beoordelingen Fruithof
Beoordeling over camping Fruithof
Regio Drenthe Klijndijk
  0031 591 512 427
8.8
/10
van 3 024 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Vakantiepark De Fruithof is een mooie, ruim opgezette camping. Parkmanager Roeël doet er samen met zijn team alles aan om gasten een onvergetelijke familievakantie te laten beleven. Het grote, overdekte zwembad en peuterbad worden bij mooi weer omgetoverd tot een heus openluchtwaterpark! Er zijn meerdere gave glijbanen op de camping, waaronder de Spacebowl en double slides. Ook de recreatieplas en het heerlijke zandstrand zorgen voor veel zwem- en speelplezier! 

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 3 024 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

1 099 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Ruben K.
Startdatum verblijf : 04/05/2024
Tribu Top TV 10 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 1
8.6
/10
Beoordeling van Frederique B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Sun Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 2
8.7
/10
Beoordeling van Anke B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Tribu Top TV 10 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 3
8.5
/10
Beoordeling van Ramona B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Jasmijn Tip Top Presta 6 p ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De prijs kwaliteitverhouding was prima in orde. Genoeg speelplaatsen voor kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
De wifi is echt slecht, maar gelukkig is er genoeg vertier. Alleen bij de rust momentjes in de caravan of bij slecht weer zou dit wel wenselijk zijn
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 4
9.5
/10
Beoordeling van Sabrina B.
Startdatum verblijf : 02/05/2024
Villa Top Presta 8 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ruime camping voor jong en oud. Voldoende ruime, schone stacaravans, leuk opgezet per veld. Veel speeltuintjes. Leuk die nieuwe pumptrack, dat zal vast nog wel worden aangekleed met planten er om heen.
Wat we kunnen verbeteren :
De weg naar de huisjes is tevens de weg waar alle kinderen fietsen/lopen/steppen en de ouders wandelen. Het is met name in het beginstuk rond het zwembad en pumtrack erg druk, té druk en niet veilig naar onze mening. Het aantal kleedhokjes in het zwembad is erg weinig voor zo'n groot aantal gasten.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 5
9
/10
Beoordeling van Marloes S.
Startdatum verblijf : 02/05/2024
Resort Tip Top Presta 6pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellig. Goeie animatie.
Wat we kunnen verbeteren :
Iets schoner zwembad en vooral wc?s
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 6
8.8
/10
Beoordeling van Sjors S.
Startdatum verblijf : 01/05/2024
Kampeerplaats

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 7
9.7
/10
Beoordeling van Anneke W.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Max Top Presta 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een prachtige goed onderhouden camping, met een prachtig zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
De chalet was niet schoon, zat schimmel in de kookpannen, en besteklades niet schoon, onder de bedden erg vies!
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 8
9.6
/10
Beoordeling van Ilona K.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Elstar Comfort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
omdat de kinderen zich vermaken de hele dag door..genoeg te doen
Wat we kunnen verbeteren :
De accommodaties waren dit jaar zeer slecht..mankeerde van alles aan .2x toe gasfles leeg of stuk...servies was heel erg vies..geen warm water, familie van mij had vaak helemaal geen water ..of geen druk erop..schuifpui was stuk zat houten balkje achter zodat ie dicht bleef..geen gordijn op slaapkam
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 9
9.3
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Super Family Tip Top TV 8 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ruim opgezette camping. Goede animatie (leuk programma) en vriendelijk personeel bij de receptie. Genoeg te doen in de omgeving zoals de hunebedden, dierentuin en Emmen.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij hebben een verblijf geboekt tijdens de meivakantie en dan hoop je dat alles werk af is. Bij aankomst was oa 1 van de buitenzwembaden nog niet geopend en de shovel kwam regelmatig voorbij. Prijzen in de snackbar zijn te hoog. Ik ben benieuwd hoe het er uit ziet als het klaar is.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Fruithof 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics