beoordelingen Fleur de Camargue
Beoordeling over camping Fleur de Camargue
Regio Languedoc Roussillon Saint-Laurent-d Aigouze
  04.66.88.15.42
9.2
/10
van 11 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 11 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

16 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Inge V.
Startdatum verblijf : 04/07/2021
Resort Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 22/07/2021
Avis du camping Fleur de Camargue 1
8.9
/10
Beoordeling van Ronald W.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Resort Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke, kleinere camping met een heel enthousiast team. Zeer vriendelijk barpersoneel, lekker eten. Leuke shows of (meestal) goede muziek 's avonds. Prima stacaravan en wij hadden een mooie grote plek met voldoende ruimte rond de caravan. Super camping als je niet teveel Nederlanders tegen wil komen.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zou fijn zijn als de mensen bij de receptie wat Engels kunnen spreken. Voor gezinnen met kinderen die met het animatieprogramma mee willen doen, er was er niet een die goed Engels spreekt laat staan een woord Nederlands. Dit moet je wel willen.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Fleur de Camargue 2
8.8
/10
Beoordeling van Pierre S.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met vriendelijk personeel. We hebben ons een weekje prima vermaakt.
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Fleur de Camargue 3
8.8
/10
Beoordeling van Hans W.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Resort Top Presta Sam

Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Animatie mag ook in het Engels. De kinderen hadden geen aansluiting.
Wat we kunnen verbeteren :
Avondprogramma mag met minder geluidssterkte. Sommige avonden was dit letterlijk oorverdovend. De band die een middag (bij het zwembad) en avond (bij het podium) speelde was regelrecht een aanslag op je gehoor. De programma’s duurden tot 23:30. Hierdoor was je een eventuele rustige avond kwijt.
Echte beoordeling van 21/08/2019
Avis du camping Fleur de Camargue 4
9.8
/10
Beoordeling van Olaf E.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Habana Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De leukste camping met het beste materiaal en het vriendelijkste personeel dat ik in jaren ben tegengekomen.
Wat we kunnen verbeteren :
Ik kan niets verzinnen om te verbeteren
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping Fleur de Camargue 5
9.4
/10
Beoordeling van Bauke W.
Startdatum verblijf : 21/07/2019
Habana Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer nette camping met vriendelijk personeel animatie tot max oo.oo uur, daarna ook echt nachtrust.
Wat we kunnen verbeteren :
Wel erg veel accomodaties op toch wel klein terrein, daardoor soms parkeerproblemen. Animatie erg op Fransen gericht, is natuurlijk een Franse camping, maar je hebt ook internationale gasten... Verder prima plek om vakantie te houden.
Echte beoordeling van 06/08/2019
Avis du camping Fleur de Camargue 6
8.8
/10
Beoordeling van Johnny M.
Startdatum verblijf : 21/07/2019
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 27/08/2019
Avis du camping Fleur de Camargue 7
9.9
/10
Beoordeling van Son V.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Tente Maori Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige, goed verzorgde camping. Wij houden ervan om op vakantie niet tussen de Nederlanders te zitten. Dat is hier helemaal gelukt. Je merkt dat de camping iets kleiner is omdat alle medewerkers betrokken zijn en de gasten op alle manieren proberen het naar de zin te maken.
Wat we kunnen verbeteren :
Ventilatie in de was-/doucheruimte kan beter in verband met de hoge vochtigheidsgraad. Dit was bij de wasvoorziening bij de tent.
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping Fleur de Camargue 8
8.6
/10
Beoordeling van Mieke B.
Startdatum verblijf : 07/07/2019
Habana Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, leuk zwembad, goede prijs/kwaliteitverhouding, leuke animatie (helaas alleen Franstalig).
Wat we kunnen verbeteren :
Als Capfun zich richt op de Nederlandse markt, dan zou het fijn zijn als er (zeker voor de kinderen) ook Nederlandstalige animatie is of op zijn minst één iemand die Nederlands spreekt bij het animatieteam. Verder is het aangeboden beddengoed vreselijk; lekker zelf meenemen!
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Fleur de Camargue 9
9.2
/10
Beoordeling van Sandra A.
Startdatum verblijf : 30/06/2019
Resort Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel vriendelijk personeel, topanimatie, heel mooi en proper zwembad met leuke glijbanen
Wat we kunnen verbeteren :
Te weinig ruimte rond de nieuwe mobilhomes,ze staan veel te dicht bij elkaar en er is weinig plaats om de auto te parkeren..
Echte beoordeling van 08/07/2019
Avis du camping Fleur de Camargue 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics