beoordelingen Le Merle Roux
Beoordeling over camping Le Merle Roux
Regio Rhone-Alpen Baix
  04 75 85 84 14
8.5
/10
van 59 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 59 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

66 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van Richard H.
Startdatum verblijf : 14/08/2022
Resort TP 6 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 30/08/2022
Avis du camping Merle Roux 1
8.7
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 13/08/2022
Resort TP 6 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
zwembaden zijn leuk. Schone en prettige staancaravans
Wat we kunnen verbeteren :
Avondanimatie voor de kinderen vanaf 4 jaar begint pas om 21:30u en eindigt op sommige avonden om 23:30u! Onze kinderen gaan doorgaans om 19:30u, dus hebben helaas geen shows kunnen bekijken. Ik was stomverbaasd over de uitzonderlijk late aanvangstijd
Echte beoordeling van 05/09/2022
Avis du camping Merle Roux 2
9.8
/10
Beoordeling van Anouk G.
Startdatum verblijf : 07/08/2022
Habana TP 4 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 25/08/2022
Avis du camping Merle Roux 3
9.7
/10
Beoordeling van Jong D.
Startdatum verblijf : 07/08/2022
Resort TP 6/8 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette mooie camping. Veel te doen in de buurt. Alles binnen een 1.5 uur. Springen van een Dam. Karten, klim bos of kano varen. Genoeg te doen. Leuke animatie. Spreken goed Engels op de camping. Mooie caravans af en toe beetje klimmen. Alles gebeurt in het midden van de berg. Kinderen 6/11/13 jaar
Wat we kunnen verbeteren :
Sommige tegels bij het zwembad liggen los. Dit is simpel op te lossen. Ligbedden bij zwembad zou fijn zijn.
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Merle Roux 4
8.6
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 07/08/2022
Super Family TP 8 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke, mooie en verzorgde camping, veel animatie, helaas niet met Nederlands zoals wel op de site staat aangeschreven
Wat we kunnen verbeteren :
Jammer dat op de site ook Nederlands sprekende animatiestaat, dit was helaas niet het geval. Verder een leuke en mooie plateu camping met veel animatie.
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Merle Roux 5
8.6
/10
Beoordeling van Paul B.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Raoul TP 4 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 23/08/2022
Avis du camping Merle Roux 6
8.8
/10
Beoordeling van Kurt D.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Max TOP PRESTA 6 Pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/08/2022
Avis du camping Merle Roux 7
8.3
/10
Beoordeling van Gert S.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Super Family TP 8 pers DIM

Animation Satisfaisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt best afgelegen en een grote(re) supermarkt zou een must moeten zijn! Een supermarkt zit niet echt in de buurt. De winkel op de camping mag je geen winkel noemen?Geen verse producten, geen (vers) brood, geen fruit een paar schapjes met te dure producten die je niet dagelijks gebruikt.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zwembad! Voor zoveel plekken (270) is het zwembad echt te klein! Hoewel er 3 baden zijn en glijbanen staat de grootte niet in verhouding tot het aantal mensen en daardoor zitten de baden overvol. Na 5 jaar Capfun blijft de animatie niet internationaal is echt gericht op Fransen. Erg jammer!
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Merle Roux 8
8.7
/10
Beoordeling van Gustav H.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Tribu + TP 10 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het annimatie team doet er alles aan om de vakantie gangers te vermaken. De accomodaties waren prima met mooie uitzichten
Wat we kunnen verbeteren :
Winkel op het park zou handig zijn. Paden om het zwembad nalopen, tegels liggen los. Ook de randem om het zwembad mogen extra aandacht hebben.
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Merle Roux 9
8.5
/10
Beoordeling van Anne M.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Resort TP 6 pers SAM

Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping. Basic stacaravans maar prima. Mooi zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie is volledig Frans. Er wordt ook niet gevraagd of er anders talige zijn. Avondprogramma gaat tot laat door (minimaal 23:00) en met kleine kinderen is dit vanwege geluidsoverlast niet altijd ideaal.
Echte beoordeling van 02/08/2022
Avis du camping Merle Roux 10
Copyright Capfun 2022 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics