beoordelingen Marina d'Aléria
Beoordeling over camping Marina d'Aléria
Regio Corse Aleria
  04 95 57 01 42
8.3
/10
van 20 Beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Op zoek naar een camping aan het water op Corsica? Dan is Marina d'Aléria de bestemming voor jou! Het waterpark is geweldig! Er is zelfs een bubbelbad voor de volwassenen. Mijn favoriete accommodatie is Resort Top Presta met uitzicht op zee. s Ochtends luister ik graag naar het geluid van de golven en bewonder ik de zonsopgang vanaf mijn terras! Direct naast de camping loopt een fietspad dat je naar Aléria en de Romeinse stad brengt. Ps: volgens de legende was Joe Cook niet ver van de camping aan boord van zijn schip waarin hij een onbetaalbare schat verborg...

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 20 beoordelingen tussen 2023 et 2024
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

10 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9
/10
Beoordeling van Jessica T.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
KIM 6 PERS TOP PRESTA VUE MER DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vanwege de ligging aan het strand, wij hadden een mobile home recht aan het strand. Verder is het voor Franstalige gezinnen een fantastische camping qua animatie.
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie ook in Engels of Duits zodat andere nationaliteiten ook makkelijker mee kunnen doen. De snelheid in de bar en restaurant mag wel wat hoger. Meer dan een uur wachten op 4 hamburgers tijdens de lunch is echt te lang. Strand een beetje opknappen, is zoveel meer uit te halen.
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Marina d'Aléria 1
9.9
/10
Beoordeling van Veldhuijzen V.
Startdatum verblijf : 30/07/2023
RAOUL TOP PRESTA 6 PERS DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, gezellige camping direct aan het strand.
Wat we kunnen verbeteren :
Een tweede buitenlamp aan de rechterzijde van de veranda, zodat er ook licht bij de tafel is.
Echte beoordeling van 06/08/2023
Avis du camping Marina d'Aléria 2
8.5
/10
Beoordeling van Jennifer A.
Startdatum verblijf : 31/07/2022
RAOUL TOP PRESTA 4 PERS DIM

Animation NSP Animatie
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 16/08/2022
Avis du camping Marina d'Aléria 3
8.8
/10
Beoordeling van Jelle B.
Startdatum verblijf : 24/07/2022
KIM 6 PERS TOP PRESTA VUE MER DIM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 22/08/2022
Avis du camping Marina d'Aléria 4
8.6
/10
Beoordeling van Fred S.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
RESORT TOP PRESTA SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie plek. Goede accommodatie.
Wat we kunnen verbeteren :
Op de veranda stond een picknicktafel. Voor zo?n accomodatie voor zo?n prijs mag je wel een tafel en (verstelbare) stoelen verwachten.
Echte beoordeling van 12/08/2022
Avis du camping Marina d'Aléria 5
8.8
/10
Beoordeling van Niels B.
Startdatum verblijf : 23/07/2022
SUN TOP PRESTA VUE MER SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 17/08/2022
Avis du camping Marina d'Aléria 6
8.4
/10
Beoordeling van Jasper D.
Startdatum verblijf : 20/07/2022
SUN TOP PRESTA VUE MER MERCREDI

Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
prima camping, leuk zwembad, goede uitval plek voor tripjes over het eiland. direct aan zee.
Wat we kunnen verbeteren :
de stacaravan die wij hadden geboekt was totaal niet aan zee. De buurman had niet meer betaald voor deze optie en zag net zoveel zee. Ondanks de dysclaimer die beschrijft dat niet alle stacaravans aan zee direct zicht hadden op zee, was de zeezicht optie geen meerwaarde voor onzecaravan.
Echte beoordeling van 09/08/2022
Avis du camping Marina d'Aléria 7
9.6
/10
Beoordeling van Fred S.
Startdatum verblijf : 16/07/2022
SUN TOP PRESTA SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette en ruime camping, direct gelegen aan het strand en goed onderhouden.
Echte beoordeling van 15/08/2022
Avis du camping Marina d'Aléria 8
9.3
/10
Beoordeling van Edwin R.
Startdatum verblijf : 31/07/2021
RESORT TOP PRESTA VUE MER SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een overzichtelijke camping met (nagenoeg) alle faciliteiten. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Onze stacaravan (nr. 77) had een fantastisch uitzicht op zee. Strand op slechts enkele tientallen meters lopen. Het zwembad was relatief klein, maar prima.
Wat we kunnen verbeteren :
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Aan de beheersing van de Engelse taal mag wel wat aandacht worden besteed.
Echte beoordeling van 18/08/2021
Avis du camping Marina d'Aléria 9
8.8
/10
Beoordeling van De V.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
SUN TOP PRESTA SAM

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging van deze camping is super. Alle staanplaatsen en huuraccommodaties zijn ruim opgesteld en dichtbij het strand. Animatie is in het Frans, maar ze zijn allemaal super enthousiast!
Wat we kunnen verbeteren :
Regels bij het zwembad versoepelen en bij de wandelpaden en springkussens betere verlichting plaatsen.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Marina d'Aléria 10
Copyright Capfun 2024 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics


Version de la page en cache du 15/04/2024 07:47:49