beoordelingen Le Merle Roux
Beoordeling over camping Le Merle Roux
Regio Rhone-Alpen Baix
  04 75 85 84 14
8.2
/10
van 44 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn
Grote, mooie camping met lekker veel animatie. Prachtig verwarmd binnenzwembad, dus ook perfect voor vakantie in het voor- en naseizoen.

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 44 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

92 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
1.6
/10
Beoordeling van Danny V.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Sun TP 4/6p SAM

Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Insuffisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Echte beoordeling van 25/08/2020
Avis du camping Merle Roux 1
9
/10
Beoordeling van Bram W.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Habana TP 4p SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
wij hebben deze last minuut geboekt maar wauw prachtig uitzicht! je moet wel houden van de hoogte speelpleintje voor de kids super leuke glijbanen en toffe zwembaden
Echte beoordeling van 13/08/2020
Avis du camping Merle Roux 2
8.7
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Sun TP 4/6p DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Welkomspakket geven met daarin een afwas kwast en/of vaatdoek oid. Bij aankomst was receptie dicht terwijl het nog geen 19.00 uur was: moesten lang wachten voor er iemand kwam die vermoedelijk weinig tijd had. Dat was jammer:
Wat we kunnen verbeteren :
Zou fijn zijn iets comfortabeler tuin stoelen waar je lekker in kunt zitten
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Merle Roux 3
8.6
/10
Beoordeling van Feber D.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Resort TP 6/8p SAM

Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 13/08/2020
Avis du camping Merle Roux 4
8.4
/10
Beoordeling van Marloes D.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
RAOUL 4p DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 04/08/2020
Avis du camping Merle Roux 5
9.4
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
Habana TP 4p DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede voorzieningen en goede caravan, Mooi uitzicht over de vallei. Heerlijke rustig maar voldoende activiteiten om je te vermaken of te bekijken. Genoeg uitjes in de omgeving variërend van een half uur tot anderhalf uur rijden.
Echte beoordeling van 04/08/2020
Avis du camping Merle Roux 6
8.8
/10
Beoordeling van Anne-lise K.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
Sun TP 4/6p DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke levendige camping met een fijn zwembad en prima restaurant, geschikt voor kinderen. Al het personeel is behulpzaam en vriendelijk. We hadden ook een fantastisch uitzicht op de vallei.
Wat we kunnen verbeteren :
De hoogteverschillen waren erg groot, dat had duidelijker gepubliceerd mogen worden op de website.De animatie begint laat in de avond, waardoor de hele camping tot laat in de avond veel geluidshinder heeft.
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Merle Roux 7
9.2
/10
Beoordeling van Erp V.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Habana TP 4p SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een prachtig vakantiepark gelegen tegen een berg. Iedere dag waren we getuige van een schitterende zonsondergang en de gehele dag is de sfeer op het park relaxed en sfeervol. De prachtige natuur rond de Ardèche is goed bereikbaar. Personeel op de camping is altijd vriendelijk en gericht op service.
Wat we kunnen verbeteren :
Het aanbod van producten in het winkeltje is erg beperkt en de prijzen zijn hier duur. Het aangeboden linnengoed (alternatief als gevolg van corona) is erg comfortabel, maar zeer kwetsbaar.
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Merle Roux 8
8.8
/10
Beoordeling van Rheenen V.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Resort TP 6/8p SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembaden bij de camping zijn echt super, ook het afhalen van maaltijden is ideaal.
Wat we kunnen verbeteren :
Ligbedden bij het zwembad plaatsen en parasols. Het wegwerp beddengoed zal ik afschaffen ligt niet comfortabel.
Echte beoordeling van 19/08/2020
Avis du camping Merle Roux 9
10
/10
Beoordeling van Eester V.
Startdatum verblijf : 12/07/2020
Habana TP 4p DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Wat we kunnen verbeteren :
WiFi was alleen maar bij de receptie aanwezig , een extra connectie bij het zwembad/restaurant zou fijn zijn.
Echte beoordeling van 12/08/2020
Avis du camping Merle Roux 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics