beoordelingen Las Bousigues
Beoordeling over camping Las Bousigues
Regio Languedoc Roussillon Le Barcarès
  04.68.86.16.19
8.9
/10
van 40 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Las Bousigues is een grote camping die bestaat uit 3 gedeeltes, genaamd Carabouille, Joe Cook en Gaufrette.
Carabouille: lekker levendig, dicht bij het restaurant en het podium waar de te gekke avondanimatie is. Het zwembad met piratenschip zal in de smaak vallen bij de kleine piraatjes!
Joe Cook: gelegen in het midden. Het heeft een uitgebreid waterpark met meerdere glijbanen, waaronder de Spacebowl. Een campingwinkeltje en een snackbar zijn ook in dit gedeelte te vinden.
Gaufrette: dit is het meest rustige gedeelte, want het ligt het verst van de animatie. Het heeft een klein maar gezellig waterpark.
De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, iedereen zal hier een fijne vakantie beleven!
Een gratis pendelbus brengt je elke dag (behalve zaterdag) naar het strand.

★ De mening van onze klanten

89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 40 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

30 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.7
/10
Beoordeling van Mierlo V.
Startdatum verblijf : 22/07/2023
Habana TOP PRESTA 4p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, genoeg te doen, dicht bij het strand, leuke zwembaden, leuke avond animatie
Wat we kunnen verbeteren :
Altijd graag naar capfun!
Echte beoordeling van 05/08/2023
Avis du camping Las Bousigues 1
9.4
/10
Beoordeling van Jongh D.
Startdatum verblijf : 16/07/2023
Raoul TOP PRESTA 4p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie schone accommodatie en camping. Leuk zwembad voor de kleintjes. Vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer Engels sprekend personeel. Animatie was heel luid en tot heel laat. Wij zaten aan de andere kant van de camping en zelfs bij ons klonk het erg hard vaak tot na 23u. Bij het zwembad waren te weinig stoelen. We misten een info-boekje met praktische info en tips uit de omgeving.
Echte beoordeling van 30/07/2023
Avis du camping Las Bousigues 2
9.4
/10
Beoordeling van Anouk L.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Raoul TOP PRESTA PLACETTE 4p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, fijn zwembad voor jonge en oudere kinderen. Mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren :
Ik vind de kwaliteit van het beddengoed zeer matig, wegwerp is dit dan het meest milieuvriendelijk? Kussens ook wat plat.
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Las Bousigues 3
9.9
/10
Beoordeling van Martijn P.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Habana TOP PRESTA 4p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping, rustig gelegen maar dichtbij het centrum van le Barcares en het strand.
Wat we kunnen verbeteren :
Bij het grote zwembad is het wel aan te raden om te overwegen om toiletten echt op het complex te maken ipv dat je de weg over moet steken. De laatste dag werd er in verschillende zwembaden gepoept en wij denken dat mensen sneller naar t toilet gaan als het dichtbij is.
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Las Bousigues 4
9.5
/10
Beoordeling van Nancyq S.
Startdatum verblijf : 15/07/2023
Resort TOP PRESTA 6/8p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, dicht bij zee. Ondanks de camping op Franse gericht is, doet men zijn best om Engels te spreken en is erg vriendelijk en behulpzaam!
Wat we kunnen verbeteren :
Winkeltje op de camping heel erg duur en weinig keuze. Gelukkig zat er een Lidl op 10 min rijden:D
Echte beoordeling van 29/07/2023
Avis du camping Las Bousigues 5
9.8
/10
Beoordeling van Michael G.
Startdatum verblijf : 08/07/2023
Resort TOP PRESTA 6/8p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kinderen hebben een geweldige tijd gehad. Er is veel te doen (speeltuinen, zwembaden, kidsclub, shows) ze hebben het erg leuk gehad.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor Nederlandse gezinnen is het moeilijk contacten leggen omdat er heel veel Fransen zijn en alles in het Frans is (inclusief Animatie en shows). Je ziet dat de kwaliteit van de shows goed is maar we konden het niet volgen. Zonde.
Echte beoordeling van 15/07/2023
Avis du camping Las Bousigues 6
8.9
/10
Beoordeling van Houten V.
Startdatum verblijf : 29/08/2022
Bizouquet 5p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie glijbanen en prima camping. Ontbijt lekker en goedkoop. Veel leuke speeltuinen en voldoende te doen. Veel animatie.
Wat we kunnen verbeteren :
Als er 2 chalets worden geboekt met het verzoek bij elkaar, niet een veld verder plaatsen. Oplossingsgericht werken bij de receptie. Een babybed zonder matras, dat kan je een baby niet aandoen. Vermeld dit vooraf zodat er geen onnodige kosten worden gemaakt. Animatie is helaas enkel in het Frans
Echte beoordeling van 13/09/2022
Avis du camping Las Bousigues 7
9.9
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 31/07/2022
Raoul 4p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Personeel is vriendelijk. Animatie is top. Zwembad is heerlijk met leuke glijbanen en caravan en park was schoon .
Echte beoordeling van 17/08/2022
Avis du camping Las Bousigues 8
8.9
/10
Beoordeling van Graaf D.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Sun TOP PRESTA 4/6p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed onderhouden camping met genoeg vermaak voor de kinderen. Het is wel allemaal Franstalig, dus als je daar geen probleem mee hebt en van een zwembad / strandvakantie houdt is deze camping zeker een aanrader.
Wat we kunnen verbeteren :
Wellicht kan overwogen worden om dutchbox mogelijk te maken.
Echte beoordeling van 11/08/2022
Avis du camping Las Bousigues 9
9.5
/10
Beoordeling van Marcel H.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Resort 6p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping voldeed aan al onze verwachtingen, prijs en kwaliteit zijn prima en de ligging, dichtbij zee en gelegen in een hele leuke badplaats
Wat we kunnen verbeteren :
Ik kan momenteel geen verbeterpunten aangeven, dit is inmiddels onze 6e Capfun camping en wij zijn meer dan tevreden over deze organisatie, Capfun ziet ons in 2023 zeker weer terug, maar dan weer op een andere locatie !
Echte beoordeling van 14/08/2022
Avis du camping Las Bousigues 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 29/05/2024 07:53:42