beoordelingen IJsselstrand
Beoordeling over camping IJsselstrand
Regio Gelderland Doesburg
  0031 313 472 797
8.3
/10
van 1 764 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Ijsselstrand is een zeer grote camping gelegen aan de rivier met een prachtige omgeving. De camping ligt vlak bij de steden Doesburg en Arnhem voor een leuk dagje weg in de stad of naar de dierentuin! Op de camping zelf is er ook genoeg te beleven, maak gebruik van het waterpark of één van de speeltuinen. Voor natuurliefhebbers is dit de ideale camping. Er zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving en vissers hoeven de camping zelfs niet af, de hengel kan op de camping worden uitgegooid.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 1 764 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

561 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
10
/10
Beoordeling van Ilse B.
Startdatum verblijf : 03/05/2024
Resort Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Genoeg te beleven voor kinderen. We hebben ze de hele dag niet gezien.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 1
8.6
/10
Beoordeling van Chiara B.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Jasmijn Top Presta 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Genoeg te doen voor de kinderen waardoor wijzelf ook een relaxe vakantie hebben.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 2
9.5
/10
Beoordeling van Gerdi S.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Jasmijn Top TV 6 pers MA

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 3
9.8
/10
Beoordeling van Lion D.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Habana Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie accommodatie voor de kleinkinderen was het fantastisch komen zeker weer terug.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer groente voorraad ben je wat later is alles op.
Echte beoordeling van 08/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 4
10
/10
Beoordeling van Simon S.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Resort Top Presta 6 pers VR

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit was de eerste keer dat we naar Capfun zijn geweest en kan niet anders zeggen dat het top was. Kinderen hebben zich vermaakt. Animatie team was leuk en hele leuke activiteiten
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 5
9.8
/10
Beoordeling van John S.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Jasmijn Top Presta 6 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
Ik vind de schoonmaakkosten erg hoog! Wij waren er van maandagmiddag tot donderdag en dan 150 euro pffff
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 6
8.9
/10
Beoordeling van - K.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Jasmijn Top TV 6 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping IJsselstrand heeft mooie nieuwe stacaravans. De animatie is erg leuk en gericht op verschillende leeftijden. De zwembaden zijn ontzettend leuk.
Wat we kunnen verbeteren :
Verschillende items, zoals de slagbomen, waren nog niet af. Ook hingen er nog verouderde openingstijden, die niet meer bleken te kloppen. De horeca was niet altijd open helaas. Helaas was de bowlingbaan niet open.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 7
8.9
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 29/04/2024
Kids Top TV 5 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi park, mooie zwembaden.
Wat we kunnen verbeteren :
De matrassen zijn te hard en de kussens heel slap.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 8
9
/10
Beoordeling van Michel S.
Startdatum verblijf : 28/04/2024
Chalet Top TV 4 pers vr

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De prijs kwaliteit verhouding is erg hoog, de kinderen hebben fantastische dagen gehad! En wij natuurlijk ook:)
Wat we kunnen verbeteren :
het moment dat we het park op kwamen, het is echt enorm rommelig op het park en dit vonden wij wel echt een enorm min punt.
Echte beoordeling van 07/05/2024
Avis du camping IJsselstrand 9
9.6
/10
Beoordeling van Heus D.
Startdatum verblijf : 26/04/2024
Sun Top TV 4 pers ma

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
T nieuwe gedeelte is prachtig.
Wat we kunnen verbeteren :
Huisjes schoonmaak. De ramen zijn ke eerste zicht bij aankomst, zagen er vreselijk vies uit. Speciaal genaild nog over stofvrij Ivm astma tich de slaapkamers onder de bedden op de kastjes vol stof. Servies voelde te vies aan, eerst aan de schoonmaak em vaatwasser aam dus. Meer tijd voor schoonmaak
Echte beoordeling van 30/04/2024
Avis du camping IJsselstrand 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics