beoordelingen Les Huttes
Beoordeling over camping Les Huttes
Regio Poitou Charentes Saint-Denis d'Oléron
  05.46.75.21.69
9.3
/10
van 12 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Deze charmante camping gelegen op het Ile d'Oléron is een echt pareltje! De geografische ligging is geweldig! De stranden liggen op slechts 400 meter afstand. Ter plaatse kunnen uw kinderen zich uitleven in de glijbanen en in het grote speelse peuterbad in de vorm van een piratenschip.

★ De mening van onze klanten

92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 12 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

12 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9
/10
Beoordeling van Lepeleere D.
Startdatum verblijf : 12/08/2023
Sun Top Presta 4/6 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 19/08/2023
Avis du camping Huttes 1
9.9
/10
Beoordeling van Frank B.
Startdatum verblijf : 16/07/2023
Raoul Top Presta 6 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, veel te zien
Wat we kunnen verbeteren :
WiFi was inbegrepen bij onze caravan maar werkte niet in de caravan/veranda.
Echte beoordeling van 24/07/2023
Avis du camping Huttes 2
9.3
/10
Beoordeling van Morgane B.
Startdatum verblijf : 16/07/2023
Sun Top Presta 4/6 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel mooie camping met veel activiteiten voor kinderen en leuke zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Bedden zijn niet confortable. Zelf kussens mee genomen.
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Huttes 3
9.7
/10
Beoordeling van Laura B.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Habana Top Presta 4 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel leuk park! Ons huisje was netjes schoongemaakt en het linnengoed netjes individueel verpakt en schoon. Er was erg veel te beleven op het park voor de kinderen. Ook de omgeving was heel erg leuk en de ligging van de camping tot het strand was ideaal. Top vakantie gehad! Bedankt!
Wat we kunnen verbeteren :
Eventueel de kids club toegankelijker maken. Onze kinderen (2 en 5 jaar) durfden niet alleen achter te blijven in de kids club en wij vonden dit ook niet fijn. Op de capfun camping in Nederland mochten we als ouders aanwezig blijven en toen hebben we er erg veel gebruik van gemaakt, nu helaas niet.
Echte beoordeling van 22/07/2023
Avis du camping Huttes 4
9.7
/10
Beoordeling van Eelco D.
Startdatum verblijf : 08/07/2023
Raoul Top Presta 4 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Locatie ligt op loop afstand van het strand.
Echte beoordeling van 22/07/2023
Avis du camping Huttes 5
8.4
/10
Beoordeling van Maaike R.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Habana Top TV 4 pers SAM

Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Overzichtelijk zwembad en dicht bij het strand. Leuke springkussens.
Wat we kunnen verbeteren :
Heel vervelend als je na 2 dagen rijden eerst in een rij voor de receptie moet staan en vervolgens niet in je huisje kan omdat deze nog niet schoon gemaakt is. Ruim 2 uur moeten wachten en om 18.30 uur eindelijk de sleutel.
Echte beoordeling van 10/08/2022
Avis du camping Huttes 6
9.6
/10
Beoordeling van Julian C.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Raoul 6 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
WiFi was heel traag/slecht of deed het niet
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Huttes 7
8.5
/10
Beoordeling van E G.
Startdatum verblijf : 02/07/2022
Resort Top Presta 6/8 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Animatie en personeel
Wat we kunnen verbeteren :
Zwembad met gebreken
Echte beoordeling van 19/07/2022
Avis du camping Huttes 8
8.9
/10
Beoordeling van Cinderella V.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Habana Top Presta 4 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 26/08/2020
Avis du camping Huttes 9
8.7
/10
Beoordeling van Arie P.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
Habana Top TV 4 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke Locatie dicht bij het strand, Heel fijn en vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Een klein supermarktje zou fijn zijn.
Echte beoordeling van 04/08/2020
Avis du camping Huttes 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 29/05/2024 07:52:17