoordeling van Jan H.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Habana Top TV 4 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Netjes , en prima huisjes
Wat we kunnen verbeteren :
Huisjes zijn wel heel gehoorig maar dat is niet zo te verhelpen
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Eibernest 3
10
/10
Beoordeling van Da M.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping Eibernest 4
9.5
/10
Beoordeling van Tamara J.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne chalets met een afsluitbaar terras zodat de kleintjes niet kunnen ontsnappen. Leuke speeltoestellen en een prachtig peuterbad! Fantastische week gehad.
Wat we kunnen verbeteren :
Enige minpuntje is de staat van (tecnisch) onderhoud wat iets meer aandacht mag krijgen.
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping Eibernest 5
9.1
/10
Beoordeling van Leeuw D.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed gericht op (kleine) kinderen. Onze dochter van 3 vond de glijbanen en het sprookjeskasteel geweldig. Ruime opgezette verblijven en veldjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij vonden de bedden en de bank wat te hard, het zwembad was voor onze jongste dochter van 5 maanden te koud.
Echte beoordeling van 29/08/2023
Avis du camping Eibernest 6
9.7
/10
Beoordeling van Slooten V.
Startdatum verblijf : 20/08/2023
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
wij zijn deze zomer 2x naar capfun geweest, het was geweldig!
Echte beoordeling van 23/08/2023
Avis du camping Eibernest 7
9.9
/10
Beoordeling van Lub B.
Startdatum verblijf : 19/08/2023
Super Family Tip Top TV 8 pers zat

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad, veel te doen voor de kids
Wat we kunnen verbeteren :
Er is niet echt een winkel voor boodschappen op het park zelf..
Echte beoordeling van 26/08/2023
Avis du camping Eibernest 8
9.7
/10
Beoordeling van Pierre V.
Startdatum verblijf : 19/08/2023
Resort Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke, niet al te grote camping. Goed verzorgd, vriendelijk personeel, leuke animatie. Veel te doen voor kinderen (zwembaden, glijbanen, fietsbaan, speeltuinen, luchtkussens, midgetgolf).
Wat we kunnen verbeteren :
Jammer dat er geen omkleed mogelijkheid is bij het zwembad.
Echte beoordeling van 26/08/2023
Avis du camping Eibernest 9
9.9
/10
Beoordeling van Yücel K.
Startdatum verblijf : 19/08/2023
Jasmijn Top TV 4 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 26/08/2023
Avis du camping Eibernest 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics