beoordelingen Golf
Beoordeling over camping Golf
Regio Basse-Normandie SAINT JEAN DE LA RIVIERE
  02 33 04 78 90
8.9
/10
van 41 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Leuke camping op 500m van de stranden. Naast de waterinfrastructuur en activiteiten op Capfun Camping Golf, kunt u gratis genieten van die op Capfun Camping Les Vikings, gelegen op slechts 500 meter afstand.

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 41 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

39 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Mark V.
Startdatum verblijf : 19/08/2023
Amnesia Tip Top Presta 6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
de stacaravan was prima. we hadden een hele mooie ruime plek, de bedden waren goed, de animatie is in het Frans maar onze dochter van 9 vond het fantastisch. de mensen proberen zeker Engels als je wat vraagt, ze zijn heel vriendelijk. de animatie betrekken alle kinderen erbij.
Wat we kunnen verbeteren :
een snijplank, schilmesje, prullenbak en waterkoker misten wij in het huisje
Echte beoordeling van 26/08/2023
Avis du camping Golf 1
9.2
/10
Beoordeling van Steffi F.
Startdatum verblijf : 13/08/2023
Tente coco sweet 2/4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne, kleine camping. Mooie schone zwembaden en ruim voldoende speelgelegenheid. Dichtbij het strand. Broodjesservice was heel prettig.
Wat we kunnen verbeteren :
Het sanitair werd op zich oké schoongehouden, echter zou een grondige schoonmaak/opfrisbeurt van het toiletgebouw niet misstaan.
Echte beoordeling van 20/08/2023
Avis du camping Golf 2
9.9
/10
Beoordeling van Nieuwenhuizen V.
Startdatum verblijf : 13/08/2023
Raoul 6 tip top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Duidelijk zelf ervoor gekozen om in een ietwat rustige omgeving en fijne (op het oog) camping te kiezen, indien dit je aanspreekt is dit een heerlijke camping.
Wat we kunnen verbeteren :
Er iets beter op toezien dat indien ervoor betaald wordt of indien iemand ervoor kiest zelf de accommodatie schoon te maken dat dit dan ook goed gedaan is, op camping Golf wellicht de paden opnieuw asfalteren.
Echte beoordeling van 20/08/2023
Avis du camping Golf 3
9.2
/10
Beoordeling van Fam R.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Habana Top TV 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke plek en ruim opgezet..nog mooi kleinschalig wat de gcmoedrlijkheid op de camping ten goede komt...super personeel
Wat we kunnen verbeteren :
Betere engels van receptie...
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Golf 4
8.9
/10
Beoordeling van Mieke K.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Raoul 6 tip top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een prima camping, veelal activiteiten voor de jongere kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
iets stabielere wifi ;-)
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Golf 5
9.2
/10
Beoordeling van Sandy V.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Habana Top TV 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het water bij Capfun Celeste is nog net niet bevroren vooral het kinder bad
Wat we kunnen verbeteren :
Het water bij Capfun Celeste is nog net niet bevroren vooral het kinder bad
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping Golf 6
9.9
/10
Beoordeling van Frank B.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Resort 6/8 Tip top TV Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping waar veel te doen is en veel te zien in de buurt
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Golf 7
8.9
/10
Beoordeling van Marco N.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Tribu + TOP Presta 10 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
gezellig
Wat we kunnen verbeteren :
personeel meer Engels laten spreken
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping Golf 8
8.6
/10
Beoordeling van Monique S.
Startdatum verblijf : 07/08/2022
Resort 6/8 Tip top TV Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel Schone camping Genoeg vertier
Wat we kunnen verbeteren :
Een Nederlands sprekend personeelslid die een paar dagen in de week de Nederlanders te woord kan staan
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Golf 9
8.8
/10
Beoordeling van Oldegbers M.
Startdatum verblijf : 06/08/2022
Bizouquet 5 tip top presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke camping voor kinderen, hele mooie zwembaden. De stacaravan was ook mooi en fijn dat er airco in zat. Ook zijn er leuke speeltuintjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij hadden bij onze reservering ?120 betaald voor de eindschoonmaak. Blijkbaar is dit een keuze en niet nodig, maar het is wel erg jammer dat wij zelf in een stacaravan kwamen die niet goed was schoongemaakt, zand in de hoeken van de kamers, insecten en stof. Ik zou de eindschoonmaak verplichten.
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Golf 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 20/04/2024 07:50:37