beoordelingen IJsselstrand
Beoordeling over camping IJsselstrand
Regio Gelderland Doesburg
  0031 313 472797
8.3
/10
van 1 750 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Ijsselstrand is een zeer grote camping gelegen aan de rivier met een prachtige omgeving. De camping ligt vlak bij de steden Doesburg en Arnhem voor een leuk dagje weg in de stad of naar de dierentuin! Op de camping zelf is er ook genoeg te beleven, maak gebruik van het waterpark of één van de speeltuinen. Voor natuurliefhebbers is dit de ideale camping. Er zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving en vissers hoeven de camping zelfs niet af, de hengel kan op de camping worden uitgegooid.

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 750 beoordelingen tussen 2022 et 2023
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

551 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.5
/10
Beoordeling van Rubi W.
Startdatum verblijf : 23/10/2023
Mobile Home TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel ruimte, leuke zwembaden.
Wat we kunnen verbeteren :
Ook in de 2e herfstvakantie week een animatie team. De nieuwe lichting aan stacaravans hebben significant minder ruimte om hun huisje, hiervoor zouden wij nooit kiezen
Echte beoordeling van 03/11/2023
Avis du camping IJsselstrand 1
9
/10
Beoordeling van A N.
Startdatum verblijf : 21/10/2023
Resort Top TV 6 pers za

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen is het geweldig. Het zwembad heeft een leuke glijbaan en de speeltuin aan het restaurant was handig. Ook de kleine speeltuinen bij de huisjes waren mooi en vonden de kinderen leuk. De indoor speeltuin wad daarnaast ook hartstikke leuk.
Wat we kunnen verbeteren :
Ik vond de huisjes heel erg gehorig. Als de buren een stoel verschoven was dit heel goed te horen. Om 23.30uur was dit echt storend.
Echte beoordeling van 31/10/2023
Avis du camping IJsselstrand 2
8.7
/10
Beoordeling van Gijsbert G.
Startdatum verblijf : 25/08/2023
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuk park vooral met kinderen
Wat we kunnen verbeteren :
de schoonmaak wij hebben eerst het huisje gedweild en de vaatwasser aangezet ik heb aan de nieuwe bewoonster maandag gevraagd of ze tevreden was over hoe ze het huisje aantrof ze vond het schoon en heerlijk ruiken zo kan het ook wij hadden de swiffer meegenomen van huis weinig schoonmaak materia
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 3
9.3
/10
Beoordeling van - B.
Startdatum verblijf : 23/08/2023
Trekkershut comfort 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
voor ieder voldoende keus uit verblijven, mooie ligging, goede zwembaden, voldoende faciliteiten, etcetera top
Wat we kunnen verbeteren :
wat planken aan de muur bij de entree van de accomodatie. nu stond alles op de grond. Bestek en servies was niet geheel compleet.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 4
9.2
/10
Beoordeling van Jeroem H.
Startdatum verblijf : 22/08/2023
Jasmijn Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het concept van Capfun maakt voor ons de keuze door de mooie zwembaden, unieke glijbanen en nieuwe mooie accommodaties.
Wat we kunnen verbeteren :
Het park is na overname nog in ontwikkeling dit is zichtbaar. Bepaalde dingen zijn nog echt niet aangepakt. Logisch, heeft tijd nodig.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 5
10
/10
Beoordeling van Björn D.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne vakantie gehad waar de kinderen zich goed hebben kunnen vermaken. En waneer de kinderen plezier hebben dan hebben de ouders ook vakantie
Echte beoordeling van 28/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 6
9.9
/10
Beoordeling van Gool V.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
heerlijke vakantie gehad, accommodatie was prima, van alle gemakken voorzien. goed weer gehad dus veel in het buiten zwembad geweest, buiten zwembad is prachtig.
Wat we kunnen verbeteren :
vloer buitenzwembad tussendoor vaker schoonmaken, ligt veel zand. Jammer dat er bij het buiten zwembad geen eet en drink gelegenheid zit.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 7
9.8
/10
Beoordeling van Elline D.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig zwembad, leuke speeltuinen, mooie indoor speeltuin. Kinderen vermaken zich uitstekend!
Wat we kunnen verbeteren :
Accommodatie was wel erg warm.
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 8
9.3
/10
Beoordeling van René H.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Indy 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 9
9.3
/10
Beoordeling van Waard D.
Startdatum verblijf : 21/08/2023
Trekkershut 4 pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schoon Glijbanen Zwembad Strand
Wat we kunnen verbeteren :
Evt meer huisjes nabij de camping
Echte beoordeling van 25/08/2023
Avis du camping IJsselstrand 10
Copyright Capfun 2023 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics