beoordelingen La Mer
Beoordeling over camping La Mer
Regio Aquitanië Labenne-Océan
  05 59 45 42 09
9.4
/10
van 10 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
3 Kinderspeeltoestellen
3
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 10 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

41 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.9
/10
Beoordeling van Dirk P.
Startdatum verblijf : 08/08/2021
Resort Top Presta 6/8 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt vlakbij zee. Kleine supermarkt en bakker aan de overkant van de camping. Groot speelterrein achteraan de camping.
Wat we kunnen verbeteren :
Minder autoverkeer op de camping.
Echte beoordeling van 30/08/2021
Avis du camping Mer 1
9
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 07/08/2021
Raoul Top Presta 6 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, vriendelijk en behulpzaam personeel. lekker verwarmde zwembaden
Wat we kunnen verbeteren :
Je mag niks eten of drinken bij het zwembad. Je kan ook geen versnaperingen krijgen bij het zwembad. In de laatste dagen waren er groepen Franse jongeren die 's nachts over zwierven en lawaai maakten. De beveiliging deed zijn best om dit te beperken.
Echte beoordeling van 25/08/2021
Avis du camping Mer 2
8.8
/10
Beoordeling van Yulia P.
Startdatum verblijf : 01/08/2021
Habana Top presta 4 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
1)Perfect location near the ocean. But you have to know that there are all time waves and red or yellow flag. So for a little kids there are just one option to swim -swimming pool. 2)Check in was good organised. 3)Cafe are working all day in comparison with other horeca around and food was tasty.
Wat we kunnen verbeteren :
1.There is NO animation if your children don?t speak French. Some of animators are speaking English so for older kids is possible to understand smth. 2. Some of locations have not enough space for comfortably park a car so it has to stay before entrance to you house. 3. Pillows waren awful.
Echte beoordeling van 17/08/2021
Avis du camping Mer 3
9.8
/10
Beoordeling van Edwin B.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Tribu + Top Presta 10 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Mer 4
9.4
/10
Beoordeling van Johan A.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
Habana Top presta 4 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dichtbij zee Goede voorzieningen in de buurt. Vriendelijk personeel, vlotte ontvangst bij aaankomst dmv loketje waardoor we meteen door konden rijden naar stacaravan en latere officieel pas hoefden in te checken bij receptie.
Wat we kunnen verbeteren :
Diverse tegeltjes in zwembad zitten los
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Mer 5
8.5
/10
Beoordeling van Mirella K.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Sun Life Top Presta 4/6 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping in een mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie was alleen Frans en op t overzichtsbord Frans en Spaans. Engels gemist. Ook niet alle activiteiten stonden goed aangegeven waardoor we de schuimparty hebben gemist. En dat vind onze dochter altijd geweldig. Een oprit naar t zwembad voor rolstoel zou handig zijn als je in huisje 6 zit.
Echte beoordeling van 29/07/2020
Avis du camping Mer 6
9.4
/10
Beoordeling van Sander L.
Startdatum verblijf : 04/07/2020
Raoul 4 sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 19/07/2020
Avis du camping Mer 7
8.7
/10
Beoordeling van Maartje H.
Startdatum verblijf : 17/08/2019
Resort Top Presta 6/8 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele leuke camping, maar alleen jammer dat het volledig gericht is op de Franse toerist. Verder hele mooie caravan op een mooie rustige plek tussen de dennenbomen met de eekhoorns erin.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer Nederlanders binnenhalen 🌞.
Echte beoordeling van 02/09/2019
Avis du camping Mer 8
10
/10
Beoordeling van Hendry W.
Startdatum verblijf : 10/08/2019
Habana 4 Top presta 25m² Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een erg mooie en grote campingVeel te doen voor zowel kleine als oudere kinderen. La Mer heeft een nieuw zwembad bij gekregen. Dus voor ieder wat wils. Aan de overkant van de camping zit een supermarkt, ook diverse winkels en restaurants. Je zit op loopt afstand van het strand af.
Wat we kunnen verbeteren :
Geen.
Echte beoordeling van 03/09/2019
Avis du camping Mer 9
8.6
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Resort Top Presta 6/8 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping Mer 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics