beoordelingen Lac de Ribou
Beoordeling over camping Lac de Ribou
Regio Loirestreek Cholet
  02.41.49.74.30
8.3
/10
van 14 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 14 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

32 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van Mike T.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Resort Top TV - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ook op deze camping geweldige zwembaden en glijbanen en speelgelegenheden.
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel spreekt slecht of geen Engels. In de horeca en bij de animatie helemaal niet! Wordt ook geen moeite gedaan. Broodjesservice op de camping is onvoldoende en broodjes worden na 10u vergeven aan een ander en ben je je geld kwijt. Animatie is weinig uitnodigend of ondernemend.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Lac de Ribou 1
8.6
/10
Beoordeling van Aj M.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Resort Top TV - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden, mooie plek.
Wat we kunnen verbeteren :
Onze chalet had hier en daar wat gebreken. Parkeerruimte tussen de chalets is wat krap.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Lac de Ribou 2
8.5
/10
Beoordeling van Bert S.
Startdatum verblijf : 11/07/2020
Raoul Top Presta 4 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige stacaravan, heel veel waar voor relatief weinig geld. Top locatie aan het meer met een rustige en mooie omgeving. Genoeg te beleven en top zwembaden.
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel spreekt GEEN ENGELS uitgezonderd van n persoon bij de receptie. Ook winkelpersoneel en van het restaurant en technische dienst kunnen veel aardiger zijn. Ook informatie voor doktor, ziekenhuis en apotheek kan beter (engels sprekend). Produkten in winkel betere prijzen en ook broodjes.
Echte beoordeling van 04/08/2020
Avis du camping Lac de Ribou 3
9.5
/10
Beoordeling van Ellen S.
Startdatum verblijf : 10/08/2019
Resort Top TV - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie overzichtelijke camping. Leuke glijbanen. Mijn jongste zoontje van 6 kon daar (bezig met zwemdiploma a) ook zelf vanaf. Je kan rond de camping goed wandelen. Fietsen meenemen is ook een aanrader. Voldoende animatie, maar wel allemaal in het Frans. Lidl en andere winkels op ca 4km afstand.
Wat we kunnen verbeteren :
Mannen moeten verplicht een strakke zwembroek aan. Voor pubers (zoals mijn zoon) is dit wel een dingetje. Misschien ook vaker een disco avond organiseren.
Echte beoordeling van 11/09/2019
Avis du camping Lac de Ribou 4
8.7
/10
Beoordeling van Kock D.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Resort Top TV - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping Lac de Ribou 5
8.5
/10
Beoordeling van Debbie P.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Mobil Home 4/6 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
leuk verblijf gehad, met genoeg animatie en heel leuk zwembad. kinderen hebben zich elke dag geamuseerd.
Wat we kunnen verbeteren :
jammer dat de animatie niet in het nederlands was.er waren dan ook niet veel belgen/nederlanders.het aanbod in het winkeltje was heel beperkt.er zijn wel grote winkels in de buurt, maar voor kleine dringende boodschappen heb je heel weinig.Heel spijtig was de beperking op wifi,enkel bij Resto..
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping Lac de Ribou 6
8.9
/10
Beoordeling van Evy B.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Resort Top TV - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Erg vriendelijk personeel die de moeite neemt Engels te praten wanneer je het Frans niet goed begrijpt. Accomodatie zelf erg proper, zwembaden uitstekend. Prima animatie. Enkel gebouw met bar-restaurant dringend aan vernieuwing toe en winkeltje echt onvoldoende in vergelijking met andere campings.
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Lac de Ribou 7
8.4
/10
Beoordeling van Eekelen V.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Sun Top TV - Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Iets meer Engels bij de animatie en entertainment
Echte beoordeling van 27/08/2019
Avis du camping Lac de Ribou 8
7.9
/10
Beoordeling van Jannes H.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Mobil Home 4/6 pers - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Engelse animatie. Winkel bij camping, meer variatie eten
Echte beoordeling van 09/08/2019
Avis du camping Lac de Ribou 9
8.5
/10
Beoordeling van Haas D.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
Resort Top TV - Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging is prima. In de caravan meer dan voldoende bestek en servies. Heel prettig. Problemen werden snel verholpen.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer bomen bij nummers 301a/b/c. We hadden geen enkele schaduw tijdens hete dagen. De bedden zijn hard en de kussen stellen niks voor. Wederom: het zou heel prettig zijn als er twee (of meer) relaxstoelen (of 5 standen stoelen) buiten stonden. Wederom twee weken op een harde plastic stoel gezeten!
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Lac de Ribou 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics