beoordelingen Lodge
Beoordeling over camping Lodge
Regio Bretagne SARZEAU
  02.97.41.29.93
7.9
/10
van 6 beoordelingen
3 Algemene indruk vakantie
3
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

De Camping Lodge is naar mijn bescheiden mening de mooiste camping in de Morbihan 😉 De camping ligt slechts een paar kilometer van de zee in een mooie groene omgeving.
Het nieuwe waterpark is perfect geschikt voor kleine kinderen door het leuke, overdekte en verwarmde peuterbad. Voor de oudere kids er zijn de spannende glijbanen.

★ De mening van onze klanten

83 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 6 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

58 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
1.2
/10
Beoordeling van Co M.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Habana Top Presta Sam

Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Insuffisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zullen deze camping niet aanraden bij onze familieleden, wij zullen hem eerder afraden
Wat we kunnen verbeteren :
Heel veel, zie overige opmerkingen
Echte beoordeling van 31/08/2020
Avis du camping Lodge 1
8.8
/10
Beoordeling van Marcel S.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Sun de Raoul Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ziet er goed uit en is niet zo mega groot zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen
Wat we kunnen verbeteren :
Bij de receptie folders neer leggen in het Engels talig
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping Lodge 2
8.5
/10
Beoordeling van Arjan A.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Tente Lodge Coati Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad, leuke omgeving, nette camping!
Wat we kunnen verbeteren :
Personeel zou beter Engels moeten/ kunnen spreken
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping Lodge 3
9.8
/10
Beoordeling van Peter R.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Tente Lodge Safari Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 26/08/2019
Avis du camping Lodge 4
8.7
/10
Beoordeling van Lent V.
Startdatum verblijf : 21/07/2019
Sun Top TV Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima familiecamping.
Wat we kunnen verbeteren :
Iets meer Engelse of Nederlandse animatie nu erg frans gericht
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping Lodge 5
8.1
/10
Beoordeling van Vliet V.
Startdatum verblijf : 21/07/2019
Habana Top TV Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is niet te groot, zodat het niet te rumoerig is.
Wat we kunnen verbeteren :
Dat er een nederlands personeelslid van de aninmatie is voor de Nederlandse kinderen en er wordt door de animatie ook geen engels gesproken. Het personeel kan weinig tot slecht Engels ook bij de receptie.
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Lodge 6
7.4
/10
Beoordeling van Frans B.
Startdatum verblijf : 21/07/2019
Tente Lodge Maki Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping voor met kinderen tot 12 jaar met een heel leuk zwembad. De accommodaties zijn ook prima!
Wat we kunnen verbeteren :
Iedere avond wordt er iets georganiseerd en is er animatie. Dit is echter in zijn geheel in het Frans. Dit is een nadeel.
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Lodge 7
8
/10
Beoordeling van Looveren V.
Startdatum verblijf : 21/07/2019
Tente Lodge Coati Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Echte beoordeling van 08/08/2019
Avis du camping Lodge 8
7.5
/10
Beoordeling van Ruiter D.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
Tente Lodge Safari Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met mooi zeembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Het winkeltje zou wel iets groter en uitgebreider kunnen, en ook zou het brood er sochtends gewoon moeten zijn zonder te hoeven bestellen de dag ervoor.
Echte beoordeling van 06/08/2019
Avis du camping Lodge 9
2.3
/10
Beoordeling van Mandy V.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
Sun Top TV Sam

Animation Insuffisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Huisjes waren heel netjes, zwembad was ook heel leuk
Wat we kunnen verbeteren :
Toen ik de vakantie ging boeken, stond er DUTCHBOX bij. Niks van terug gezien. Animatie sprak alleen maar frans.
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Lodge 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics