beoordelingen Le Merle Roux
Beoordeling over camping Le Merle Roux
Regio Rhone-Alpen Baix
  04 75 85 84 14
8.4
/10
van 57 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 57 beoordelingen tussen 2021 et 2022
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

60 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.8
/10
Beoordeling van Kurt D.
Startdatum verblijf : 30/07/2022
Max TOP PRESTA 6 Pers

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 07/08/2022
Avis du camping Merle Roux 1
8.3
/10
Beoordeling van Gert S.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
Super Family TP 8 pers DIM

Animation Satisfaisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt best afgelegen en een grote(re) supermarkt zou een must moeten zijn! Een supermarkt zit niet echt in de buurt. De winkel op de camping mag je geen winkel noemen?Geen verse producten, geen (vers) brood, geen fruit een paar schapjes met te dure producten die je niet dagelijks gebruikt.
Wat we kunnen verbeteren :
Het zwembad! Voor zoveel plekken (270) is het zwembad echt te klein! Hoewel er 3 baden zijn en glijbanen staat de grootte niet in verhouding tot het aantal mensen en daardoor zitten de baden overvol. Na 5 jaar Capfun blijft de animatie niet internationaal is echt gericht op Fransen. Erg jammer!
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Merle Roux 2
8.5
/10
Beoordeling van Anne M.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Resort TP 6 pers SAM

Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping. Basic stacaravans maar prima. Mooi zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie is volledig Frans. Er wordt ook niet gevraagd of er anders talige zijn. Avondprogramma gaat tot laat door (minimaal 23:00) en met kleine kinderen is dit vanwege geluidsoverlast niet altijd ideaal.
Echte beoordeling van 02/08/2022
Avis du camping Merle Roux 3
8.7
/10
Beoordeling van Gustav H.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
Tribu + TP 10 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het annimatie team doet er alles aan om de vakantie gangers te vermaken. De accomodaties waren prima met mooie uitzichten
Wat we kunnen verbeteren :
Winkel op het park zou handig zijn. Paden om het zwembad nalopen, tegels liggen los. Ook de randem om het zwembad mogen extra aandacht hebben.
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Merle Roux 4
9
/10
Beoordeling van Jos Z.
Startdatum verblijf : 17/07/2022
Habana TP 4 pers DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 30/07/2022
Avis du camping Merle Roux 5
9.1
/10
Beoordeling van Voorthuisen V.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
Max TP 6 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super zwembad en prachtige omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
We had a great time, but more Dutch or English speaking personnel would be nice, or at least writing english signs at the bar and restaurant. And a supermarket with more products would be great, not only a few products at the reception ??. Thanks for a great time!
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Merle Roux 6
8.4
/10
Beoordeling van Matthijs K.
Startdatum verblijf : 10/07/2022
Resort TP 6/8 pers DIM

Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Het overgrote deel van het personeel kan niet voldoende Engels praten. Ook al de animatie is alleen maar beschikbaar in het Frans.
Echte beoordeling van 26/07/2022
Avis du camping Merle Roux 7
10
/10
Beoordeling van Karen V.
Startdatum verblijf : 01/07/2022
Max TP 6 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke propere rustige camping met een magistraal verzicht. Een echte aanrader voor wie rust zoekt aan zijn caravan, maar ook kan genieten van de nodige animatie in de avond.
Echte beoordeling van 19/07/2022
Avis du camping Merle Roux 8
8.5
/10
Beoordeling van Van G.
Startdatum verblijf : 22/06/2022
Bizouquet TP 5 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt in een gebied waar niet veel te doen is. Maar wel om prachtige tochten te maken. Voor een camping in een lekker warm klimaat met prachtig uitzicht is het geweldig! Evenals een deel van de animators, die doen het ook super! Hele leuke camping!!!
Wat we kunnen verbeteren :
de prijs/kwaliteit van het restaurant. De nieuwe animatie moet actief bezig zijn, een nieuwe animator zat voortdurend op haar telefoon, terwijl anderen keihard aan het werk zijn! Vermeld duidelijk dat het een terrassencamping is! Parasols bij zwembad en groene matten sproeien!
Echte beoordeling van 12/07/2022
Avis du camping Merle Roux 9
8.7
/10
Beoordeling van Piet S.
Startdatum verblijf : 18/06/2022
Habana TP 4 pers SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met veel nieuwe stacaravans.
Wat we kunnen verbeteren :
Voor recreant fietsers die vanaf de camping willen gaan fietsen is dit geen geschikte camping i.v.m. (gedeeltelijke) steile toegangsweg.
Echte beoordeling van 18/07/2022
Avis du camping Merle Roux 10
Copyright Capfun 2022 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics