beoordelingen Imbours
Beoordeling over camping Imbours
Regio Rhone-Alpen LARNAS
  04 75 54 39 50
9
/10
van 78 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Camping Imbours is een heel groot park gelegen op heuvels midden in het groen. De camping beschikt over twee fantastische waterparken met vele grote, spectaculaire glijbanen. Voor fans van waterpret is dit dé camping. De accommodaties liggen verspreid over het park, sommige kunnen daarvoor wat verder van de zwembaden liggen. In de zomer gaat er een gratis pendelbusje over het park. Er kunnen vele mooie wandelingen worden gemaakt (naar Saint Montan lopen bijvoorbeeld, of de watervallen bekijken). Deze camping is zeer geschikt voor families met oudere kinderen en tieners. Het is wat minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

★ De mening van onze klanten

95 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 78 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

191 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.9
/10
Beoordeling van Horssen V.
Startdatum verblijf : 14/08/2021
Bizouquet Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontzettend genoten van onze vakantie bij Capfun Imbours, wij komen zeker nog een keer terug!
Wat we kunnen verbeteren :
Voor de Dutchbox was er maar weinig Nederlandstalig te bekennen, wij zelf vinden dit niet heel erg maar voor de kinderen is het lastiger omdat zij zich dan niet goed duidelijk kunnen maken.
Echte beoordeling van 12/09/2021
Avis du camping Imbours 1
9.5
/10
Beoordeling van Marco H.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Raoul Top Presta 4 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie familiecamping met voor elk wat wils.
Wat we kunnen verbeteren :
Er is heel veel animatie, echter alles is in het Frans. Deels begrijpelijk, maar af en toe een woord Engels is leuk zijn. Een groot pluspunt zou zijn een duidelijker overzicht van alle activiteiten die georganiseerd worden, en dan niet alleen in het Frans, maar ook in het Engels.
Echte beoordeling van 27/08/2021
Avis du camping Imbours 2
8.7
/10
Beoordeling van Ren M.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Raoul Top Presta 4 Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping voor kinderen, vooral met al die de zwembaden.
Wat we kunnen verbeteren :
Wc?s bij de zwembaden waren niet heel schoon, mag vaker schoongemaakt/gecontroleerd worden!
Echte beoordeling van 24/08/2021
Avis du camping Imbours 3
8.8
/10
Beoordeling van Raquel G.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
Raoul Top Presta 4 Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi huisje alles was netjes en schoon. Zwembaden+ glijbanen waren erg leuk!
Wat we kunnen verbeteren :
Eigenlijk was alles steeds alleen maar in het Frans. Waardoor wij eigenlijk met niets konden meedoen. Tip doe wat meer in het Engels dat andere ook mee kunnen doen.
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping Imbours 4
8.7
/10
Beoordeling van Sandra W.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
Habana Top Presta Dim/ Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembaden zijn super Stacaravan?s mooi en schoon
Wat we kunnen verbeteren :
Sanitair voor campinggasten vernieuwen
Echte beoordeling van 22/08/2021
Avis du camping Imbours 5
8.4
/10
Beoordeling van Stefan O.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
Habana Top Presta Dim/ Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft 2 prachtige waterparken, zeker een aanrader! Winkeltje / bakkerij op de camping + meerdere eetlocaties. In het begin schrik je een beetje van de omvang van de camping en de 2 uit elkaar gelegen waterparadijzen, maar dat valt reuze mee!(met de auto 1-2min rijden). Prachtige omgeving!
Wat we kunnen verbeteren :
Openbare toiletten verouderd / niet fris. Dutchbox camping, maar geen enkele Nederlandse animatie wat meedoen aan activiteiten lastig(er) maakt. Eten mag nog iets diverser
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Imbours 6
8.2
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Habana Top Presta Sam/Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Er mag best wat Nederlandse animatie zijn
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping Imbours 7
9.5
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Raoul Top Presta 4 Dim/Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Groot, netjes, genoeg te doen, wij hadden een mooie stacaravan (top presta raoul) die zeer volledig was ingericht, vriendelijk personeel...
Wat we kunnen verbeteren :
Weinig nederlandse animatie, geen mogelijkheid tot geld pinnen op de camping (alleen klein beetje extra bij de winkel) of in de nabije buurt, glijbanen zijn leuk maar zorgen voor veel schaafwonden als je ff niet oplet ?
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping Imbours 8
9.6
/10
Beoordeling van Bas S.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Habana Top Presta Dim/ Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 18/08/2021
Avis du camping Imbours 9
9.9
/10
Beoordeling van Marc B.
Startdatum verblijf : 25/07/2021
Habana Top Presta Dim/ Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De zwembaden met veel glijbanen zijn erg leuk.
Wat we kunnen verbeteren :
De verkeersdrempels naar het zwembad zijn te hoog.
Echte beoordeling van 14/08/2021
Avis du camping Imbours 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics