beoordelingen La Grenouillère
Beoordeling over camping La Grenouillère
Regio Centre-Val de Loire Suèvres
  02 54 87 80 37
8.3
/10
van 153 Beoordelingen
3 Algemene indruk vakantie
3
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Kom het prachtige kasteelleven van La Grenouillère ervaren! Familiecamping met meerdere activiteiten, ideaal gelegen nabij Chambord en Blois! Een weekend of een week hier verblijven? Ik zeg ja!

★ De mening van onze klanten

87 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 153 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

98 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Aga M.
Startdatum verblijf : 27/04/2024
Raoul Tip Top Presta 4 Pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping Grenouillère 1
9.8
/10
Beoordeling van Jerke R.
Startdatum verblijf : 22/04/2024
Resort Top Presta 6/8 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping Grenouillère 2
9.6
/10
Beoordeling van Anneloes G.
Startdatum verblijf : 20/08/2023
Super Family Top presta Place 8 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een leuke levendige camping met veel te doen voor jong en oud. De ligging van de camping is ook goed tav verschillende bezienswaardigheden.
Wat we kunnen verbeteren :
De camping is wel erg gericht op Fransen dus weinig info in het Engels.
Echte beoordeling van 27/08/2023
Avis du camping Grenouillère 3
9
/10
Beoordeling van Wilhelma B.
Startdatum verblijf : 06/08/2023
Raoul Top Presta Placette 4 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige zwembaden en veel zwemplezier voor kinderen. Leuke speeltuinen en voldoende activiteiten.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer informatie delen in het Nederlands, zoals over de activiteiten en bij de kidsclub.
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Grenouillère 4
8.9
/10
Beoordeling van Natasja B.
Startdatum verblijf : 05/08/2023
Habana Top Presta Placette 4 pers Sam/Sa

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping voor jonge kinderen. Veel leuke speeltuintjes en het peuterbad is ook super leuk!
Wat we kunnen verbeteren :
Sommige glijbanen kunnen wel een verfje en onderhoud gebruiken. Mijn zoontje zijn ruggengraat zit onder de blauwe plekken.
Echte beoordeling van 12/08/2023
Avis du camping Grenouillère 5
8.9
/10
Beoordeling van Sandra M.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Bizouquet Top Presta Placette 5 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne en nette camping. Veel te doen voor de kinderen en mooie accomodaties.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer animatie in het Nederland of Engels. Vooral de avondshows was veel in Frans waardoor wij afhaakten.
Echte beoordeling van 13/08/2023
Avis du camping Grenouillère 6
9.6
/10
Beoordeling van De K.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
Raoul Pirate Top Presta Place 4 Pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Genoeg te doen voor de kinderen. Ook met nederlandse animatie. Huisje comfortabel en schoon. Wasmachines een pre. Zwembad en speeltuin leuk. Genoeg te doen in de omgeving (dierentuin en kastelen).
Wat we kunnen verbeteren :
Kan geen auto kwijt bij het huisje. Nederlandse animatie duidelijker aangeven wanneer wat te doen is voor de Nederlandse kindjes
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Grenouillère 7
9
/10
Beoordeling van Geoffrey S.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Resort Top Presta Placette 6/8 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede animatie, leuk zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Warm water in de huisjes, heel vaak geen of wegvallend warm water. Airco in ons huisje deed het niet, gemeld bij receptie, 2 dagen later kwam een monteur, deze had een reparateur ingeschakeld, de rest van de vakantie niks van weer gehoord. Wel een huisje met airco geboekt, maar niet werkend gehad!
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Grenouillère 8
9.1
/10
Beoordeling van Myrte D.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Resort Top Presta Placette 6/8 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voldoende afwisselende animatie voor kinderen. Overzichtelijke camping. Goed restaura. Veilig afgesloten zwembad. leuke voldoende speelmogelijkheden. Komen zeker terug naar Capfun!! Onderstaande punten enkel ter verbetering en zou ik echt strakker op zijn. Reparaties GOED doen, niet met plakband oid
Wat we kunnen verbeteren :
- Stroom heeft er 12u uit gelegen. Resultaat boodschappen weggooien. Diepvries ontdooit, ook weggooien. Voor ons was het minder erg, omdat we vertrokken. Koffie met een croissant is dan een te kleine compensatie voor een koelkast waar voor 100€ of meer in ligt. Zeker voor nieuwe gasten van 1 dag.
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Grenouillère 9
9.1
/10
Beoordeling van Rik H.
Startdatum verblijf : 23/07/2023
Raoul Top Presta 6 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping waar genoeg te doen is voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
Als jullie willen dat gasten afval scheiden, zorg dan voor afvalbakken in de huisjes waarin scheiden al mogelijk is. Het kleine blauwe emmertje dat we nu hadden past sowieso bijna niets in, en is al helemaal niet geschikt om iets te scheiden. Alles gaat dus gewoon in dezelfde emmer.
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Grenouillère 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 29/05/2024 07:51:50