beoordelingen La Grenouillère
Beoordeling over camping La Grenouillère
Regio Centre-Val de Loire Suèvres
  02 54 87 80 37
8.5
/10
van 77 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

91 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 77 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

146 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.8
/10
Beoordeling van Franky R.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Habana Top TV 4 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk, en vooral een leuk zwemparadijs.
Echte beoordeling van 24/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 1
8.3
/10
Beoordeling van Bianca G.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Raoul Top Presta 6 pers Sam/Sam

Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Geluid van de entertainment mag wat zachter. Omdat de tent midden op de camping staat, is het ook te horen als je er geen gebruik van wilt maken.
Echte beoordeling van 24/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 2
8.5
/10
Beoordeling van Holland V.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Habana Top TV 4 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt centraal gelegen. Beroemde kastelen en mooie steden als Blois en Orleans liggen op reisafstand.
Wat we kunnen verbeteren :
De camping is prima in orde. Jammer is dat je best veel geld betaald voor slechte wifi. Anno 2021 moet dit gewoon beter voor elkaar zijn wanneer je aanbod en de bedragen daarop zijn afgestemd.
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 3
9.2
/10
Beoordeling van Natascha K.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
Habana Top Presta 4 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een hele leuke niet te grote camping. Voor kinderen heel veilig om lekker te laten gaan. Wij hebben ervan genoten.
Wat we kunnen verbeteren :
De horeca kan stukken beter. Twee keer in de rij moeten voor je eten werkt niet. Hierdoor is het koud. Ook kan het niet zo zijn dat om 19 30 uur de pizza's al op zijn. Door een kleine aanpassing kan dat veel beter en vlotter lopen. Mensen gaan dan ook veel sneller eten halen.
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 4
9.8
/10
Beoordeling van Willem N.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Resort Top Presta 6/8 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuke camping met prachtig zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
dienstverlening restaurant en bar
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 5
9.4
/10
Beoordeling van Hedel V.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Bizouquet Top Presta 4/5 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 6
8.5
/10
Beoordeling van M G.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Resort Top Presta 6 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalig, daarom uistekend voor kleine kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
Een goede uitbater bij het restaurant/ afhaal van het eten. Dit laat te wensen over. Een gezellige zitgelegenheid bij de speeltuin/animatie waar je een kop koffie of een drankje kunt krijgen, dat is wat we gemist hebben.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 7
9.6
/10
Beoordeling van Wim E.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Raoul Top Presta 6 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping ligt centraal gelegen voor verschillende uitstapjes. Zoals een bezoek aan de kastelen en zooparc Beauvall. Grote supermarkt op 500 meter. Onze mobile home was fantastisch! Dit was de tweede keer op deze camping en we hebben het weer heerlijk gehad!
Echte beoordeling van 16/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 8
9
/10
Beoordeling van Gert K.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Resort Top Presta 6/8 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembad lang open en voldoende zwemplekken. Verwarmd water. Geen al te grote camping. Plekken voldoende schaduw. Nette huisjes.campingwinkel vroeg open en lekker broodjes.prima plek om uitstapjes te doen.
Wat we kunnen verbeteren :
Voetbalveld de bosjes verwijderen, nu als de bal er over gaat vind je deze moeilijk terug of niet. Communicatie van tijden kwamen niet overeen met campingboekje of de openingskoersen werden met een stift aangepast. Activiteiten posters in Engels publiceren.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping La Grenouillère 9
8.4
/10
Beoordeling van Hes V.
Startdatum verblijf : 11/07/2021
Habana Top Presta 4 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
het is een hele leuke camping voor kinderen goed verzorgd en vrij nieuw
Wat we kunnen verbeteren :
comfort kan beter. er was nergens een plek om lekker te zitten. Aan het eind hadden wij het beide aardig in onze rug,.iets wat we normaal niet hebben.
Echte beoordeling van 20/07/2021
Avis du camping La Grenouillère 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics