beoordelingen El Moli
Beoordeling over camping El Moli
Regio Languedoc Roussillon Elne
  04.68.22.08.46
9
/10
van 13 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
3 Kinderspeeltoestellen
3
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Charmante familiecamping gelegen nabij Argeles. Geniet van alles wat de regio te bieden heeft, maar op voldoende afstand van de drukke toeristische zones. De camping beschikt over een prachtig peuterbad, schaduwrijke stegen en grote speelplaatsen. Een onontdekt pareltje!

★ De mening van onze klanten

100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 13 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

18 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.5
/10
Beoordeling van Rutger V.
Startdatum verblijf : 15/08/2021
Habana Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 01/09/2021
Avis du camping El Moli 1
8.1
/10
Beoordeling van Claire W.
Startdatum verblijf : 17/07/2021
Habana Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk voor kinderen. Het zwembad met glijbaan, springkussens
Wat we kunnen verbeteren :
Er hing een airco maar die konden we niet gebruiken.
Echte beoordeling van 09/08/2021
Avis du camping El Moli 2
9.4
/10
Beoordeling van Amanda H.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
Resort Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping met goed zwembad met geweldige glijbanen! Personeel spreekt goed engels!
Wat we kunnen verbeteren :
Het restaurant was matig. De pizza die af te halen was lekker, maar de keer dat we patat en snacks hebben gehaald hebben we ruim een uur gewacht op de bestelling en uiteindelijk was deze lauw, slappe aardappelschijfjes, taaie kaassticks, de bestelling was niet compleet, en de prijs was erg hoog.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping El Moli 3
9.5
/10
Beoordeling van Groenheide T.
Startdatum verblijf : 24/08/2019
Habana Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zit lekker dicht bij de Spaanse grens leuke dorpjes in de buurt vriendelijk personeel en spreken goed engels
Wat we kunnen verbeteren :
Jammer dat de zwembaden niet diep zijn voor wat oudere kinderen en wat meer spelactiviteiten bij de speeltuin
Echte beoordeling van 03/09/2019
Avis du camping El Moli 4
9.8
/10
Beoordeling van Mc H.
Startdatum verblijf : 17/08/2019
Habana Top presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een leuke fijne camping en je kan snel alle kanten op
Wat we kunnen verbeteren :
Een leuk winkeltje zou leuk zijn op de camping en ligbedden bij het het zwembad.
Echte beoordeling van 05/09/2019
Avis du camping El Moli 5
8.7
/10
Beoordeling van Michael K.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Resort 6/8 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Klimaat is prima, grote kans op goed weer. Het zwembad is prima vertoeven, zijn hier elke dag 3 uur geweest, na een activiteit buiten de camping of een bezoek aan het strand (binnen een kwartier zaten we op een mooi strandje). Het is wel duidelijk (slechts) 3 sterren, maar daar betaal je ook naar.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie valt erg tegen. Het team is niet echt geschikt hiervoor en het programma is niet boeiend. Dat er geen winkeltje is, is ook een gemis. Stokbrood, croissants en chocoladebroodjes op weekdagen is goed bedacht, jammer dat het van zeer slechte kwaliteit is. Restaurant stelt ook niets voor helaas
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping El Moli 6
9.8
/10
Beoordeling van Peter D.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige plek onder de bomen, de caravan bleef daardoor aangenaam.heerlijk zwembad met prachtige glijbanen voor de kids. We misten wel ligbedden 🤔 Mooie uitvalslocatie om uitstapjes te maken. Maar 's avonds wel het intieme van een camping.
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping El Moli 7
8.6
/10
Beoordeling van Tillo V.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping El Moli 8
8.4
/10
Beoordeling van Dave S.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Habana Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met een leuk zwembad, simpele camping maar de prijs is er ook naar en dat is prima.
Wat we kunnen verbeteren :
De service bij de bar/ het restaurant is niet best. We waren met 3 volwassenen en 4 kinderen. Tussen hoofdgerecht 1 en 7 zat 2 uur! We moesten er steeds om vragen en reageerden steeds verbaast dat het er niet was. De crępe van de kinderen duurde 1.5 uur niet nodig volgens mij.
Echte beoordeling van 11/08/2019
Avis du camping El Moli 9
9.5
/10
Beoordeling van Rutger V.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Sun Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping El Moli 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics