beoordelingen L\'hirondelle
Beoordeling over camping L\'hirondelle
Regio Ardennen Oteppe
  00 32 85 71 11 31
8.5
/10
van 830 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 830 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

1 212 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.5
/10
Beoordeling van Gijs D.
Startdatum verblijf : 24/08/2020
Emplacement Standard

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Proper, grote speeltuin, prachtig zwembad
Wat we kunnen verbeteren :
Extra sanitaire blokken.
Echte beoordeling van 09/09/2020
Avis du camping Hirondelle 1
8.9
/10
Beoordeling van Groot D.
Startdatum verblijf : 23/08/2020
Sun Top TV 4/6 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping ligt op slechts 2,5 uur rijden vanuit midden Nederland, dus je bent er zo. Camping is netjes en vriendelijk personeel. Op loopafstand zit een kleine Spar. Mooie omgeving en plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals Luik en Dinant.
Wat we kunnen verbeteren :
Toezicht op het park of de regels wel worden nageleefd en zo niet de mensen erop wijzen
Echte beoordeling van 01/09/2020
Avis du camping Hirondelle 2
3.1
/10
Beoordeling van Claudie W.
Startdatum verblijf : 23/08/2020
Habana Top Presta 4 pers Dim

Animation Insuffisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zouden deze camping nooit aanraden. Het personeel was uitermate onvriendelijk en ze hadden nergens zin in. Ook het duurdere restaurant op het terrein was niet uitnodigend, reserveren was bijna niet mogelijk. Grootste probleem was het ontbreken van voldoende Nederlandse taal.
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel motiveren en leren wat het is om klantvriendelijk te zijn. Behulpzaamheid was ver te zoeken.
Echte beoordeling van 08/09/2020
Avis du camping Hirondelle 3
3.7
/10
Beoordeling van Josia B.
Startdatum verblijf : 23/08/2020
Habana Top Presta 4 pers Dim

Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Bij het boeken moet beschreven staan dat er geen handdoeken, noch beddengoed aanwezig is. Wij moesten 35 betalen voor gescheurd beddengoed te mogen lenen ?!
Wat we kunnen verbeteren :
De mobilhomes moeten echt properder !!! Wij kwamen toe en ik heb 2 dagen bezig geweest om die schoon te krijgen, vooral in tijden van corona vind ik dit nog belangrijker !!!
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Hirondelle 4
8.5
/10
Beoordeling van Vincent K.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Sun Top TV 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel zwem plezier mits het goed weer is.Leuke speeltuinen voor de kids. Leuke camping voor niet al te veel geld.
Wat we kunnen verbeteren :
Dat personeel nederlands praat of goed engels dat ontbrak nog wel eens.
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Hirondelle 5
9
/10
Beoordeling van Eddy G.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Resort Top TV 6/8 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
unieke ligging, rust, accomodatie voor zwemmen en spelen (kinderen)
Wat we kunnen verbeteren :
ontmoetingsruimte (corona??) voor volwassenen, cantine aan petanque openen?
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Hirondelle 6
7.5
/10
Beoordeling van Loo V.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Emplacement Standard Sam

Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel zwembaden en glijbanen dus bij warm weer zeker een aanrader
Wat we kunnen verbeteren :
Verwarmde zwembaden : er is slechts 1 verarmd (Max 22-23) waar dan ook iedereen in zit, niet aangenaam. Sanitair : beneden alle peil : wc papier dat je zelf moet meenemen (voor een 4* camping); slecht 1 keer per dag oppervlakkig gepoetst, veel kraantjes stuk en geen warm water voor afwas of douche
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Hirondelle 7
8
/10
Beoordeling van Eline C.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Resort Top Presta 6/8 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel moie camping om te doen met kinderen en als jij als ouder rust wil.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatieniveau was eerder laag ondanks dat die op de site paars kleurde. s avonds was er weinig te doen.
Echte beoordeling van 03/09/2020
Avis du camping Hirondelle 8
8.1
/10
Beoordeling van Arie B.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Bizouquet 4/5 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Levendige camping , leuke glijbanen Waar kinderen de hele week mee door kunnen Vriendelijk personeel
Wat we kunnen verbeteren :
- zwembad iets beter onderhouden kwa hygine - de speeltuin verouderde toestellen die kraken en piepen - de families tussen jongere mensen Zou ik echt gescheiden laten Nu zat ik met mij huilende baby om 8 uur in ochtend en naast ons stond tent met 18 jarige Vond ik vervelend voor hun .
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Hirondelle 9
7.3
/10
Beoordeling van Lucas D.
Startdatum verblijf : 22/08/2020
Habana 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping helemaal niet aanraden aan andere mensen in mijn omgeving. ik vind dat er op het park flink achterstallig onderhoud is aan bijvoorbeeld restraurant, toiletten, en omkleedgedeelte en toiletten bij het zwembad. het is erg armoedig en erg smerig. speeltoestellen zijn TOP!
Wat we kunnen verbeteren :
al het achterstallig onderhoud aanpakken en alles opfrissen! restaurant,toiletten, incl de lucht in het overdekte kinderbad. meer binnen activiteiten bij minder /slecht weer. alles netjes kitten in de huisjes! en beter schoon laten maken!
Echte beoordeling van 16/09/2020
Avis du camping Hirondelle 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics