beoordelingen Imbours
Beoordeling over camping Imbours
Regio Rhone-Alpen LARNAS
  04 75 54 39 50
9.1
/10
van 127 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Camping Imbours is een heel groot park gelegen op heuvels midden in het groen. De camping beschikt over twee fantastische waterparken met vele grote, spectaculaire glijbanen. Voor fans van waterpret is dit dé camping. De accommodaties liggen verspreid over het park, sommige kunnen daarvoor wat verder van de zwembaden liggen. In de zomer gaat er een gratis pendelbusje over het park. Er kunnen vele mooie wandelingen worden gemaakt (naar Saint Montan lopen bijvoorbeeld, of de watervallen bekijken). Deze camping is zeer geschikt voor families met oudere kinderen en tieners. Het is wat minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 127 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

232 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.7
/10
Beoordeling van Mandy B.
Startdatum verblijf : 06/09/2022
Habana Top Presta Dim/ Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembaden. Voor iedereen is er iets jong en oud. Genoeg schaduw op de camping bij de huisjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Bedden zijn voor ons Nederlanders te kort. Ook de breedte van de bedden zou iets meer kunnen.
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Imbours 1
9.9
/10
Beoordeling van Jack B.
Startdatum verblijf : 04/09/2022
Max Top Presta 6 pers Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een hele leuke camping. 2 verschillende zwembaden voor ieder wat wils. Ook is er in de omgeving veel te doen. De kinderen hebben een top vakantie gehad. Heel vriendelijk personeel. Zelfs 1 receptioniste die Nederlands sprak de rest van het personeel Engels of Google translate.Erg behulpzaam
Echte beoordeling van 20/09/2022
Avis du camping Imbours 2
8.8
/10
Beoordeling van Jurgen S.
Startdatum verblijf : 30/08/2022
Raoul Top Presta 6 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De zwembaden en glijbanen zijn super helemaal voor de leeftijd van onze kinderen (8 en 9).
Wat we kunnen verbeteren :
Het mag allemaal wat groener. Daarnaast is de ligging niet helemaal optimaal.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Imbours 3
9.3
/10
Beoordeling van Bianca J.
Startdatum verblijf : 28/08/2022
Sun Dim/ Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping heeft een geweldig waterpark met vele leuke glijbanen. Mocht je iets rustiger willen zwemmen is er boven nog een zwemparadijs waar het rustiger is.
Wat we kunnen verbeteren :
De avond animatie kan wat ons betreft beter, de leukste avond was de ?Rock? opvoering van het eigen animatie team, verder vonden we de avond animatie niet leuk.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Imbours 4
8.9
/10
Beoordeling van Sabine L.
Startdatum verblijf : 28/08/2022
Max Top Presta 6 pers Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruime ligging van de stacaravan, ze liggen niet te dicht op elkaar. Veel schaduw. Wel erg groot. Zwembaden groot en veel glijbanen. Ideaal voor kleine kinderen maar zeker ook voor de tieners
Wat we kunnen verbeteren :
Algehele indruk van publieke voorzieningen oogt slordig. Terrassen vol met bladeren, tafels niet leeggehaald. Kijk op meerdere plekken tegen waszakken, rekken met kartonnen dozen, afvalbakken met lege flessen)dit geldt voor restaurants, bar, winkel etc. Algehele indruk achterstallig onderhoud
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Imbours 5
9
/10
Beoordeling van Tim H.
Startdatum verblijf : 27/08/2022
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Imbours 6
9
/10
Beoordeling van Martijn S.
Startdatum verblijf : 27/08/2022
3 Pičces 6-8 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Imbours 7
8.4
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 27/08/2022
Raoul Top Presta 6 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een mooie camping met zeer goede caravans. Zwembad en het park is goed onderhouden en ziet erg prachtig uit. In het zwembad hoef je je niet te vervelen.
Wat we kunnen verbeteren :
Het matras was echt slecht. Er is veel animatie maar alles is in het Frans dus niet leuk voor buitenlanders. Zelfs de informatie is in het Frans dus je moet alles vertalen. Het restaurant beneden en boven hebben hetzelfde aanbod. Wij misten een snackbar bij het zwembad voor betaalbare snelle hap.
Echte beoordeling van 06/09/2022
Avis du camping Imbours 8
9.9
/10
Beoordeling van Grootel V.
Startdatum verblijf : 27/08/2022
Raoul Top Presta 4 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super camping zeker met kinderen, er is alles, prachtige zwembaden, eigenlijk alles was prima!!
Wat we kunnen verbeteren :
Eigenlijk alles was prima!! Ga zo door!!
Echte beoordeling van 13/09/2022
Avis du camping Imbours 9
8.6
/10
Beoordeling van Roy H.
Startdatum verblijf : 27/08/2022
Max Top Presta Vue Vallée

Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het huisje en het uitzicht over de vallei waren super, mooi modern ingericht huisje. Warterpark(en) en glijbanen zijn gewoon super.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor een dutchbox camping was er weinig tot niets dutch te beleven. 90% franse bezoekers en alle animatie is in het frans. Op de laatste dag kwam er een groep franse gasten welke 8/10 huisjes huurde en dit stuk van de camping claimde. Hier hebben we tot 05 uur in de nacht last van gehad.
Echte beoordeling van 05/09/2022
Avis du camping Imbours 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics