beoordelingen La Nina
Beoordeling over camping La Nina
Regio Languedoc Roussillon Agde
  04 67 94 02 21
8.9
/10
van 11 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 11 beoordelingen tussen 2020 et 2021
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

21 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.6
/10
Beoordeling van Bob M.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
Sun 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben deze camping in eerste instantie niet zelf uitgekozen omdat we omgeboekt zijn, dus tevreden over de camping omdat het weer top was t.o.v. de andere locatie
Wat we kunnen verbeteren :
Een echte kampwinkel, hoef niet groot te zijn, geeft wel een bepaalde uitstraling.
Echte beoordeling van 26/08/2021
Avis du camping La Nina 1
8.5
/10
Beoordeling van Jim S.
Startdatum verblijf : 24/07/2021
Habana Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima locatie als uitvalsbasis voor de omgeving. Veel activiteiten voor kinderen en elke avond een show, dit is erg leuk voor kinderen (helaas wel in het Frans).
Wat we kunnen verbeteren :
Meer richten op internationaal, alles was in het Frans incl. animatie.
Echte beoordeling van 10/08/2021
Avis du camping La Nina 2
8.7
/10
Beoordeling van Steven V.
Startdatum verblijf : 10/07/2021
Raoul Top Presta 4 Pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke franse camping, weinig buitenlanders en vriendelijk personeel. Op rij afstand van het strand en leuke plaatsjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Probleempjes worden opgelost met de 'franse'slag, wat voor ons nederlanders nog wel eens een dingetje is... ;-)
Echte beoordeling van 27/07/2021
Avis du camping La Nina 3
8.9
/10
Beoordeling van Dimar M.
Startdatum verblijf : 03/07/2021
Sun Top Presta 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke camping met mooie verwarmde zwembaden en luchtkussens met speeltoestel. De kinderen hebben de tijd van hun leven gehad, de huisjes waren ook gezellig en mooi ingericht. Animatie was top (alleen jammer dat we het Frans niet konder verstaan),hele dag elke dag werd er vanalles georganiseerd
Wat we kunnen verbeteren :
Er was helaas geen supermarkt op de camping zelf, wij waren met het vliegtuig dus moesten taxi pakken om boodschappen te doen.Een supermarktje met de grootste levensbehoeftes zou fijn zijn. Er gingen geen shuttle bussen naar bijv het strand dus daar ook moesten wij taxi pakken.
Echte beoordeling van 18/07/2021
Avis du camping La Nina 4
8.8
/10
Beoordeling van Rianne G.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
TRIBU + Top Presta 10 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 12/08/2020
Avis du camping La Nina 5
8.6
/10
Beoordeling van Henk S.
Startdatum verblijf : 17/08/2019
Resort TPresta 6/8 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 10/09/2019
Avis du camping La Nina 6
9.1
/10
Beoordeling van Milou S.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Sun 4/6 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel, fantastisch zwembad, erg goed restaurant met heerlijke pizza's!
Wat we kunnen verbeteren :
Het toilet bij het restaurant
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping La Nina 7
9.1
/10
Beoordeling van Bart L.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Habana Top Presta 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie, fijne camping, over het algemeen super mooi aangelegd. Ons huisje was top, zo goed als nieuw, netjes, super schoon. Het zwembad is geweldig! De space bowl super gaaf. Veel animatie en activiteiten voor kids. Super vriendelijke en behulpzame receptie!!!
Wat we kunnen verbeteren :
De ligging is wat vreemd. De slaapkamers zijn heel erg krap. Animatie doet alles in het Frans!!! Bijna 95% Fransen bezoekers. Rondom zwembad mag s’avonds best vaker schoon gemaakt worden. Zeer harde muziek bij animatie, mag na 22.30 uur zeker een stuk zachter!!!
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping La Nina 8
9.5
/10
Beoordeling van Dick H.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Resort TPresta 6/8 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuk zwembad. Mooi weer. Leuke speeltoestellen. Er is genoeg te doen op de camping.
Wat we kunnen verbeteren :
Je kunt geen handdoeken en beddenlinnen bij boeken. Dit zou voor ons wel handig zijn geweest
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping La Nina 9
9.2
/10
Beoordeling van P.c. G.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Sun TPresta 4/6 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke gezellige kleine camping met mooie nieuwe stacaravan's
Wat we kunnen verbeteren :
De kinderen klagen dat de ribbels in de glijbanen pijn doen .dat vonden ze erg jammer.
Echte beoordeling van 06/08/2019
Avis du camping La Nina 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics