beoordelingen Las Bousigues
Beoordeling over camping Las Bousigues
Regio Languedoc Roussillon Le Barcarès
  04.68.86.16.19
8.7
/10
van 23 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 23 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

47 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9
/10
Beoordeling van Kristof V.
Startdatum verblijf : 23/08/2020
Bizouquet 5 Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Las Bousigues 1
8.7
/10
Beoordeling van Dijk V.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Sun Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi aangelegde camping (oorspronkelijk 3 campings die samengevoegd zijn), verschillende zwembaden. Onze mobilhome was mooi gelegen, maar het merendeel zat toch wel op en in elkaar.
Wat we kunnen verbeteren :
Helaas sprak niemand van het animatieteam een woord Engels. Dit zou toch echt beter kunnen en moeten!
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Las Bousigues 2
8.7
/10
Beoordeling van Mohamed T.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Raoul 4 Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kwalitatief en uitstekende survice
Wat we kunnen verbeteren :
WiFi is dermate slecht en het aanbod in het restaurant niet gevarieerd vooral voor de kinderen weinig gezonds (groente etc)
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Las Bousigues 3
8.5
/10
Beoordeling van Sanne H.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Habana Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, maar echt alles is op de Fransen gericht. Bijna niemand spreekt Engels. Diverse keren al bij Capfun geboekt, maar dit was wel extreem. Verder prachtige zwembaden en mooie groene camping. Huisje was prima ook! In de omgeving veel te doen, leuke dorpjes.
Wat we kunnen verbeteren :
Meer Engels personeel neerzetten en ook het winkeltje andere openingstijden. Smiddags niet open, niet handig als je thuiskomt ergens vandaan.
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Las Bousigues 4
7.1
/10
Beoordeling van Peter V.
Startdatum verblijf : 11/08/2019
Sun Dim

Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het grote zwembad is heel erg leuk, mooie glijbanen en genoeg ruimte om lekker te zitten.
Wat we kunnen verbeteren :
De gladde tegels bij het zwembad het dichtst bij de receptie. Deze zijn echt gevaarlijk. En Nederlandse animatie zou erg leuk zijn.
Echte beoordeling van 26/08/2019
Avis du camping Las Bousigues 5
9.7
/10
Beoordeling van Xavieria T.
Startdatum verblijf : 10/08/2019
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer georganiseerd en vriendelijk. Badmeesters en juffen bij het zwembad wat ik als ouder wel fijn vind.
Wat we kunnen verbeteren :
De medewerkers wel laten weten dat het een vereiste is om op zo een camping toch de Engelse taal te beheersen. En voor de fietsen moest ik een formaliteiten contract ondertekenen die ze alleen in het Frans hadden. Ik onderteken niks als ik niet weet wat er staat, zorg ook voor een Engels formulier
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping Las Bousigues 6
9.3
/10
Beoordeling van Wilko R.
Startdatum verblijf : 10/08/2019
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fantastische camping voor de kinderen. Super zwembaden met leuke glijbanen. Ideale ligging..je bent zo op het strand of in de stad. Zijn nu 6x op deze camping geweest en gaan waarschijnlijk ook volgend jaar weer naar de deze camping.
Wat we kunnen verbeteren :
mss op meerdere punten verkoop van vers brood.
Echte beoordeling van 26/08/2019
Avis du camping Las Bousigues 7
9.8
/10
Beoordeling van Toon L.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Resort Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Las Bousigues is echt een prachtige camping, midden in het groen. De camping bestaat uit 3 sectoren die elk voorzien zijn van hun eigen zwembad met glijbaan. Er waren steeds genoeg ligstoelen aan het zwembad! Je mag zwemmen in de 3 zwembaden. Stacaravan perfect uitgerust met airco en vaatwasser.
Wat we kunnen verbeteren :
Douche in de caravan was niet voorzien van een thermostatische kraan waardoor onze kinderen niet zelf konden douchen. De watertemperatuur was erg moeilijk te regelen (ging van heel heet naar ijskoud en omgekeerd). Dit zou een goede verbetering zijn indien hier iets aan werd gedaan.
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping Las Bousigues 8
8.4
/10
Beoordeling van Elroy K.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Sun Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De huisjes op de camping zijn prima verzorgt. De camping is ook lekker ruim opgezet je hebt plek genoeg. Zwembad is leuk voor de kids. En het strand was ook dicht bij genoeg al hebben wij dat wel op de fiets gedaan.
Wat we kunnen verbeteren :
De gezamenlijke sanitair voorzieningen moeten nodig gerenoveerd worden en mogen die wat vaker gereinigd worden. Gelukkig hadden wij fijn een eigen douche en toilet in onze chalet.
Echte beoordeling van 21/08/2019
Avis du camping Las Bousigues 9
8.4
/10
Beoordeling van Eric S.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Habana + Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
super zwembad, leuke stacaravans, leuke speeltuin
Wat we kunnen verbeteren :
internationale animatie
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping Las Bousigues 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics