beoordelingen Les Hauts de Ratebout
Beoordeling over camping Les Hauts de Ratebout
Regio Aquitanië STE FOY DE BELVES
  05.53.29.02.10
8.8
/10
van 30 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 30 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

79 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.6
/10
Beoordeling van Erik V.
Startdatum verblijf : 21/08/2021
Resort Top Presta 6 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is vooral gericht voor kinderen tot 10 jaar. Met tieners zouden wij niet meer zo snel hier naar toe gaan. Zeer vriendelijk personeel. Stacaravan werd schoon opgeleverd.
Wat we kunnen verbeteren :
Leer het personeel svp Engels. Met name de jonge werknemers spraken nagenoeg geen Engels dat was vervelend en maakt een nonchalante indruk. We zitten in het buitenland maar Engels zul je toch moet kunnen.
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping Hauts de Ratebout 1
10
/10
Beoordeling van Hest V.
Startdatum verblijf : 15/08/2021
La Bergerie 7 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was in één woord GEWELDIG! Ideale camping voor kleine en grote kinderen! Er wordt veel georganiseerd en de avondshows zijn echt de mooiste waard. Wel is alles in het Frans.
Wat we kunnen verbeteren :
Misschien een animator die Nederlands kan, was voor ons niet nodig.
Echte beoordeling van 31/08/2021
Avis du camping Hauts de Ratebout 2
8.7
/10
Beoordeling van Dominique M.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Tente Cabanon 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer leuk afgesloten bad voor de kleintjes. Ideaal dat ze niet stiekem zomaar weg kunnen lopen. Ook is het bad lekker verwarmd. Toiletgebouw wordt echt vaak schoongemaakt.
Wat we kunnen verbeteren :
De avond animatie iets eerder laten beginnen. 21.30 is vrij aan de late kant met 'kleine' kinderen.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Hauts de Ratebout 3
9.6
/10
Beoordeling van Evy B.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 16/08/2021
Avis du camping Hauts de Ratebout 4
8.5
/10
Beoordeling van Beek V.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Raoul TOP PRESTA 4 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Hauts de Ratebout 5
8.5
/10
Beoordeling van Sofie M.
Startdatum verblijf : 18/07/2021
Sun TP 4/6 p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembaden en glijbanen zijn ok. Avondanimatie ook dik in orde.
Wat we kunnen verbeteren :
We mogen geen elektrische bbq gebruiken op het domein, is verplicht om daar een plancha te huren. Toen we één gingen vragen, hadden ze geen meer!! Onze mobilhome was ook verouderd. Zaten ook afgelegen op de camping, en na avondanimatie in donker terug naar mobilhome, nergens licht te bespeuren!
Echte beoordeling van 27/07/2021
Avis du camping Hauts de Ratebout 6
9.3
/10
Beoordeling van Jeroen S.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Mini Habana 3 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kindvriendelijke camping met veel speelmogelijkheden en een leuk zwembad. Onze zoon (en daarmee wij) hebben een fantastische tijd gehad
Wat we kunnen verbeteren :
Ik kwam Hier vroeger als kind, en toen was de camping van een Nederlandse familie. Dat is naar mijn idee nu anders, en ik vond het jammer dat afgezien van het baliepersoneel, alle overige medewerkers uitsluitend Frans spraken en verstonden. Vooral voor n jochie van 4 lastig bij ijsjes kopen :)
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Hauts de Ratebout 7
8.5
/10
Beoordeling van Dave M.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Le Perigord 6 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed zwembadencomplex
Wat we kunnen verbeteren :
Nederlandstalige animatie, prijs van gite is te hoog voor wat de camping maar te bieden heeft. Meer diversiteit in winkeltje.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Hauts de Ratebout 8
9
/10
Beoordeling van Leroy P.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Emplacement

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping in mooie omgeving. Vooral het piratenschip in het zwembad en de speeltuin vond ons 2 jarig zoontje de max.
Wat we kunnen verbeteren :
Mooie camping maar sanitair is wat verouderd (werd wel meerdere keren per dag gekuist). Misschien wat meer schaduw voorzien aan het zwembad. Met het warme weer had je nergens schaduw om te zitten.
Echte beoordeling van 18/08/2020
Avis du camping Hauts de Ratebout 9
8.6
/10
Beoordeling van Tijs D.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Sun 4/6 p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wat betreft animatieteam, personeel,zwembaden, mobilhome een aanrader. Animatieteam is super enthousiast en er wordt voor ieder wat wils georganiseerd. Erg vermakelijk avondprogramma, o.a. shows van het animatieteam,waar ook ander personeel aan mee doet, maar ook een goochelaar.
Wat we kunnen verbeteren :
Wij hadden een prima plek. Er is erg veel verschil tussen de plekken, sommige liggen mooi, veel ruimte er omheen, anderen afgelegen/kijkend tegen bossages... Jammer dat er (dit jaar) geen NLers in het animatieteam waren waardoor Nlse kinderen niet makkelijk mee kunnen doen.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Hauts de Ratebout 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics