beoordelingen Grande Cosse
Beoordeling over camping Grande Cosse
Regio Languedoc Roussillon Saint Pierre la Mer
  04.68.33.61.87
8.9
/10
van 25 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

La Grande Cosse is een echte kleine oase van rust! Ik vond het vooral heerlijk om te genieten van de grote natuurlijke ruimtes. Bewonder de roze flamingo's. Of profiteer van de ligging aan zee om prachtige wandelingen te maken terwijl u luistert naar het geluid van de golven. Een bezoek aan het historische dorp Fleury en de Port des Cabanes zijn essentieel. Met je voeten in het water, je hoofd in de wijngaarden, wat een genot om door de gangpaden van de markt van Saint Pierre la Mer te slenteren! Mijn favoriete accommodatie: Lebech om van de zonsondergang te genieten!

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 25 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

18 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.9
/10
Beoordeling van Hartigh D.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Sun Clim 4/6pers Dim

Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima en nette camping.
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel basis Engels spreken. Ik heb verschillende keren meegemaakt dat er geen woord Engels begrepen wordt.
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Grande Cosse 1
9.7
/10
Beoordeling van Dagmar P.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Resort Top Presta 6/8pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige locatie in natuurgebied
Wat we kunnen verbeteren :
Optie om beddengoed te huren Betere bedden/matrassen
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Grande Cosse 2
9.9
/10
Beoordeling van Ahmed A.
Startdatum verblijf : 29/07/2023
Sun Top Presta 4/6pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We zijn zeer tevreden over onze verblijf we komen zeker terug
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping Grande Cosse 3
9.6
/10
Beoordeling van Dennis K.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Raoul Top Presta 4pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuke camping veel glijbaanplezier voldoende zwembaden mooie schone chalets ruim opgezette camping dicht bij het strand
Wat we kunnen verbeteren :
meer engelstalige animatie
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Grande Cosse 4
9.6
/10
Beoordeling van Anouk E.
Startdatum verblijf : 09/07/2023
Resort Top Presta 6/8pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Onze kinderen hebben genoten van het zwembad en het strand op loop afstand is ook fijn.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer animatie voor kinderen. Op andere Capfun campings waren er iedere dag op standaard tijden shows voor kinderen.
Echte beoordeling van 24/07/2023
Avis du camping Grande Cosse 5
9
/10
Beoordeling van Dave I.
Startdatum verblijf : 08/07/2023
Raoul Top Presta Vue Garrigue 6pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige ligging vlak bij het rustige strand.
Wat we kunnen verbeteren :
Vliegenramen voorzien zodat de airco s'nachts uit kan. (Beter voor het milieu en bespaart energie) Zwembad is te klein. Meer ligbedden ipv stoelen
Echte beoordeling van 22/07/2023
Avis du camping Grande Cosse 6
8.4
/10
Beoordeling van Martin P.
Startdatum verblijf : 28/08/2022
Habana Top Presta 4 pers Sam

Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Strand is op 10 minuten lopen, voor een gezin met kinderen is er veel te doen.
Wat we kunnen verbeteren :
Het schoonmaken van de caravan kan echt beter! Heel erg jammer dat ,voordat het seizoen ten einde loopt ,alle werklui al bezig zijn om de caravans winterklaar te maken( afbreken van rieten daken etc , wat voor geluidsoverlast zorgt en een bende geeft in het pad waar je zit)
Echte beoordeling van 02/10/2022
Avis du camping Grande Cosse 7
8.9
/10
Beoordeling van Graaf D.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het personeel is heel vriendelijk, de meeste spreken goed Engels. 3 zwembaden dus genoeg ruimte om te zwemmen. Er waren ook allerlei andere speelplekken maar daar was het echt te heet voor. Hele nette stacaravan met redelijk goede bedden, wel wat hard. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!
Wat we kunnen verbeteren :
Onze kinderen miste een diep zwembad waar ze konden duiken. Verder zou het handig zijn als algemene informatie ook in het Engels wordt aangegeven. Voor een paar dingen werd dat wel gedaan maar voor andere borden weer niet. Het internet bereik op de camping is zeer slecht.
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Grande Cosse 8
9.1
/10
Beoordeling van Melissa E.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Raoul Top Presta Placette 6 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping is ideaal als je hondjes hebt. Ze zijn overal welkom en overal vind je hondenpoepzakjes. Wij lagen achteraan het park en over ons was een weide waar ze hun behoefte konden doen dus dat was ideaal. Er is zelfs een hondendouche. We hebben van onze vakantie genoten !
Wat we kunnen verbeteren :
De ondergrond aan het zwembad ( de stenen) is redelijk glad. Er ligt wel kunstgras op sommige stukken ( wat dan ook weer heel heet wordt) maar waar er niets ligt is het oppassen geblazen. Tip om misschien toch slippers toe te staan rond het zwembad , qua hygiëne ook iets aangenamer.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Grande Cosse 9
9.9
/10
Beoordeling van Michael K.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Sun Clim 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige animatie en camping
Wat we kunnen verbeteren :
Beddengoed
Echte beoordeling van 02/08/2022
Avis du camping Grande Cosse 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 15/04/2024 07:45:03