beoordelingen Fort Bedmar
Beoordeling over camping Fort Bedmar
Regio Ardennen Sint-Gillis-Waas
  +32 3 770 56 47
8.4
/10
van 14 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Op slechts 30 minuten van het prachtige Antwerpen kunt u uw koffers pakken in deze rustige pied-à-terre. Geniet tussen België en Nederland van de mooie vijver en de rust van de plaats. Ideale locatie.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 14 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

9 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.7
/10
Beoordeling van Miranda K.
Startdatum verblijf : 15/04/2024
Habana Top TV 4 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 23/04/2024
Avis du camping Fort Bedmar 1
10
/10
Beoordeling van Jalissa H.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Jasmijn

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben een leuke vakantie gehad bij jullie!
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping Fort Bedmar 2
9.4
/10
Beoordeling van Marijke K.
Startdatum verblijf : 18/08/2023
Resort Top TV 6 Pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ondanks dat de camping nog in opbouw is hebben we ons prima vermaakt met 3 pubers. Leuk huisje. Wij zijn zelf bouwers van vakantie huisjes en vonden dit model leuk practicum ingedeeld en zagen ook dat ze wel snel in elkaar getimmerd zijn. Toch altijd stukken mooier dan die oude chalets.
Wat we kunnen verbeteren :
Binnen was alles netjes tot we de keuken kastjes open trokken de kinderen hebben een sopje gemaakt en alles een nachtje laten weken overal zat nog wel etens restjes aan geplakt. Kwestie van even alles na lopen???? keus in matrassen vonden de kinderen fijn keus uit een zachte en wat hardere.
Echte beoordeling van 22/08/2023
Avis du camping Fort Bedmar 3
10
/10
Beoordeling van Peet A.
Startdatum verblijf : 14/08/2023
Habana

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We komen volgend jaar weer terug! Dit is gewoon nog een camping met campingsfeer, maar wel lekker in een chaletje gezeten.
Echte beoordeling van 21/08/2023
Avis du camping Fort Bedmar 4
9
/10
Beoordeling van Marina M.
Startdatum verblijf : 29/07/2023

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gewoon goed, een fijne camping
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping Fort Bedmar 5
10
/10
Beoordeling van Wil T.
Startdatum verblijf : 24/07/2023

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
fijne vakantie gehad bij camping bedmar de omgeving is prachtig en je zit vlak bij de nederlandse grens
Echte beoordeling van 31/07/2023
Avis du camping Fort Bedmar 6
9
/10
Beoordeling van K J.
Startdatum verblijf : 21/07/2023
Habana Top Presta

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Superleuke familiecamping! Mijn man heeft heerlijk gevist samen met de kids en we hebben gewoon een leuke vakantie gehad!
Echte beoordeling van 28/07/2023
Avis du camping Fort Bedmar 7
10
/10
Beoordeling van Anne B.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Kids

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We zijn twee weken verbleven op de camping en we hebben een hele leuke vakantie gehad, animatie was rustig maar wel erg leuk en goed georganiseerd!
Echte beoordeling van 22/07/2023
Avis du camping Fort Bedmar 8
10
/10
Beoordeling van Gert B.
Startdatum verblijf : 07/07/2023

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Samen met de kinderen heel gezellig op een kampeerplaats gestaan. We hadden leuke campingburen en de jongste had direct vriendjes gemaakt. Echte campingsfeer
Echte beoordeling van 14/07/2023
Avis du camping Fort Bedmar 9
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 29/05/2024 07:51:08