beoordelingen El Escorial
Beoordeling over camping El Escorial
Regio Communauté de Madrid El Escorial, Madrid
  0034 918 902 412
8.3
/10
van 20 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Deze grote camping is ongelooflijk. Hij is gelegen in het hart van een bos van beschermde honderd jaar oude eiken, dicht bij Madrid en de prachtige historische stad Escorial. Op het programma: zonnen, zwemmen in de grote zwembaden en glijden van de te gekke glijbanen! Alle Top Presta stacaravans zijn voorzien van airconditioning!

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 20 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

9 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.1
/10
Beoordeling van Remy V.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
MH Raoul 6 Pers Sam/Sa

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie grote camping met een gemoedelijke sfeer, goede vegetatie en schoon. Drie fijne zwembaden en glijbanen. De stacaravan was nieuw en zag er tip top uit.
Wat we kunnen verbeteren :
Late avond en nacht luidruchtige campinggasten. Er wordt fanatiek gebarbecued op de camping, met grote regelmaat grote delen van de camping blauw van de rook, niet prettig als je op je terras wilt zitten. Vaatwasser veels te klein. Toegang zwembad middels tijdslot waardeloos!
Echte beoordeling van 12/08/2020
Avis du camping El Escorial 1
9.6
/10
Beoordeling van Araujo C.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
MH Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping El Escorial 2
9.5
/10
Beoordeling van Fred M.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
MH Resort Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super camping erg schoon en ruim opgezet. Heerlijke zwembaden en prima locatie voor diverse prachtige uitstapjes binnen 1 uur rijden.
Wat we kunnen verbeteren :
Naast de huidige snackbar bijvoorbeeld een leuk schoon terras waar je in de avond wat kan drinken onder het genot van een leuk muziekje of iets dergelijks zou het totaal helemaal compleet maken! En een klein detail maak de aankondigingen voor diverse activiteiten ook engelstalig!
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping El Escorial 3
9.7
/10
Beoordeling van Hans H.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
MH Resort Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is gewoon een mooi park met heerlijke zwembaden die ook nog eens super goed schoon zijn en worden gehouden. Wij hebben hier een top vakantie gehad.
Wat we kunnen verbeteren :
Ik kan eigenlijk niets bedenken. Alles was keurig voor elkaar.
Echte beoordeling van 31/07/2019
Avis du camping El Escorial 4
9.3
/10
Beoordeling van Sandra F.
Startdatum verblijf : 07/07/2019
Bungalow Especial Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Huis is simpel, maar voldoet meer dan voldoende. Drie zwembaden met voldoende toezicht. Glijbanen zijn apart en leuk. Meer dan voldoende speelgelegenheid. Er is een voetbalveld, tennisbaan, springkussens, speeltuin, skatebaan. Volop animatie, maar helaas spreekt het animatie team geen Engels.
Wat we kunnen verbeteren :
Enige punt wat een beetje jammer is, is dat het personeel geen Engels spreekt, dus onvoldoende aansluiting om buitenlandse gasten goed te entertainen als je van de georganiseerde activiteiten houdt.
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping El Escorial 5
8.6
/10
Beoordeling van Laila V.
Startdatum verblijf : 29/07/2018
MH Resort Top Presta Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping verdient de kans om een volwaardig Capfun naam te mogen dragen. Alle faciliteiten waren uitstekend. Je merkt aan het personeel dat ze in de overgang zitten van een 'vaste bewonerscamping' naar een internationale camping. Niet ieder personeelslid is daarop ingespeeld.
Wat we kunnen verbeteren :
Alle activiteiten in 3 talen te publiceren (ES-FR-ENG). En personeel (met glimlach) langzaam Spaans praten met handen en voeten. Dan komt het goed.
Echte beoordeling van 13/08/2018
Avis du camping El Escorial 6
8.5
/10
Beoordeling van Steve J.
Startdatum verblijf : 06/08/2017
MH Resort Top Presta Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Toplocatie voor mtb-ers, wandelaars en 4X4 rijders en voor de kinderen is er altijd iets te doen (jammer genoeg niet in het Engels of Nederlands maar daar zou verandering in komen 🌞2018 Voor wie niet tegen de warmte kan is de locatie TOP overdag, lekker warm tegen de avond fris ondanks de bergen.
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel minimum 2talig laten uitvoeren Engels/Spaans --- Nederlands/Spaans.
Echte beoordeling van 21/08/2017
Avis du camping El Escorial 7
8.7
/10
Beoordeling van Cornelis J.
Startdatum verblijf : 24/07/2017
Parcela VIP

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruime plaatsen, veel schaduw, prima zwembaden, koel in de nacht, prima vertrekpunt naar Madrid.
Wat we kunnen verbeteren :
Bereikbaarheid van de wifi is een minpunt, nu alleen bij het terras.
Echte beoordeling van 07/08/2017
Avis du camping El Escorial 8
9.1
/10
Beoordeling van Lammert R.
Startdatum verblijf : 09/07/2017
MH Resort Top Presta Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 25/07/2017
Avis du camping El Escorial 9
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics