beoordelingen Erkemederstrand
Beoordeling over camping Erkemederstrand
Regio Flevoland Zeewolde
  0031 365 228 421
8
/10
van 235 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Erkemederstrand is een geweldige camping voor kinderen. Het hoogtpunt is het prachtige, drie kilometer lange strand dat aan deze camping ligt.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 235 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

49 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Henri H.
Startdatum verblijf : 26/04/2024
Flevo Lodge TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Erkemederstrand 1
8.6
/10
Beoordeling van Scheltinga V.
Startdatum verblijf : 24/08/2023
Super Family Top TV 8 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een hele mooie omgeving en dichtbij leuke parken zoals dolfinarium. Ook zijn er voor kleuters leuke speeltuinen die overal dichtbij zijn en overzichtelijk zinn
Wat we kunnen verbeteren :
Het personeel mag wat vriendelijker. Het is een park in aanbouw dus alles is nog kaal. Verder leuke huisjes. Klein maar fijn. Goede speeltuintjes geschikt voor kleuters en dichtbij de accommodatie.
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 2
8.3
/10
Beoordeling van Joany R.
Startdatum verblijf : 22/08/2023
Kids Top TV 7 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 24/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 3
8.4
/10
Beoordeling van Genderen V.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Safari Lodge TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was een leuke ervaring in een safarilodge ,zeker met het mooie weer wat we hadden. En met de plannen/uitbreiding die ze hebben voor de toekomst zal dit een leuke plek worden voor iedereen om je goed te vermaken. (zwembad etc)
Wat we kunnen verbeteren :
Wat meer info verstrekken (welkomstblad )wat we met de sleutel kunnen doen mocht je eerder vertrekken dan wanneer de receptie open is en waar je de lakens kan laten van de bedden . Kussens voor op de banken binnen en buiten ,stond op een foto buiten van wel ..maar na vragen was dit er niet .
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 4
8.8
/10
Beoordeling van Haan D.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping bij mooi weer. Wij hadden het geluk om als eerste huurder in een nieuwe accommodatie te verblijven. Als het slecht weer is, moet je van het park af om overdekt iets te kunnen doen.
Wat we kunnen verbeteren :
Wat bomen planten bij de nieuwe huisjes zodat deze niet de hele dag in de volle zon staan. Overdekt zwembad of binnenspeeltuin aanleggen. Ik begreep dat de werkzaamheden hiervoor in oktober starten.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 5
9
/10
Beoordeling van Annet S.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Habana Waterzicht TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige locatie
Wat we kunnen verbeteren :
Het onderhoud van het groen kan om en nabij de chalets beter. Nu stonden de brandnetels en prikkels erg hoog.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 6
9.9
/10
Beoordeling van Nol B.
Startdatum verblijf : 18/08/2023
Flevo Lodge TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een mooie nette camping. Mooi verzorgd huisje, schoon, goede service. Alleen was de receptie slecht telefonisch bereikbaar. (meerdere dagen/tijdstippen.)
Wat we kunnen verbeteren :
Graag lampje bij het bed zodat je niet in het donker je bed uit hoeft om het licht uit te doen. Ook een nachtkastje zou fijn zijn. De vermelde magnetron hebben we niet aangetroffen (vonden wij niet erg, maar toch vreemd).
Echte beoordeling van 22/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 7
8.6
/10
Beoordeling van Kralingen V.
Startdatum verblijf : 18/08/2023
Habana Waterzicht TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij waren voor een weekend op deze (nu nog redelijk knusse) camping met 2 kleine kinderen (5 jr en 7 mnd). Onze accomodatie lag aan de haven wat redelijk aan de rand van de camping zelf is. Dit gaf een gezellige sfeer en niet al te veel reuring, wat wij als prettig ervaren.
Wat we kunnen verbeteren :
Bij aankomst niet mogelijk om (/duidelijk waar) de auto kort te parkeren zonder eerst te moeten betalen. Na navraag kregen we deze parkeerkosten terug. De wifi werkte niet. Bij aankomst was, buiten het aanwijzen van onze acc., informatie over de rest van het park zeer karig.
Echte beoordeling van 21/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 8
9.9
/10
Beoordeling van M L.
Startdatum verblijf : 18/08/2023
Resort Top TV 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kind en hond vriendelijk. Veel animatie en speeltoestellen voor de kinderen. Personeel is behulpzaam en vriendelijk. Het leuke is dat de kaart van het restaurant een apart hondenmenu heeft :) En natuurlijk veel strand waar het goed vertoeven is.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 9
8.9
/10
Beoordeling van Loo V.
Startdatum verblijf : 18/08/2023
Camping Cottage TV 5 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 21/08/2023
Avis du camping Erkemederstrand 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics